Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Benimde Hayatım Değişebilir mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/372206-benimde-hayatim-degisebilir-mi.html)

pofuduk 23-06-2009 05:41 PM

Cevap: Benimde Hayatım Değişebilir mi?

anne babanın didiştiği, kavga ettiği, birbirini küçümsediği bir evlilikte, huzrsuz, mutsuz bir otamda yetişen çocuklar ruhsal açıdan nasıl olur acaba...

çocukların iki evi, iki odası olacak, anne babası mutlu olacak ve çocuklar da alışacaklardır.ve onlar da mutlu olacak...

pofuduk 23-06-2009 05:43 PM

bu arada kimsenin günahını yüklenmek istemem, sadece kendi fikrimi beyan ediyorum.herkes artısıyla eksisiyle düşünüp kendi kararlarını kendileri vermeli.

belki de sizin için uygun olan evli kalmanızdır, belki evliliğiniz kurtulabilir, sizleri tanımıyorum...Bilemem.Ben genel olarak konuşuyorum.

blue jaloon 23-06-2009 05:45 PM

cocuklara hic bisi olmaz evlenmek sünnet ise bosanmak farz
yaradan yolu göstermis is bizde bitiyo ondan daha iyimi bilicez gelecegi
mutlak bir kapi acicaktir kullari icin
demiyormu ayetinde sizin icin ser gibi görünen aslinda hayirdir ben bilirim ama siz bilmezsiniz allah yardimcin olsun abi...

Siyahça 23-06-2009 05:50 PM

çocuklara ne olacak derken kasdettiğim olası bir boşanmadan çocukların kötü etkileneceği değildi arkadaşlar...ben de boşandım, kimse boşanmak için evlenmez, ve hiçkimse için bunu dilemem, çok zorluklarını gördüm...

ama adamın anlattıklarına göre benim aklıma gelen şu; bu kadın bunca şeyi hesap edip, plan yapabildiyse bence dört tane çocuğu alıp yeni bir evliliğe koşmayacak kadar da uyanıktır! çocukları başınıza atıp gidebilir hemşerim üzgünüm! normalde hemcinslerim hakkında böyle kötü düşünmem ama valla bu kadın benim 'fesat' tanımlamamı aştı, kafamda 'şeytan' a doğru gidiyor!

Belgin ∞ 23-06-2009 06:58 PM

Arkadaşlar iyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan bilinir demişler. Tek taraflı konu konuşuluyor şu an, biz burada ne savcılık ne de avukatlık yapıyoruz. Bir ailenin tüm özellerinin ve mahremlerinin açıkça konuşulmasına ne kadar karşıysam, tanımadığımız ve bilmediğimiz biri için konuşulmasına da karşıyım.

Bu kadar mutsuz bir evlilikse kendi içinde çözümü de vardır elbet. Magazin programcılığı yapıyor olsam 'kılıçbey böyle diyor, bakalım eşi ne diyor?' diye sormayı kendimde hak görürdüm, ama çok şükür ki değilim.

Kılıçbey size naçizane tavsiyem, eşinizin iş arkadaşlarınıza, ona buna özel hayatınızı anlatmasından rahatsız olan bir bey olarak aynı şeyi burada yapıyor olduğunuzun farkına varın. Ve mümkünse eğer eşinizle beraber bir aile terapistine başvurun.

Forumumuzda ücretsiz olarak yayınladığımız 16 adet telkinimiz mevcut, ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız mutlaka dinleyin.

serkans674 23-06-2009 08:55 PM

Hocam evlilik beraber mutlu yaşamak yapılmaz mı ortada bi mutluluk hatta gerçek anlamada beraberlik kalmamış yaw eee sevgide yok zaten pozisyon ofsayt, yol ver gitsin öldü sayarsın olur biter.
Ölüye bir gün deliye hergün ağlanır.

Siyahça 23-06-2009 09:12 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468050)

Kılıçbey size naçizane tavsiyem, eşinizin iş arkadaşlarınıza, ona buna özel hayatınızı anlatmasından rahatsız olan bir bey olarak aynı şeyi burada yapıyor olduğunuzun farkına varın.

bak o çinsel mevzular ortaya dökülünce bi tiskinmedim desem yalan olur! böyle şeyler beni böcek ısırmış gibi huylandırıyor...ııııyyykkkk!

the desert 23-06-2009 11:21 PM

ya bı dkka bı dkka...sız 37 yaşındasınızz ve bunlara goz yumuosunuz..lanet olsun dıyıp bıtırın yaa.bu ne yanı ınsanın gururundan başka neyı vardır ki bu hayatta?nacızane ve sızın anlatıkklarınıza gore fıkrım bu!!!bence sız sert olmadığınız surece sıneye cektıgınız surecee bole devam eder...bence ağırlığınız koyun...

sudem8 23-06-2009 11:41 PM

Alıntı:

kılıçbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468024)
Ben kendimi sevdirmek için her şeyi yaptım.13 yıldır hep ben :seni seviyorum dedim.Ben sarıldım.Ben kucakladım.Ama birdefa bile seni seviyorum demedi.bir defa kucaklamadı.Bir defa sarılmadı.Sevmeyi,aşkı,sarılmayı,kucaklamayı bilen bir insan.Ama bana gelince göstermiyor.Çünkü ben sevdiği değilmişim.En güzel davranışları sevdiğine verebilirmiş.Bana içinden gelmiyormuş.13 yıldır beraber yatıp sabahladığımız geceyi toplasak 3 ay etmez.Çevredeki insanları da anlamıyorum.Hep karıma destek veriyorlar.Benden uzak tutmak için herşeyi yapıyorlar.Aynı yatakta yatırmamakta da çok gayret ediyorlar.Ben de
şüpheleniyorum.Acaba herkesin bildiği birşey var da ben mi bilmiyorum? Çünkü karım cinsel ilişki için geldiğinde bile bana hiç sarılmıyor yüzüme bile bakmıyor Cinsel ilişki bittikten sonra da hemen gidiyor başka odada yatıyor.Bazan cinsel ilişki sırasında insanlar eve geliyor.Herhalde şahitte tutuyor.Bak iş başındaydık gibi.Benim dışımda benim bilmediğim fakat sezdiğim bir işer çeviriyor.

kardeşim, kardeşim dicem çünkü 46 yaşındayım durumuna çok üzüldüm..Ben de senin bir ablan olarak mutsuz olmanı istemem ama canım kardeşim niye bu kadar zorluyorsun..zorladıkça daha tepiyor..sevmiyorsa bırak gitsin..seni sevmeyeni ne tutarsın..başka insan mı yok..sorun sadece ikiniz arasın da yaşanmıyor..o çocuklar ne kadar etkileniyor hiç ondan bahsetmiyorsun.daha anne karnında başlıyor..benim eşimde huzursuzluk içinde büyümüş 19 sene ben ve oğlum bedelini ödedik..şimdi oğlum hala pskolojik sıkıntıları var niye zorluyorsun..zoraki evlilik yürümüyor.bana diyeceksin ki abla sen mutsuzdun niye 19 sene yaşadın bırakıp gitmedin..ben bırakıp gitsem hayatına son vereceğini söylüyordu.yada bize zarar verecekti..sen adam gibi otur konuş..istemeyeni sen de isteme..bakalım ne yapacak..sen nazını çektikçe o da seni daha çok üzüyor..senin hayatın ne olacak..bir daha dünyaya gelecek misin?o çocukların pskolojisi ne olacak sonra..bırak gitsin sevdiğine..yoksa ben gelcem oraya ne bu kardeşimi üzmesin çok fena görümcelik yaparım ona göre..kızdırmasın beni..y789

sudem8 24-06-2009 12:21 AM

bence hayatını değiştirmek senin elinde..ister evliliğini sürdürürsün, ister birgün beni sever diye beklersin...ama yazını tekrar okudum, benim güzel kardeşim sende pek küçük değilsin, dört çocuk mutsuzluk sonucu mu oldu ?bu kadın seni sevmese sana nasıl dört çocuk verdi.? hiç kimse senin hayatına müdahale edemez bunu sen kendin sağlıklı bir şekilde düşüneceksin..ama biraz geç kalmışsın..o çocuklara yazık....olan çocuklara oluyor..anne babaya değil...Allah yardımcın olsun..bir yuva var ortada...çocukları düşünmek ikinizinde tek düşüncesi olsun..kolay gelsin..O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM.