![]() |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) iyileşmek için yılmak yok genç arkadaşım.daha yolun başındasın senin direnip güçlenmen için siyaha biraz üzerine geliyor.sen iyi olmaya niyet ettin.başladı çekim yasası.dağılma hemen.çalışmalarına devam bilgiler o kadar çok ki okumakla bitmiyor... |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) Alıntı:
ama bu gibi durumlarda şöyle bir durup düşünelim.. nasıl bir durum içerisindeyiz? benim hangi inançlarım bana bu durumu yaşatıyor? hangi korkum bunu benim önüme sundu? Gibi soruları kendimize soralım ve çekirdek inancımızı bulalım.sonra bunun üzürinde çalışma yapalım farkettiğimiz andan itibaren bile çözülmeye başlar.hiç bir zaman kaçmak silmek görmezden gelmek çözüm üretmez. Biz farketmedikçe bu duygu ve inançlarımız böylesi durumları bizim karşımıza çıkartır.Her zaman soruna değil çözüme odaklanmalıyız(sevgili shamanic kulakların çınlasıny789) sevgiler.. |
|
|
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) yok farkettim bir yanlışlık olduğunu, o yüzden düzelteyim dedim...estağfirullah, özüre gerek yok... |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) Siyahça seni şimdi anladım.Her an ifitiraya kurban gidebiliyorsun.Şaka şaka olur böle şeyler.Güldürmek istedim seni:):) |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) çok alem oldu yaww..siyahçaa uzulmeeee sen bızım herşeyımıssın:P |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) siz de yangına körükle gitmeyin :) yanlışlık yaptım, ben yaşlı bir kadınım olur o kadar |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) yoo.ne yangını ne körüğü....alakam bıle yok arac secmem benn dırek yaparım da ortada olay yok sanırım yaşlılıktan osla gerek karıştırdınız:D neyse işin şakası tabii..yoo o kadarda yaşlı değilsiniz en azındna ben daha yaşlıyım:P |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) en güsel cvp sessiz kalmakmış sudemcim teşklr varlığın için boşverin sizde ben boşverdim inanın ben kendimi daha çok sevmeye başladım böle tepkiler görünce demek ki kendime güvenim tammış ki açık açık sorunumu dile getirmişim evet bnm böyle bir sorunum var ama diğer yaşantım mükemmel beni eleştiren insanlardan belki daha büyük başatırılar elde etmişimdir altımda 70 kişiye yöneticilik yapıyorum iş kariyerim çok iyi acaba beni eleştirenler hangi çizgedeler ben burda sadece zayıf yönümü çizdim size acaba sizlerin bnm gibi başarılı çizginiz var mı ayakları üzerinde duran başarılı bir işkadınıyım sonuçta |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 PM. |