![]() |
Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) evet salağım arkadşlar ben kendi mtluluğumu yok eden insanım çok sinrliym ondan yazarak rahatlamak istedim.4gündür dinlyorum telkinleri ii geldi aslında salak olbnduğumu tescilledim.ben aslında sorunu olmayan gayet ii işi olan maddi anlamda sorunu olmayan güsel bi ailesi olan çok mükkemmel sevgilisi olan etraf tarından sürekli takdir gören beğenilen hatta başkalrı tarafından gözünde büyütülen bi insanım.bnm sorunum hayatıma sorun katmakta çok başarılıyım çünkü doyumsuzum çok hemde kendime heycanların içine katmasını seviyorum ve zarar verceğini bilie bile bende sorun şu 32 yaşındayım ve halen bekarım neden biliyomusunuz ben aşık oluyorum bi insanı kendime bağlamkta başarılyım nası oluyo bilimiyorum aMA BAĞLYORUM BANA ait olduğunu hissetğim an ben kopuyorum ondan uzaklaşıyorum elde edince herşey bitiyo 2yıldır birlkte olduğum bi insan mükkmmmel bi insan ve ilk onla olduğum zmn bnmiçin imkansızdı evlydi bana çok çekici geldi bu ve ben aşık oldum o da bana 2 ayda boşandı ve çok güsel ilişkimiz vardı ben onu elde ettğimi anladğım an ben koptum ondan ve onu başkasıyla aldattım o insan bana heycan vermye başladı çok hemde o da evlydi bu bana heycan veriyodu 2 yıılık ilişkimde sürüyodu aynı zmnda sonra o insan beni terketti eşi öğrendi ondan.ve o insan bnmiçin vazgeçilmez oldu neden eldeedemedim ondan şimdi siz beni garipsiyeceksinz nası bu yaşam diye haklsınız bence bnm çocukluk gelen bi rahatsızlığım var elde edilemiyecek insanlarpeşinde olmamgibi ama sorun şu o eşinden ayrılsaydı o insanda ben için bitecekti başkası olacaktı evet ben kurbanım bu haytta ve bundan kurtulmak isityorum elde edemedğiminsAN YÜZÜNDEN ACI ÇEKİYORUM BNM RUHSAL SORONUM BU VE TELKİNLER BANA YARDIM EDECEK UMUDUM BU TELKİNLERLE GEÇMİŞE ÇOCUKLUĞA İNİCEM VE HASTALIKLDI HİSTORİNİK KİŞİLİĞİMİ YOK EDECEM HERŞEYİN FARKINDAYIM KENDİMİN FARKINDAYIM HASTA OLDĞUMUN FARKINDAYIM BU KİŞİLĞİM YERLEŞMİŞ BİLİYORUM AMAEN AZINDAN TÖRPLCMMM ŞU AN GERGİNİMMÇÜNKÜÜÜ KENDİ ÖZ ELEŞTRİMİ YAPIP YÜZLEŞİYORUM AMA YENİCEM BU KİŞİLİK BOZUKLUĞUNU |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi peffff! ooo67 ne diyeceğimi bilemedim şu an ama, geçmiş olsun bari... |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi tşkr siyahca ben aslında biliyorum histeriyonik kişilik bozukluğum var 1 yıl tedavi oldum ve bıraktım dr la anlaşamadım kendisine aşık olduğumu sandı o da bana ilgi duydu sorun şu ben fazla ilgi çekiciyim ve ben hastayım sorun burda her erkeğin ilgisni çekiyorum beni dışardan çok güçlü ulaşılmaz sanıyolar çünküü ben dışarıya çok ii bir rol çiziyorum güsel zeki başarılı herkesin elde etmek istedğin kadın ama şu sorun ben kendi içimde zayıfım hibiri bunu |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi eevt dışardan gören bnm hastalıklı oldğumu anlamıyor ama öleyim yaşamkoçundan destek istyorum telkinler bana baston oldu yaşam koçum sendende diğer bastonum olmanı isityorum |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi şu yazıları bırde okunaklı yassan be arkadaşım? |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi peki sorun sadece bu mu |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi cvp yazmak zorunda değilsiniz yazdıkca ben kendimle yüzleşiyorum özgür site |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi ya ıyıde sana bı şey demedım...özgur olmayan site de demedım tek sorun da bu demedım..bence alınganlığı bırak yada laf solemeyı bırak..sadece yazını okuyamadımd edım..hemde sitenın ozgur oldugunu zaten herkesbılıo..alla alaasevincli..hemde yazıp yazmıycagıma anca ben karar verırım... |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi inan hiç sizinle polemiğe giricek halim yok yazdıklarımı kişiselleştirmeyin size hitaben yazmıyorum sizde kişilik sorunu var bu kesin |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi senın kadar olmadığı kesın :D |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi :)kabul etmende güsel çok güsel paylaşımda bulunuorsun bak buna sana hitaben yazdım üstüne alınabilirisin zaten demesemde alınıyosun:) |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi umarım cvp vermezsin ben tartışmak için düşüncelerimi yazmadım negatif enerjini kendine sakla ben bunun için burda değlim sevgiyle kal |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi alınma değil bu sen bence karşındakıne lafı soleyıp kaçan tıplerden bırısın..o yuzden duşemem..kıdme sorun olduğu zaten kesın..sorunun var kı burdasın ve varkı burdayım..da senın bunu solemek cok komık oldu:D alımlı arkadaşım..:D:D:D sadece bı yazını duzletsen ıyı olur dedım olayı buyuttun ne hale getırdın:D sorunsuz mısss arkdaşım benımm:d |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi ayy canımmm senın kadar negatıf enerjım olamaz heralde..sende sevgıyle kal...gercı sen cok sevgıyle kalıomuşsun ya neyse...byebyeeeeeeeeeee:D |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi Bu tarz mesajların devam etmesi halinde, konu kapatılacaktır. Lütfen, bu konuyla ilgli yeni bir mesaj yazmayın. Bu sitede genelde kardeşlik ve yardım üzerine bir paylaşım mevcuttur. |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi Arkadaşlar biz birbirimize destek için burada değil miyiz?böyle davranmayın lütfen. realbluesky yazdıklarına üzüldüm.Bence önce sen kendini affetmelisin.Allah'a inancın varsa ve kendini suçlu hissediyorsan Ona da kendini affettirmelisin.Bence inanç ve dua çok önemli rahatlaman için.Suçluluk duyuyorsan arınmalısın.Ve herşeye yeniden başlamalısın.. |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi saolun mehmet bey hemfikirm benim yazma amacım belli duygularımı en özelimi aktardım ve böle bir polemiğe girildi üzüldüm sadece ve 4 gündür dinliyrom telkinleri içimden yazmak geldi ve böle tepki aldım yazını düzelt diye ne diyim pişman oldum şimdi kendimi açtığım için |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi ya iyide arkadaşım(!) --hala sana arkadaşım dıorum----bens ana kotu bı şey demedım..sen agresıf yaklaştın..yanı bı oku yukarıyı?evet sorunum var haklısın...ama sen sorunsuz yada supersın anlamında dıl ki bu...herkesın sorunları var..evet belkı gergınsın onuda anlayabılıorum zaten ama bu şekıdle yaklaşırsak olaylara hıc bı şekılde zaten bışey duzletemeyıs..ıcerıgını anlamam ıcın okuyup anlamam gerekır..anlayamadıktan sonra ıcerıgını zaten anlayamam..kib..ok? |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi tşkrler ilosuck affetirmekle bitmiyor olay ciddi sorunum var ve ben farkındayım bunun sadece bunu törpülemek istyorum |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi ben buraya tartışmak için üye olmadım içten yazdım negatif olduğum için negatiflık çektim hepsi bu ama paylaşım için burdaydım saolun |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi ii paylaştık işte... |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi aaa açılmış! sevincli tescilli arkadaşımız nerelerde? çok özledim... günlüğünü de sabırsızlıkla bekliyoruz...k8908 |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi Bence kendini bu kadar suçlama.yaptığın hatalar(deneyimler)kabul edip değiştirmek için bile çaba gösteriyorsun.mutlaka küçüklükten gelen bir negatif düşüncen olabilir özellikle evli erkekler çok iyi düşün.Baban anneni aldatmış olabilir mi?yakınlarından birinin bu şekilde canı yanmış olabilir.Bu akşam tv 8 de ŞANAL GÜNSELİ nin 23.30 da programı var telefonla bağanabilirsen.o çözer,çünkü çok kişinin problemini iki dakikada çözüyor.kesin bu sitedende yardımcı olacaklardır ama bende yeni girdim.mutlaka izlemeni isterim çok faydalanacaksın...Allah yardımcın olsun.. |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi Geçmiş olsun arkadaşım bence arınman gerekiyor ilkin telkinlerle başlamanı tavsiye ediyor bunlara ek olarakta gerekirse psikologla tabiki, hepimiizn problemlemleri var bu yüzden burdayız zaten içini dökmen ne güzel kendinle yüzleşmende.bendede vardı karşımdaki kişinin sevgisini hissettiğimde kopmak hissi belkide monoton geliyodu alışagelmiş bir yaşantı izleyecektim hep korku vardı kendime güvenemiyordum kendimi yetersiz görürdüm herşeyde beni hep içimde yöneten vardı şimdi ondan kurtuldum yalnız benimki yüzeyseldi çok derinlere inmicek şekildeydi ilişkilerim şimdi ise ne istediğimi biliyorum herşekilde hemde gerek aşk,iş vb. ruhumu iyi ettim sanırım:) |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi sudem ve ebruli teşekkürler güsel dilekleriniz için evet küçüklükten biliçaltımda oluşturduğum erkeklere karşı bir hırs ama kötü hırs bu ailemden babamın bize yaşattıklarının sonucu bu.babam şu an hayatta değil onuda suçlamak bi kaçış bunun farkındayım kimse mükkemel bi aile içinde büyümüyor sonuçta sadece yaşananlardan çok etkilendiğimden biliçaltımda erkeklere karşı küçüklükten itaberen kurduğum hayallerin sonucu bunları hayatıma çektim.daha önce tedavi olduğum dr um bunu söylemişti biliçaltına neler kaydettiysen tek tek hayatında gerçekleşmiş bunu yönünü olumlu yönde kullanırsan beyininde kurduğun bütün olumlu imgeleri kendine çekebilirsin demişti.evet bu yüzden kendimin farkındayım ve aşacağıma güveniyorum çünkü telkinler bir hafta da bana etki etti başka arkadaşlar bir ayda bile etkiyi görememişler ama kendimi bu yönde şanslı görüyorum çünkü ne düşünürsem biliçaltıma ilettiğimde bunlar gerçek oluyor bunun farkında olmam bana artı kattı tek sorun sadece histeriyonik kişilik bozukluğumu törpülemek o da biliçaltımı doğru olumlu çağrılarda bulunmam lazım.telkinlerin bir etkiside sorunlar üzerine ben çok kafa yorardım günlerimi alırdım ama artık sorunlara dikkat toplayamıyorum bu da çok güsel bir artısı bana.çok fazla dalgalanmalar yaşıyorum sinirlilik halleri buda suçluluk telkininden bunu farkındayım kendimi cezalandırmışım hep babamdan dolayı bize ailemize yaşattıklarından dolayı. mutlu günlere...... |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi Alıntı:
Baba figuru o kadar onemli ki insan hayatinda. Yakinda 40 yasima giriyorum ve babamin cocukken bana karsi tavirlari -ki ben cok sansli bir cocuktum- hala yasamimi etkiliyor. Dilerim ki sorunlarini en kisa zamanda cozersin. Bizler sadece senin yazdiklarini okuyup, dusuncelerimizi seninle paylasabiliriz. Eger yazdiklarim seni uzerse ne olur kusura bakma inan uzmek icin yazmiyorum. Senin durumunda bir kiz arkadasim vardi universitede. Sevemiyorum bir turlu diyordu. Ama evli ya da nisanlisi ile mutlu bir erkek gorunce onu ayirmak icin de elinden geleni yapiyordu. Neden sorusuna da demek ki o erkek yanindakini sevmiyor, sevse birakmaz diye de bir mantik gelistirmisti kendince. En son duydugumda evlenmisti. Senin kendini kabul emen ve bu yonde cabalaman desteklenecek ve tebrik edilecek bir davranis. Dilerim sorununun cozumunu en kisa zamanda bulursun ve onu da bizimle paylasirsin. |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi merh neden kızıyım içimdeki bu beni silmek istiyorum sadece umudumda var çok kökleşmiş bunu farkındayım ondan dolayı telkinleri dinlerken bedenim direnç gösteriyor bedenimdeki bütün hücreleri pembeye çevirmem lazım evet hızlı yazıyorum ondan yanlış yazıyorum farkında değilim bi anda aklıma ne gelrse yazıyorum teşkler varlığnz için |
|
|
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi aslında anlıyorum seni, bağlanamama sorunu bende de var.İşte bir nokta var, o noktadan sonra herşey kopuyor.Bunu sebebini de biliyorum, ailem küçükken bana insanlarla çok samimi olmanın yani içli dışlı, yediği içtiği ayrı gitmeyen türde bir arkadaşlığın sonunun kötü olacağını söylemeleriydi...Bu bende içselleşti, en büyük darbeyi de en iyi tanıdığımı sandığım insanlardan almaya başladım daha sonra...Aslında bunun sebebi biziz.Düşünce kalıpları başlangıçtaki yaşam tecrübelerimizi oluşturdu ve aynı şeyleri yaşaya yaşaya başlangıçta edindiğimiz yanlış önermeleri doğruladık...Hem de hiç sorgulamadan. |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi geçmiş olsun |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi evet haklsınız hastayım dersem bunu aşamam iyileşmiş gibi hissetmem lazım ki bu girdaptan kurtuluyum ve biriysel gelişim ile ilgilide terapi almalıyım bugün çok gergindim işyerinde herkese bağırdım kırdım ama elimde değil çok gerginim telkinleri dinlyorum sürekli ondan sanırım kendimi özgürleştirmem lazım dediğiniz gibi aslında bir adım attım gibi beynimde bazı şeylere yoğunlaştırmıyorum kurmuyorum istem dışı bunlar oldu nası olduysa oldu o insana bağımlılığın gidiyor gibi ama halen aklıma geliyor eski ben gibi acı vermiyor.neden aşık oluyoruz ya da birisine bi maddeye neden bağımlı oluyoruz hepsi bence kendimizde gördüğümüz açlık ve bağımlı olmamızdan onlarsız yaşayamayız düşünceleri yatıyor hep kendimizi özgürleştirsek bağımlı olmadan yaşayabilsek eminim hep pozitif yaşarız |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi Sorununuzun farkında olmanız ve bunun yanlış olduğunu düşünüp, değiştirmeye çalışmanız bence değişiminizin başlangıcı.super Hepimizin, küçüklüğünde farkında olmadan oluşturduğu çekirdek inançlar var. Önemli olan bunları bulup yerine olumlularını koyabilmek.Sorununuzu gözünüzde fazla büyütürseniz, bilinçaltınız da, ağır bir vaka olduğunu düşünecektir. Bunun normal olduğunu ve biraz çalışmayla değiştirilebilir olduğunu düşünmeniz gerekir. Çocukluğunuzu bilemem elbet ama, ben, anlattıklarınızdan yola çıkarak, karşı cinsten intikam almak olarak görmüyorum sizin çekirdek inancınızı. Çocukluğunuzda, akrabalarınızdan ya da tanıdıklarınızdan birini model almış olabilirsiniz farkında olmadan. super Ya da, kendinizi ıspatlamak için, birilerini veya bir şeyleri elde etme girişiminde bulunuyor olabilirsiniz. Bunun için kendinizde güvendiğiniz özellikleri kullanıyor olabilirsiniz. Ona sahip olduğunuzu hissettiğinizde, başka biri ya da bir şeye sıra gelir. Bu böyle devam eder. Sürekli, kendinizi ıspatlama, dikkat ve ilgi çekme ihtiyacı devam eder. Dikkat çekmek, kendimi ısıpatlamak için, bunu elde etmem gerekiyor, yoksa dışlanırım, yalnız kalırım veya yetersiz görülürüm vs. gibi bir çekirdek inanç olabilir sizinki. Hatta bu sizde, başarı ve güçle eşdeğer anlamı taşıyor olabilir. Aslında öyle olmamanıza rağmen, bunu yapmak zorunda hissedebilirsiniz kendinizi ve bu da zaten sorun olarak ortaya çıkmış ki, doktor tedavisi görmmüşsünüz. Bence, ilgi, kendini ıspatlama gibi bir şeye ihtiyaç duymayacak hale geldiğinizde ki, bu durum, kendinizi kabullenip sevmenizle alakalı, sorun çözülecektir.super Hiç bir şeye ve kimseye ihtiyaç duymaksızın mutlu olunabileceği düşünce ve inancını oluşturmanız gerekiyor bence. Tabi ki benim naçizane görüşüm. Kısa süre içinde, olumlu değişiklikler diliyorum..super |
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi beni anlattınız resmen mehmet by evet ben kendi içimde kendime güvensiz korkak sevmeyen birisiyim dışarıya çok güsel bir maske çiziyorum kendine güvenen herşeyde başarılı herşeyi elde eden ve inanın o maske bazen genelde hep beni başarıya götürüyor iş anlamında özellikle ama özel hayatımda birini elde etmek bnm için başarı değil sadece mutsuzluk çünkü tercihlerim yanlış ben bu tercihlerimi değiştirip maske olarak olarak takıntığım imgeleri gerçek benliğime itmek |
|
Cevap: salağın tekiyim bu tesciillndi bende sizleree sonsuzz sevgii sağlıkk diliyorum.konu başlığımdan artık ben bile rahatsız olmaya başladım kendimi sevmeyi öğrenmeliyimsalağım dersem salak olurum:)değiiştirme imkanım yok sanırım kendimi seviyorum başlığını hayal ediyim:) |
evet ben kendi içimde kendime güvensiz korkak sevmeyen birisiyim dışarıya çok güsel bir maske çiziyorum kendine güvenen herşeyde başarılı herşeyi elde eden ve inanın o maske bazen genelde hep beni başarıya götürüyor iş anlamında özellikle Bu normal bence. Çünkü bu maske sayesinde, hep başarılı, hırslı, tuttuğunu koparan biri imajınız oluşuyor. Kişiler de size bunun ışığında davranıyor. Ama siz mutlu olmadıktan sonra, taşıdığınız bu maske size ağır gelecek ve keşke böyle olmasa da huzurlu-mutlu olsam diyeceksiniz. Sıkıntı çekmemizin sebebi aslında, özümüzden kopmak. Yani özümüz ile olan iletişimin yavaş yavaş kaybolmaya başlaması. Özümüze uygun, onun istekleri ve kodlamarı dışında yaşadığımız sürece de mutsuzluk huzursuzluk kaçınılmaz oluyor tabi. özel hayatımda birini elde etmek bnm için başarı değil sadece mutsuzluk çünkü tercihlerim yanlış Bu da normal. Çünkü, aslında mutlu olmak için değil de, elde etmiş olmak için birisiyle birlikte olmanız, elbette ki sizin de bir ilişki yaşamanız gerektiği ve bu ilişkinin sizin istediğiniz, size uygun kriterler taşıyan bir ilişki olması gerektiğini hatırlatan bir uyarı taşıyor. Böyle olunca da, mutlu olmanız gerekirken mutsuz oluyorsunuz.super Aslında, söylediğiniz iki cümleye bakıldığında, ikisi de toplum açısından önemli. Birincisinde, toplumda, tuttuğunu koparan, elde eden, hırslı ve çalışkan özelliği taktir görür ve saygı duyulur. Ama bu sizin değil maskenizin görevi. Diğer cümlenizde ise, tercihlerinizin yanlış olması, özellikle kişilerin evli olması da toplum açısında yanlış ve reddedilen şeyler. Genelde, evli insanla birlikte olan kadın-erkek toplumdan dışlanır ya da eleştirilirler.Bu da tabi ki kişinin kendisini huzursuz hissetmesine yol açar. Bence, sizin, bu maske dediğiniz tamamen size başkaları tarafından yüklenmiş bir sorumluluk. Bu, aile olabilir, arkadaş olabilir vs. Siz bu maskeyi artık taşıyamaz hale gelmişsiniz ve maskeyi yırtıp atmayı istiyorsunuz. Bence bu, zaten olması gereken bişey. super Başkalarının istediği gibi değil de, kendi mutluluğumuz doğrultusunda yaşamak için, bütün maskeleri çıkarmak gerekiyor. Çıkarmadığımızda da, ruhsal rahatsızlıklarla boğuşuyoruz. Ama, burada olduğunuza göre bir şeyleri değiştirme ve kendinizi yenileme yolundasınız. Başarılar diliyorum.super |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) Başlığınız değiştirildi. Başka bir şey düşünürseniz başlıkla ilgili, değiştirebilim.super |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) bunları bir çırpıda değiştiremiyeceğimin farkındayım ama çevre ya da toplum için değil bu değişim çünkü başkalarının düşüncelerinden değil benim içimdeki seslerden bu kişilik bozukluğunu taşıyamaz hale geldim.çocukken yaşadığım olayları hiç anımsayamazdım ama şimdi film şeridi gibi gözüme flash giibi çarpar oldu ailemdeki diğer bireyler için etki etmeyen olaylar bnm kişiliğim oluşmasında çok etkilemiş.hatta ben anne karnındayken bile bunlardan etkilenmişim bunları daha net görüyorum annem bana hamileyken yaşadığı duygusal depremleri resmen ben kişiliğime ekmişim.bana hamileyken babamın anneme davranışları yaşattıkları daha ben anne karnındayken bile etkilenmişim.içimde ki bu güvensizilik o zmn yeşermeye başlamış.ve herkese birşeyler ispatlamak istercesine roller içisine girmişim.evet ilgi çekmek dikkati üzerime toplama isteği küçüklüğümdede vardı ve biliçaltıma öyle kazımışım ki artık bi çaba sarfetmeme gerek kalmamış kendiliğinden olmuş hatta arkadaşlarım bile bu ışığını nası veriyosun derlerdi bunların hepsi hep çocukluk dönemimden itaberen düşüncelerimde hep imgelememin sonucu ama artık içimin içimdeki çocuğunda böle güsel ışık veren kendine seven birisi olmasını istiyorum |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) çok teşekkür ediyorummm sizlerii seviyorummmm:)süper bir başlık bundan daha iyisi olamazzz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 PM. |