![]() |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) Alıntı:
|
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) sizin sayenizde kendime inancım artıyor teşekkürler sudemcim paylaşımların için güsel yüreğin için |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) eee tescilden vaz mı geçtik arkadaşlarım? e vatan sağolsun o halde...actionsmile |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) günaydınnnlar herkeseeee güselll bir günün başlangıcından yeniden doğuşaaa |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) kendimi çok boşlukta ve gergin hissediyorum olmuyor bişeyler düzelmiyor neden neden |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) boşverin değişmeyin bu vatanın sizede ihtiyacı var!! bu ne beeee??? |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) nası ihtiyacı varmış hastalıklı arızalı yaşarak mı değişik bakış açısı |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) Alıntı:
olmaz olurmu senin gibi marjinal hastalığa sahip olanlara nasıl çare bulunur işte bir örneksinsapkal89 |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) saol güsel dileklerin için |
Cevap: Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :) yetkili arkadaşlar burda eleştirlimeye gelmedim yargılanmayada mümkünse tamammen silin içten gelerek kendimi yaşantımı açtım ama bu tür yargılanmalarla karşılaşıyorum paylaşımlarını silerseniz sevinirim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 AM. |