![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar aranıza yeni katıldım çok hoş bir siteye benziyor.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
blissytüm yeni gelen arkadaşlarımız ne iyi yaptınızda üye oldunuz diyorum sevincliselam ola hepinize |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba sevgili Pisimbat; Sıcacık,samimi hoşgeldiniz dileğiniz için çooook teşekkürler.Bu şekilde karşılanmak 'yeni bir ortamda yabancı olma' hissini azaltıyor.Sırf yazılarıızdan bile pozitif, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle dolu yüreğinizi algılayabiliyorum.Sizi sevgiyle ve kocaman kucaklıyorum.Saygılarımla Fenn |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Daha öne ben mozart piyano sesleri dinleyip rahatlamaya çalısırdım sizleri farkettikten sonro bu bosluk tamamıyla doldu bunu bizlere ulastıran herkese ÇOK ÇOK TESEKÜRLER.actionsmileactionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slmlar enerjisine bayıldım sitenin,çıkmam artık;) |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz nedeğişecek merak ediyorum Sigarayı bırakabilirmiyim?sml |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar ben ıstanbul acıbademden kadir simsek 20 yasındayım unıversıte 1 ogrencısıyım herkeze merhaba |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz umarım herkes gibi bende çok faydalı cümleler kurabilirilm. herkese merhaba. giderek aktif bir kullanıcı olmayı hedefliyroum. ama önce bi kaç mp3 ile işe başlayayım.derty |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Teşekkürler , Sevgiler, Saygılar, Selamlar Yılmaz35 = İzmirli demek Yılmaz3509 = Eş durumundan Aydınlı |
merhabalar pisimbat =pisimbat/piisi pisinin pisisi simbatın simbatı oldumusana pisimbat y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabaaaa |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz TEŞEKKÜRLERRRR.... |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhebe hoşbulduk çok güzel karşılandıgımı düşünüyorum teşekkürler huzur sevgi ve saglık diliyorum hepinize |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm ben yeni geldim hayatımda deiştirmek istediğim çooook şey var bunları başarmak istiyorum :) |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba burayı gezinirken buldum şimdi üye oldum umarım doğru yerdeyimdir. |
sevinclikesinlikle doğru yerdesiniz |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz dost dostlara seslenir dostluk muhabbetle beslenir bu tanışma seronomisinde herkeze selam dostlar.ben izmir tire;den otomotiv sektöründe çalışan bir esnafım.biraz paradikma.kişisel gelişim,mistizim ilgi alanlarım. güzel bir edebi kitap, ruhu dinlendiren gezi yerleri,ve aynı zaman da insanı yormuyan hoş bir müziğe hayır demem anırım yeterli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bir zamanlar dost var diyordum elini tutar,dost var diyordum sesine kulak verir ama gerçek dost diye birşey yokmuş dostluk dediğimiz şey menfaatlerin kesiştiği yerde başlayıp bir açının köşesi gibi sonsuz sessizliğe uzanan ışınlarmış..... |
Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle.. dostluk hakkındaki görüşünüz geçmişteki bir kırılganlığa atfeder gibi.. Her ne kadar bu ifadeler günümüz kriterlerine uysa da gerçek dostluklar da var..Onun için de kendimiz öncelikle gerçek dost sıfatını taşımalıyız diye düşünüyorum,öyle değil mi?.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz siteye bugün üye oldum faydalı olmasını istiyorum bide mp3 leri nerden dinliyoruz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarrr. bende size katılmak istiyorum.ama siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrrrr |
Alıntı:
hoş ve sefa geldiniz sevincli |
forum ana sayfamızda gerekli bilgileri bula bileceğiniz başlıklarımız mevcuttur hoş geldiniz sevincli |
aradığınız başlık ana sayfada mevcut sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, the secret, icimdekiyolculuk.com, kuantum, sufizm ve mesnevi vs derken şansım yaver gitti sizi buldum. Atakan bey yüklemedeki yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Okuma, inceleme ve inançlarımı pekiştirme konusunda çalışmalarıma devam ediyorum. Kendimizi sevmek ve geliştirmek, bug'larımızı temizlemek, kendimizi tanımak ölene kadar sürecek bir çalışma. Herkese bol şans. Sevgi dolu günler. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba ben yeniyim :) |
Hoşgeldiniz yanımıza..vien1 Mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkesee merhabaa..:))) |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk psimbat |
sevincli ne iyi yaptında geldin yağmur adam aramıza (ne güzel bir filmdir rainman) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese iyi geceler siteye yeni üye oldum. baya zahmetli ve sıkıntılı oldu ama sonunda oldu şükür |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba ben eski üyelerinizden balkan adlı üyenizim, bir görünüp bir kayboluyorum işlerimin yoğunluğu sizlerin arasına girmemi engelliyor ama yinede sizden kopamıyorum.Fırsat buldukça siteye giriyorum ama bu seferde hangi kullanıcı adıyla girdim hangi si şifremdi unutuyorum.Tekrar üye oluyorum yani böyle bir durum!!sizleri özlüyorum çünkü burdaki paylaşım mutluluk üzerine tekrar merhaba |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 AM. |