![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar bende buradayım siteniz çok güzel ve özel şimdi değişime hazırım kolay gelsin |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar herkese.... Bu sabah gözümü açtığımda nasıl oldu bilemiyorum bu siteyi keşfettim.içime bi huzur doldu dıyebılırım.zor zamanlar geçiriyorum.Ama hepsini aşıcam sanırım isteklerimizi çok takıntı haline gtirmeden akışına bırakmalıyız.ve ben bu akış süresi içinde kendi kendimin farkına varmak ,bir uyanış içerisine girmek istiyorum... doğru bir başlangıçtayım ,mutluyum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba herkese...sevgiyle kalınnn |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hepiniz hoşgeldinizactionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese MERHABA....:) :) :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam arkadaşlar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba :))) Gülen yüzünüz hiç solmasın :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz mraba..ben 27 yaşında erken menpoza girdim ne yapılabilir ...bu şekilde iyileşen var mı..bir sorayım dedim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, yeni üye ben:) "oooo olağanüstü bişey buuuu" filan demedim, hiç şaşırmadım... çünkü bilinci ve bilinç altını disiplin altına almak ve telkin herşeyin özü; son derece doğal, doğru ve güzel yöntemler bunlar. Biraz geç keşfedildi o kadar. Epey emek var sitede, ellerinize yüreğinize sağlık. Müzikleri indirmek zorluyor sadece, ama azimliyim, belki bir hayırsever de müzik dosyalarını yollar ya da elimin altına itiverir belki? Arayıp buluyorum ama html çıkıyor:P sevgi ve şükranla Gülay |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tüm arkadaşlar hoş ve sefa geldiler aslında herkese tek tek yanıt veririm ama şu an ankarada kontrollerim için bulunmaktayım ehh mübarek ramazanda toplu iftar oluyorsa bende toplu cevap yazıyorum umarım hoş kasrşılarsınız dusun2 cat56 dönüşte görüşmek üzere mmauwwcat56 Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarrr..site şöyle bi gezinirken buldumm5 dk. olmadan da üye oldumm bakalım işallah denildigi işe yarar...etkilerini merakla bekliyorumm gelcektir işallahh..:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba Sitemizin kedisi sanada selamlar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş bulduk diyerek devamını dileyelim.görüşmek üzere.sağlıklı yarınlara |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba umarım ben de yararlanırım çalışmalarınızdan şimmdiden teşekkürler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz pisimbat ilginçç :) ama güzell sevdimm bu ismii ve galiba burayıda ;) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz hepiniz arkadaşlar :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbuldukkk wampirella.. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz haş bulduk pisi bu siteyi böle senmi karıştırdın |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz kediler..şu kediler çok tuhaf bize bugünlerde bir ev kedisi geldi normalde ben eve hep kedi getirmişimdir annemgil izin vermemiştir bu kedi hemen kabul ettirdi kendini snir oldumm benim kediciklerimin neyi vardı..hih33ooo67bide gelip kucagımda uyması yok mu insan kızamıyo da...cat3500ama bu kedi de şeytan tüyü var kesinnn insana nasıl yaklaşacagını çok iyi biliyor..blissy:zpzp: |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ben de hoşgeldim herhalde;) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba artık bende sizinleyim |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz :) hoşbulduk wamprellaa.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba aranıza yeni katıldım umarım güzel olur |
|
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşbulduuuk hoşbulduuukk.. |
bir bayram üyesi hemde sıcacık taptaze yeni hoş geldiniz sevinclibenimde bayram hediyem yeni üyeler y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm acıl yardıma ıhtıyacım var |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yeni gelipte üye olan arkadaşlarım 4-5 gün kadar yokum dçnüşte mesajlarınıza cevap yazacağım hoş geldiniz diyorum yeniden sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar pisimbat :) Güzellikler sizinle olsun... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm herkese nasılsınız iyisiniz inş |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar bende bugün geldim aranıza ,umarım faydasını görürüz,dinlemeye başladım bile ego güçlendirici su sesli dinliyorum . |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Böyle sıcak bir karşıma ile kabul edilmiş olmaktan mutluluk duydum. Ne güzel ki farkındalığı yaşayan insanların içindeyim. Yaklaşık bir yıldır ben de sanırım bu sitenin üyelerin olan diğer arkadaşlar gibi kendimle yüzleşme yolculuğuna çıktım. Ve biliyorum ki bu yol fiziksel olarak gidilebilecek bütün yollardan daha uzun ama daha keyifli. Ben de keyfini çıkarıyorum..... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamherkese |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selamlar.... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar bende az önce bu sıteyle karsılastım ve hemen uye oldum cekim yasasının etkısındeyım zayıflamak ıstıyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selamlar :)) nette çekim yasasını araştırırken tesadüf olarak keşfettim siteyi ve ilgimi çekti benim için yararlı olacağına eminim burda paylaşılan bilgilerin sevgiyle kalın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:48 PM. |