![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar ben mersinden gülşah :) 24,5 yaşındayım :D İngilizce öğretmenliği mezunuyum atama bekliyorum.. Bu aralar kendimi kötü hissediyorum psikolojik çöküntüdeyim artı zayıflamak istiyorum. nette gezinirken burayı keşfettim ve hoşuma gitti. benide aranıza alırsanız sevinirim.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz evet evettttt sonunda döndüm ankaradan y789 ankaradan cat56 gelmiş sitede bir bayram havası guitar bana merhaba diyen selam veren tüm üyelerimiz tekrar hoş geldiniz sevincli Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşbuldukta sende hoşgelmişsin pisimbat (: |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
sevinclisende hoşgeldin gülşah guitar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Çok ısrar ettiniz madem burayada merhaba demeden geçmiyim bari... y789 Merhaba cat56 happy6 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba arkadaşlar, ben selestra Aranıza yeni katıldım. Bursa'da yaşıyorum. Çalışan bir anneyim, herkeze sevgi ve selamlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz benim ben olabilmem için, içimdeki busisin dağılıp, güneşi görmem gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle hayatim değişti sitesini görüp yeni üye oldum. Bakalım içimdeki sisin dağılmasına ne derece etkili olacak. Herkese selamlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende geç oldu ama size merhaba deyim |
Alıntı:
Alıntı:
lodosla dağılır o sis merak etme anlamazsınız bile sevincli Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tesadüfen bulunmus bir site bakalım zaman ne gosterecek... |
rastlantılar bazen hayatımıza yön verirler biz farkına sonra varrırız umarım sizin içinde öyle olur hoşgeldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz |
teşekkürler sanada iyi bayramlar merhudar ol y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba forum arkadaşlarım ve site kedisi, böyle güzel paylaşımların bulunduğu ve bir şeyler öğrenip paylaşabileceğim kişilerin olmasına çok sevindim iyiki buradayım hepinize merhabalarsevincli |
hoş geldin eskiden gırgırda mükü diye bir karikatür karekteri vardı ansızın aklıma geldisevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba ben miskimit, Tek derdim kilo vermek. Yemek yapmayı da yemeyi de çook seviyorum. Bunları yazarken bile midem kazınıyor:) Tek derdim kilo vermek, yemeklerden uzaklaşmak. Yıllardır denemediğim diyet, hap, macun, mucize iksir kalmadı. Ayrıca yürüyüş, pilates, ağırlık, jimnastik, step... popüler bütün sporlar. Spor yapmakla derdim yok, ama spordan sonra da yediğim için hiçbir faydası olmuyor:( Dolabımda 34 bedenden 44 bedene kadar kıyafet var, vücudum yogaya döndü. Kısa süreli kilo veriyorum ama sonra hemen geri alıyorum. Saatlerdir kilo verme telkini bulup indirmeye çalışıyorum. Ama daha indirebileceğim yeri bile bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba kedicik, geçen gün eve yürürken bir arabanın altında benden saklanan bir kedi gördüm çok dokundu:( keşke koruyabilsem sıcak evime götürebilsem dedim ama yürüyüp geçebildim sadece, pek de miniktisad456 artık suçluluk duyguları mp3'üne ve sana sarılabilirim galibasmil56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz idea3Merhabalarr benimde hayata bakışımı değistirp daha başarılı yapabılecek bi iksire sahipmi bu kedicik |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bende yazıyım bari hiç yazmadım pisiciğimin sayfasına. huysuz kedimm benim :D gerçi hiç huysuzluğunu görmedim ama kuyruğuna basarsam kızar belkiiiii :D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk pisipisi:D kedileri severim:) |
ayrıca şahsi fikrimi size sölemek isterim anlatmış olduklarınızdan bence bir endokrolin uzmanına görünüp T3-T4-TSH kan testi yaptırarak tiroit değerlerinize baktırın Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar pisimpat s456 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba;) hafta sonunda yararlı çalışmalar içeren sitenizden haberdar oldum. Emeklerinize sağlık... Meslek dersi öğretmeniyim. Meme ameliyatı geçirmem nedeniyle telkin müzikleri cazip geldi;) Müzik indirmek istedim. İlk gruptaki parçaları indirdim, diğerlerini indiremiyorum! hata veriyor! Sık ziyaretçiniz olacağım. Selamlar sevgiler... LaGuErkahvesmiley |
hoşgeldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Dikkat dağınıklığı ile ilgili bilgiler araken kendimi bu sitede buldum, ilginç bir site, önerileri dinlemekte fayda var gibi gözüküyor. Emeği geçen herkese teşekkürler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hosbulduk pisimbat .Sana kedimden bahsetmek istiyorum ,beni anliyacagini dusunuyorum.Guzin ablaya anlatsam anlamicak :) benim simsiyah minicik bir kedim vardi .evlendim derken hamilelik .Erkek milleti dermisim esim tutturdu kedi gidecek .Anneme ,kayinvalide ,elti anlatiyorum kedimden ayrilmayacagimi anlamayip ustelik birde guluyorlardi .Doguma 1 hafta kala zengin bir aileye verdim ,nerden bilirdimki dogumdan 1 hafta sonra bebegimi kucagima alsamda gozum kedimi ariyor .burada bakim icinn hemsire gonderiyorlar beles sigortadan aman ben bir agliyorum kadin (hemsire hollandali )benimle agliyor Bu arada hollandalilarin %99.9 evde evcil hayvanlari var,haliyle kadin beni anliyor.Esim ve kayinvalidem gelince gozyasimi siliyroum .Manyak bebegi olmus da kediye agliyor diye kiziyorlar.Velhasil canim pisimpatim dogumun vermis oldugu hormonlarla butun hafta agladim .Simdi buyumustur .gormeme izin vermedi aile icim rahat hem zengin insanlarin yaninda hemde hayvan kiymeti biliyor adamlar .Kedilerin,kopeklerin vergilerini oduyorlar devlette ona gore pisletmeleri ici ozel yesil alan yapiyor .Canim kedicigim seni cok seviyorum hic unutmadim |
başta atakan bey ve diğer yönetici arkadaşların çabaalrı ile üyelerimizin katkılarıyla hergün büyüyyor ve güzelleşiyoruz . Alıntı:
cat56niz rahat bir ortamda olması içinizi rahatlatsın lütfen ama onu özlersiniz buna engel olacak bişi yok . biz cat56ler böyeiz işte sahiplerimizi büyüleriz y789 tekrar hoşgeldin derya |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selammmactionsmile |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Toplam 1 Eklenti bulunuyor. merhabalarr site kedimizz nasılsınız blissy |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bir pisi uğramadan geçmeyin der de ben de bi kedi delisi olarak uğramaz mıyım? :) Merhabalar efendim, siteyi yeni keşfediyorum, tanışayım, bir merhaba diyeyim dedim. Mutlu günler dilerim.. |
evetttttt hoş sefa geldiniz mmaaauuuwwwwwcat56 bende cat56delisiyim bizim gibi birçok hayvansever arkadaşımız var sitemizde hemen hemen herkes sever . keşfinde kolay gelsin sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Toplam 5 Eklenti bulunuyor. Merhaba pisimbat, Ben de kedi delisiyim sevincliBakın ben de arşivimdeki kedi resimlerini sizinle paylaşmak istedim y789 Sizin kadar çok şeker değiller ama idare edin artık krzm67 Sevgiler actionsmile |
vallahi çok teşekkür ederim butonu yoktu kuru bir teşşekkürr ettim çok ama çok güzeller atakan siteyi cat56 severler bastı siten elden gidiyor hayvan dostu insanlarla dolduk mutlu ve sevinçliyim music45 |
cat56olmazsa bir köpek yada kuş eğer ürkmüyorsanız mutlaka bir hayvandan hoşlanıyoprsnuzdur bu benim için cat56olmuş olmamış önemli dill sevinclihoş geldiniz aslında hep cat56sevenler olsa olmaz muhalif seste lazım değilmi efm y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ahh bu pisiler ahhh. az mı yediler garibim güvercinlerimizi.yu89 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz VALLAHİ BENDE PEK KEDİ SEVMEYENLERDENDİMy789 AMA PİSİMBAT O KADAR TATLISIN Kİ SENİ SEVMEMEK ELDE DEĞİL.. MINCIRDIM SENİ TONTİŞ KEDİCİK...girlhahagirlhaha |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 PM. |