![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
Resureksiyon sagolasın dostlar sagolsun sevgiyle kal sapkal89 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
suzzy sagolasın cancazım allah razı olsun sevgiyle kal sapkal89 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR agl34 selamlar ben bu siteyle tanışalı uzun zaman oldu ama şu an bulunduğum konum nedeniyle çok uğrayamıyorum.bu beni uzuyor uzak kalıyorum çoğu zaman. mlk34 mlk34 mlk34 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Merhaba, Ben Sema, 1983 doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum, Yıldız Teknik mezunuyum, özel bi şirkette finansman dairesinde çalışıyorum. Siteye yeni üye oldum, kişisel gelişim ile çok ilgiliyimdir, siteye rastlamam çok iyi oldu, forumunun olması çok iyi, umarım insanların yazdığı kadar etkili bir yöntemdir, ben de bugünden itibaren dinlemeye başlıyorum. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR merhabalar...http://www.ceylanim.net/gifler/glojas243qe.gifhoşgeldiniz aramıza...iyi paylaşımlar dilerim... blissy |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR pamsin hoş geldin safalar getirdin. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR hoş geldin sema iyi paylaşımlar... |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR mrb ben sevgi inşallah telkinleri 3 gündür dinleye çaışıyorum inşallah hayatım değişir |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR selam selam selam dostlar canlar dun uye oldum bende adım resul istanbuldan ne guzel biyer burasıya ttli3 bugun başladım telkinlere ama biraz baş ağrısı yaptı bende galiba sabah 8 den akşam 5 e kadar bi fiil dinledim ondan galiba sevincli ama bıkmak usanmak yok devammmmmmmm sevgiyle kalın emii kiss3 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz........ ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM. |