Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

flz71 21-11-2007 10:52 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sevgili flz

elinin birini başının arkasına koy tam olarak ensenin bittiği başının başladığı yere...diğer elini başının üstüne veya 3. gözünün üstüne ...bu şekilde bilinçaltına enerji vermiş olursun...bu aradada telkinleri dinle...çok mu karışıyorum..ama sürecin hem daha sorunsuz hemde daha iyi işlemesi için naçizane tavsiyeler...bunlar...

arkadaşım önerini hemen uygulamaya başladım. çok teşekkürler. başka önerilerin olursa seni seve seve dinlemeye hazırım.süpersiniz

cicek1973 05-12-2007 12:52 PM

Selam Arkadaşlar

Benim adım GÜL.1973 istanbul doğumluyum.1997 yılında Haberleşme bölümünü bitirdim.Ardından A.Ö.F Bankacılık ve sigortacılık bölümünü bitirdim.Ordan işletmeye geçiş yaptım.Şuan işletme son sınıftayım.10 yıldır reklam ajanslarında grafiker olarak çalışıyorum.Sizlerle tanışmaktan çok memnunum.Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum.

shamanic 05-12-2007 12:59 PM

merhaba çiçek (gül) ... actionsmile aramızda olmandan dolayı mutluyuz... ark5 paylaşımlarının devamını bekliyoruz.. sevgiler... ttli3

hayalayaz 05-12-2007 01:32 PM

gülüm hoşgeldin

Akulina 14-12-2007 06:21 PM

Hoşgeldiniz çiçekgül ve flz...
Eminimki bu sitenin ışığı ve sıcaklığı sizide sarmalayacaktır kiss3

pisimbat 14-12-2007 06:47 PM

Alıntı:

flz71 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar ben filiz. 36 yaşındayım. evliyim ve 3 çocuğum var. ben de kilo prblemleri yaşayanlardanım. pazartesi günü akupunkturla zayıflamaya başladım. bu siteyi yeni keşfettim. bu arada reiki ile ilgileniyorum. sizi tebrik etmek istiyorum. ben çok fayda göreceğime eminim. çünkü buna yürekten inanıyorum. mp3 leri indirdim sürekli dinliyorum. benim sormak istediğim. kilo vermek için sadece 2 mp3 indirdim. suçlluluk ve new age. başka tavsiyeleriniz olabilirse sevinirim atakan bey. teşekkürler.... alk78 25889

Alıntı:

çiçek1973 Nickli Üyeden Alıntı
Selam Arkadaşlar

Benim adım GÜL.1973 istanbul doğumluyum.1997 yılında Haberleşme bölümünü bitirdim.Ardından A.Ö.F Bankacılık ve sigortacılık bölümünü bitirdim.Ordan işletmeye geçiş yaptım.Şuan işletme son sınıftayım.10 yıldır reklam ajanslarında grafiker olarak çalışıyorum.Sizlerle tanışmaktan çok memnunum.Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum.

herikinizde hoş ve sefa geldiniz ben sitemizin cat56 sevincli gulensmiley hemde biraz arsız şımarık ve hırçın cat56

metin06 15-12-2007 12:05 AM

walla dooru bak site bağımlılık yapıyo sonra kurtulamassın :)) ben şöle arada bir bakmadan geçemiyorum...hoşşşgeldiniz efemmm cık cık cık bağımlılık yaptı nası kurtulucam bundan..bunun için bi telkin varmı acep

glyhkn 15-12-2007 10:02 PM

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.umarım bende sizler gibi iyi sonuçlar alırım

shamanic 15-12-2007 11:05 PM

merhabalar hoş geldin.. glyhkn actionsmile
tüm köşelerimizi dolaş..
her yerde ayrı bilgiler var..
mutluka bi yerden seni de yakalırız...

ama önce rehber bölümümüzden başla...

takıldıklarında sor.. bizler yanındayız daima...

sevgiler... hismiley

Silvara 15-12-2007 11:08 PM

Hoşgeldin glyhkn :)) art56art56 Evet Shamanın dediği gibi (tastiklemesem çatlarım :P) sitenin her postunda değişik bilgiler var. Bol bol da muhabbet var. Seni de bekleriz kahve muhabbetlerimize :P

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 AM.