![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
arkadaşım önerini hemen uygulamaya başladım. çok teşekkürler. başka önerilerin olursa seni seve seve dinlemeye hazırım.süpersiniz |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Selam Arkadaşlar Benim adım GÜL.1973 istanbul doğumluyum.1997 yılında Haberleşme bölümünü bitirdim.Ardından A.Ö.F Bankacılık ve sigortacılık bölümünü bitirdim.Ordan işletmeye geçiş yaptım.Şuan işletme son sınıftayım.10 yıldır reklam ajanslarında grafiker olarak çalışıyorum.Sizlerle tanışmaktan çok memnunum.Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR merhaba çiçek (gül) ... actionsmile aramızda olmandan dolayı mutluyuz... ark5 paylaşımlarının devamını bekliyoruz.. sevgiler... ttli3 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR gülüm hoşgeldin |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Hoşgeldiniz çiçekgül ve flz... Eminimki bu sitenin ışığı ve sıcaklığı sizide sarmalayacaktır kiss3 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
Alıntı:
herikinizde hoş ve sefa geldiniz ben sitemizin cat56 sevincli gulensmiley hemde biraz arsız şımarık ve hırçın cat56 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR walla dooru bak site bağımlılık yapıyo sonra kurtulamassın :)) ben şöle arada bir bakmadan geçemiyorum...hoşşşgeldiniz efemmm cık cık cık bağımlılık yaptı nası kurtulucam bundan..bunun için bi telkin varmı acep |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.umarım bende sizler gibi iyi sonuçlar alırım |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR merhabalar hoş geldin.. glyhkn actionsmile tüm köşelerimizi dolaş.. her yerde ayrı bilgiler var.. mutluka bi yerden seni de yakalırız... ama önce rehber bölümümüzden başla... takıldıklarında sor.. bizler yanındayız daima... sevgiler... hismiley |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Hoşgeldin glyhkn :)) art56art56 Evet Shamanın dediği gibi (tastiklemesem çatlarım :P) sitenin her postunda değişik bilgiler var. Bol bol da muhabbet var. Seni de bekleriz kahve muhabbetlerimize :P |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 AM. |