Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

dilekcik 20-11-2007 07:30 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

selam çiçeem hoşgeldin ark5

flz71 21-11-2007 10:02 AM

merhabalar ben filiz. 36 yaşındayım. evliyim ve 3 çocuğum var. ben de kilo prblemleri yaşayanlardanım. pazartesi günü akupunkturla zayıflamaya başladım. bu siteyi yeni keşfettim. bu arada reiki ile ilgileniyorum. sizi tebrik etmek istiyorum. ben çok fayda göreceğime eminim. çünkü buna yürekten inanıyorum. mp3 leri indirdim sürekli dinliyorum. benim sormak istediğim. kilo vermek için sadece 2 mp3 indirdim. suçlluluk ve new age. başka tavsiyeleriniz olabilirse sevinirim atakan bey. teşekkürler.... alk78 25889

hülyaa 21-11-2007 10:44 AM

Alıntı:

flz71 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar ben filiz. 36 yaşındayım. evliyim ve 3 çocuğum var. ben de kilo prblemleri yaşayanlardanım. pazartesi günü akupunkturla zayıflamaya başladım. bu siteyi yeni keşfettim. bu arada reiki ile ilgileniyorum. sizi tebrik etmek istiyorum. ben çok fayda göreceğime eminim. çünkü buna yürekten inanıyorum. mp3 leri indirdim sürekli dinliyorum. benim sormak istediğim. kilo vermek için sadece 2 mp3 indirdim. suçlluluk ve new age. başka tavsiyeleriniz olabilirse sevinirim atakan bey. teşekkürler.... alk78 25889

merhaba Filiz..aramıza hoşgeldin..keşfin için seni kutlarım..hepimiz burayı bir şekilde keşfedenlerdeniz..eminim aradığın bir çok şeyin cevaplarını burada bulacaksın..ilk etapta genelde ego,kendine güven ve suçluluk dinlemen öneriliyor..daha sonra diğerlerini de ihtiyacına göre ekleyebiliyorsun..ama konunun asıl uzmanları sana daha iyi yardımcı olacaklardır..bu dönemde yaşadığın değişimleri bizlerle paylaşırsan seviniriz..her paylaşımın bizim için değeri büyük..başarılar diliyorum..sevgi ve saygılarımla.. kiss3

flz71 21-11-2007 11:09 AM

teşekkürler hülya. değişimlerimi yazacağımdan emin olabilirsiniz. benim durumum daha çok bağımlılığa giriyo galiba. yemek yemek de bir bağımlılık değilmi. bağımlılıklarımız için bi şey varmı.

shamanic 21-11-2007 01:09 PM

merhabalar flz71 sıcak ve samimi gelişin için hoşgeldin... actionsmile

hülya cım ilk etapta dinlemen gerekenler için bilgi vermiş... ark5

atakan bey in hazırladığı rehber bölümümüzü incele lütfen... super

suçluluk ve ego bilinç altı kalıplarımızı çözmekte ve yeni kodlamalar yapabilmemiz için daha berrak düşünmemize yardımcı olan
çok önemli iki telkin... ayrıca suçluluk telkini metabolizmayı daha aktif hale getirerek kilo vermeyi hızlandırıyor... onayi

10-15 gün kadar bu telkinleri yeterli sürede dinledikten sonra kilo verme telkinini eklediğinde daha kolay ve verimli sonuçlar alacağını düşünüyorum..
bağımlıklıklarımız genelde tamamlayadığımız durumları kapatmak için elde edilen alışkanlıklardır... hayati önemi olmadığı halde keyif verici yada destek olduğuna
inandığımız yeme içme yada daha farklı olan eylemlerdir... b456

telkinleri dinledikçe sorununla ilgili asl olan sebebinin daha rahat gün ışığına çıkacağına innanıyorum..
hipnoz ve reiki ile bu durumu destekledikçe sorunun asıl kaynağını bulup şifalandırmak daha rahat olacaktır... coffe2

rehber bölümünden başla bakalım şimdi... bizler yanındayız... pc05
hadi sana kolay gele .... sevincli

sevgiler...

hayalayaz 21-11-2007 01:39 PM

flz hoşgeldin ..önce kendini sev ve onayla..hoş sen bunları biliyorsundur zaten...reikinin ikinci derecesindeysen..bilinçaltınla bağlantı kurarak dinlemeyi ihmal etme..muhteşem sonuçlara kısa zamanda ılaşman dileğiyle...telkinlerin etkisi kalıcı olduğu için hepimiz hayatımızdan memnun mesut yaşıyoruz..şu an verdiğin tüm kararlar ve hayatın değiştikçe alacağın daha cesur ve olumlu kararlar için sana kocaman saygılı sevgiler...
kiss3 alk78

flz71 21-11-2007 09:13 PM

teşekkür ederim arkadaşlar.ben henüz reiki 1 im. yılbaşına kadar 2 olmaya niyet ettim.beni aydınlatıcı bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim. Ben yeni üye olmama ve siteyi incelemeyi henüz bitirmemiş olmam rağmen çok başarılı buldum. tebrikler.

25emel 21-11-2007 09:51 PM

Alıntı:

flz71 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim arkadaşlar.ben henüz reiki 1 im. yılbaşına kadar 2 olmaya niyet ettim.beni aydınlatıcı bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim. Ben yeni üye olmama ve siteyi incelemeyi henüz bitirmemiş olmam rağmen çok başarılı buldum. tebrikler.

hmmmm bu yorumu sevdim... 44 bizde seni tebrik ederiz arkadaşşş!! bize bulaşatın girlhaha

hayalayaz 21-11-2007 09:55 PM

sevgili flz

elinin birini başının arkasına koy tam olarak ensenin bittiği başının başladığı yere...diğer elini başının üstüne veya 3. gözünün üstüne ...bu şekilde bilinçaltına enerji vermiş olursun...bu aradada telkinleri dinle...çok mu karışıyorum..ama sürecin hem daha sorunsuz hemde daha iyi işlemesi için naçizane tavsiyeler...bunlar...

suzzy 21-11-2007 10:28 PM

hoşgeldin flz...doğru yerdesin....
bu site bir bağlıyor ki sorma tam bağımlılık...

http://ak.imgfarm.com/images/cursorm.../22/11285a.gif

http://ak.imgfarm.com/images/cursorm.../23/11627a.gif

kiss3 kiss3 kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM.