![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR inci tekrar hoşgeldin balım..aktif paylaşımlarını bekliyorum |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR merhaba arkadaşlar ben 1989 istanbul dogumluyum ve şuanda istanbulda ikametgah ediyorum açıkögrt. işletme bölümü ögrencisiyim bi ay önce işten bazı nedenlerden dolayı işten ayrıldım ve evde çok bunaldım siteye denk geldim henüz fazla bi paylaşımda bulunmadım umarım banada güzel şeyler katar mevsiminiz güllerle dolsun .... kiss3 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR öncelikle hooşgeldin aramıza.ortak bi noktamz var bende aöf işletme bölümü ama üçüncü sınıftayım. ne iş yapıodun,aynı meslektaşız ya ondan merak ettim smiliyface .siteye gelince;merak etme burada paylaşılcak, öğrenicek çok şey var. super |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz yanımıza... ark5 http://img225.imageshack.us/img225/3091/aa22lb4.gif |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR 1980 sakarya dogumluyum halen sakaryada oturuyorum. çok yararlı bir site olduguna inanıyorum..bende ego güven ve suçluluk telkınleriyle başladım henüz yeni üyeyim 2. günüm umarım faydası olur ..degişim için herşeyi yaparım zor günler yaşıyorum faydasını gördügümde haberdar ederim.. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR arzuhal'im hoşgeldin safalar getirdin..yanımızdasınya artık günlerin kolaylaşacak bundan emin ol.. kiss3 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Cent annanene allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ben ölümün bir ayrılık olduğuna inanmıyorum. Belki dokunamıyoruz yada göremiyoruz ama onlar hep bizimle beraberler. Onların bu dünyadaki görevlerini tamamladıklarına inanıyorum. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR cent' ciğim başın sağolsun balım..anneannenin mekanı cennet olsun |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
sagolasın hayalablacım dostlar sagolsun |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR ağla başın saolsun centcim....herşey insanlar için sonuçta bizde kalıcı diiliz hiç birzaman..bu arada tekrar herkeze tşk..sevgiyle kalın cat3500 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:35 AM. |