![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR y789 sazan gibi her soruya cevap verirsem böle olur işte.. khkh56 sazaaann şamannn girlhaha |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR aslında mantık şöle :) şimdi ben msnde olduğum zaman hiç çevrimdışı değilim ama hayal abla anladığım kadarıyla sürekli çevrimdışı daha doğrusu hayal abla öle söylüyor.Böle olunca o beni msnde bazen görüyor girdiğinde ama ben onu hiç görmüyorum çünkü çevrimdışı gözüküyor,yaaa y789 E şimdi ben msnde ilk 3 gün girdiğimde gördüğüm insanı 3 günden sonra aylarca online göremezsem ne düşünürüm ya beni silmiştir yada engelliyimdir..dolayısı ile bende bunu düşününce heralde bi terslik oldu deyip bişey diyemiyorum.Online görmediğin insana mesaj yazarmısın..Evet çevrimdışı iken mesaj yollanıyor biliyorum da eğer msnde hiç yoksan..Bir de hayal abla tieeee siteye ilk girdiğimde de beni sıcak karşılamıştı sonra bi baktım yok.. Neyse bunlar küçük şeyler belki de ya da bizler hassasız ondan.. hayal abla nassın y789 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR çok iyiyim ablam ben seni gerçekten görmüyorum şimdi oğlumu çağırcam, göstercem ben seni niye görmüyorum..istermisin senin dediğin olsun, y789 yok engelli değilsin, o kesin , engellediğimin üstünde yasak işareti oluyor..bana bak o kadarını biliyoruz heralde.aaaaa ama ya sildiysem o zaman gerçekten utanırım, ama böyle bir şey olduysa bilki cahillikten ..pc özürlüyüzya .ay metiiiin uğraşma benimle ..dur bakayım çağırayım şu çocuğu..naaapmışım ben, dusun |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR ben şimdi kendimi napayım sen söyle ben aynen tatbik etcem söz...ne yapmışım onu söylemem yalnız bu gerzekliğimin hangi boyutlara vardığını gösterir..ay söylicem silinmesi gereken metin orda belerik, belerik duruyor ben onun yerine seni silmişim..( benim akrabam) galiba oda beni engelledi ben onu hiç online görmedim..eğer online görüpte mesaj yazsaydım sen diye,komedi ozaman tamdı..zaten adım çıkmış deliye,bu sefer şeddelli deli olurdu adım..şu andan itibaren esas oğlan yani sen msn desin...senin yerine oğlum çok güldü..sen gülme artık zaten kaç gündür gülüyorsun.. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR smiliyface tamam tamam gülmüyorum estagfurullah hayal abla yok ben ilk zamanlardaki hoşgorülü enerjik tavrını biliyorum da..onun üzerine birden kesilince insan şaşırıyor malum bizler de sevgi arsızıyız :) ama oğlun saolsun yanlış anlamayı çözmüş iyi oldu ..bu arada benim asıl kullandığım msnimi vermiştim sana shamanicte pisimbatta felan var sanada özelden atayım tekrar.. eveet gelelim yapılacaklara.. ehe öhö sölüyoruuuum..kendine bişey yapmada bana bişey yapabilirsin hayal abla hemde olumlu birşey olur.Bi süredir reiki inisiyesi kafama takılıyor bunu nasıl yaparım da hayal ablayı kandırır bedavaya getiririm diyodum :) Hatta isteyince biryerlerden geliyor diye okumuştum sen yazmıştın sanırım biryer de.Ben de tamam istiyorum bakalım ama bana denk gelmez demiştim,bak şu Allah ın işine..şu sıralar eft yle biraz uğraştım ama istediğimi pek göremedim daha bakacağım başka şeyler de var gerçi..reiki konusundada biraz tereddütüm var ama sanırım insanın hayatına mutlaka katması gerekn bir şey..msn de denk gelirsek ehe öhö konuşuruz :) |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Merhabalar ben bursadan serkan aranıza yeni katıldım siteyi inceledim gerçekten çok güzel bir site bundan sonra hep burdayım : ) |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR selam serkan hoşgeldin aramıza. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Hoşgeldin serkan alk78 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR hoşgeldin serkan umarım güzelikleri çekersin hep kendine.. coffe2 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR slm bende geldim aslında eskiyimde diğer nike bişeyler oldu..ben inci . ttli3mail adresini değiştireyim derken uçtu giriş yapamıyodum neyse gene geldim.....heheeh..meraba dememiştim şimdi diyelim bari..yeni gelmiş gb yapayım tekrar ehehe site süperrr....slm herkeze.. t678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 PM. |