![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR cyber_shoot ve mustang hoşgeldiniz hismiley |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR hismiley Merhabalar hismiley Ben siteyi iki gün önce tesadüfen buldum. Harika bir site. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bu siteden ayrılıp da işlerime bakamaz oldum. coffe2 Herhalde zamanla düzene girerim. İndirdiğim Mp3 leri de sürekli dinlemeye çalışıyorum. İnanın etkisini az da olsa hemen görmeye başladım. blissy İyi ki varsınız... cilgin897 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR hoşgeldin kmorbel. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
http://img158.imageshack.us/img158/363/801mv.pnghoşgeldin yanımıza sitem... ark5 gelişmelrini bizlere aktarmaya devam edersen seviniriz... ttli3 http://img246.imageshack.us/img246/2...2303686ts0.gifsevgiler.. kiss3 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR kiss3 sıcak karşılamalar için teşekkürler. Başım ağrıyor durmadan. Bir de yürümem değişti sanki. kiss3 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Merhaba,bu siteyle yeni tanışmış biri olarak açıkçası merak içinde biri olarak aranıza katılıyorum. 30 martta benim için mutlaka kazanmalıyım dediğim bir sınava gireceğim ve bu nedenle fena halde stresliyim diyebilirim.Zaten seçmek istediğim meslek de yeterince stres yüklü..Bu nedenle klasik müzik,meditasyon,dua,kitap v.s ne bulduysam çalışırken deniyorum.Açıkçası herşeyin beynimizde bittiğine inananlardanım ve biraz da korkarak da olsa ( şu telkinleri duyamama olayına biraz takıldım da dusun ) bu mp3leri dinlemeye başladım.İnşallah sınavı kazanınca mp3ler işe yaradı demek için de yazabilirim girlhaha Şimdiden teşekkür ederim emeği geçen herkese fbsmile |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR sevgili angelous78 aramıza hoşgeldin t678 telkinlerle ilgili sorularının cevabını;rehber bölümümüzden,telkinleri duyamıyorum...adlı konudan öğrenebilirsin.. ttli3 deneyimlerini ve güzel haberlerini bekliyoruz.. super başarılar diliyorum..sevgilerimle.. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR meraba bende dün geldim siteye aranıza yeni katıldıııım selam :))) |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR bi hoş geldin yokmu ehe öhö.. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR hosgeldin metin 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM. |