![]() |
hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa iyi akşamlar. bende bir süredir bu telkinlerle ilgileniyordum ve sonunda aradığım siteyi buldum. herkese yararlı olacağını umduğum bu siteye üye olurken sizlere kucak dolu sevgilerimi vermeyi borç bilirim. sevgilerimle merhaba derty |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa Aramıza hoşgeldin uAlper 25889 Burada herkesin hayatı olumlu yönde değişiyor. cilgin897 Güzel haberlerini bekliyoruz. art56art56 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa merhaba Alper yanımıza hoşgeldin vien1 kesinlikle doğru yerdesin.. mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa merhaba uAlper hayatımdeğişti ailesine hoş geldin, değişim senin için şimdiden başlamış, daha köprünün altından çoookk sular akacak, bir de bakmışsın uzak diyarlardasın. blissy |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa hoşgeldiniz sn uAlper... burada umduğunuzdan fazlasını bulacaksınız... önce telkinlerimizden sizin müzik tarzınıza uygun olanı indirip dinlemelisiniz. -tüm müzikler birbirinden güzel o ayrı- mutlu paylaşımlar diliyorum. bizleri gelişmelerden haberdar etmeyi unutma sakın... sağlıcakla ve ışıkla... |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa herkese günaydın... benim sıcak bir ortama ihtiyacım var, çok üşüyorum... neutrali5 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa Merhaba uAlper. Hoşgeldiniz yanımıza. vien1 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa kimse yok muuu? y789 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa alper kim? neden alpere yazılıyor? bende yeni geldim, kimse yok muu??? drive45 789569 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa Sende hoşheldin bunito1 vien1 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:42 PM. |