![]() |
hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa iyi akşamlar. bende bir süredir bu telkinlerle ilgileniyordum ve sonunda aradığım siteyi buldum. herkese yararlı olacağını umduğum bu siteye üye olurken sizlere kucak dolu sevgilerimi vermeyi borç bilirim. sevgilerimle merhaba derty |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa Aramıza hoşgeldin uAlper 25889 Burada herkesin hayatı olumlu yönde değişiyor. cilgin897 Güzel haberlerini bekliyoruz. art56art56 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa merhaba Alper yanımıza hoşgeldin vien1 kesinlikle doğru yerdesin.. mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa merhaba uAlper hayatımdeğişti ailesine hoş geldin, değişim senin için şimdiden başlamış, daha köprünün altından çoookk sular akacak, bir de bakmışsın uzak diyarlardasın. blissy |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa hoşgeldiniz sn uAlper... burada umduğunuzdan fazlasını bulacaksınız... önce telkinlerimizden sizin müzik tarzınıza uygun olanı indirip dinlemelisiniz. -tüm müzikler birbirinden güzel o ayrı- mutlu paylaşımlar diliyorum. bizleri gelişmelerden haberdar etmeyi unutma sakın... sağlıcakla ve ışıkla... |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa herkese günaydın... benim sıcak bir ortama ihtiyacım var, çok üşüyorum... neutrali5 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa Merhaba uAlper. Hoşgeldiniz yanımıza. vien1 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa kimse yok muuu? y789 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa alper kim? neden alpere yazılıyor? bende yeni geldim, kimse yok muu??? drive45 789569 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa Sende hoşheldin bunito1 vien1 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa beni de alperi karşıladığınız gibi karşılayın, çok kötü kıskandım vallaa yoksa başka bir sayfaya giderim ona göre... blook |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa blook hoşş bulduk asi kedi, bu kadarla geçiştiremezsiniz blook hoş geldin diyecek başka üyeleri de görelim, çok kötü kızıyorum ona göre... blook hoşgeldin demiyorsanız sayfanıza geldim diye bi teşekkür falan edin bariii... çok sinirlendim yaww... blook |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa hoşgeldin çok acelecisin, kıma sabret ,güzel yazılarını ve deneyimlerini bekliyoruz kıskanç yaramaz |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa Alıntı:
ikinizde hoşgeldiniz siteye |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa vvvıyyyyyy yakışıklı , nerden geldin sen babam, traş bıcaa falan yok muydu oralarda? ama olsun sende insansın. hoşgellldiiiinnnnnnnnnnn sefalarr getirdinn babammm tender45 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa hayır sana yazdım seni tanımlayan sıfatların farkında değilsin galiba yada üstüne alınmıyorsun ama hepsi gülümseten şakalar |
http://img508.imageshack.us/img508/4...addfb94uu9.jpg |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa vvıııııııııııyyyyy... kalbim nası çarpıyo inanamazsın, ben sana aşık oldum be teo... çok haşin gülüyon, yaktın beni teom... uy897 |
|
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa evet teocuğum, aşuğum sana ve cazibenden şaşkınım, bırakma ellerimi... uy897 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa s45apk blook 88a n9598 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa yeni gelen tum uyeler hepiniz hosgeldiniz girlhaha ben de dahil olmak uzere 44 vien1 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa selam Hepiniz aramıza hoşgeldiniz vien1 Herşey gönlünüzce olsun kiss3 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa merhaba arkadaslar bende yeni sayilirim. telkinleri dinlemeye ilk basladigimda cok ilginc rüyalar görüyordum. örnegin birisinde bir daga tirmaniyordum ve zirveden üzerime bir seyler firliyordu canak antenler kalin metal mekanik disliler hizar bicaklari vesaire. onlardan hem saklanmaya calisiyordum hemde ayni anda zirveye tirmanmaya calisiyordum. ama artik öyle rüyalar görmüyorum bu telkinler o kadar etkili ki bence uzun süredir ruhsal rahatsizliklari olan vakalarda kullanilmali diye düsünüyorum. bu sitenin yapim asamasinda ve bu güne kadar süregelmesinde emegi gecmis hala gecen ve gececek olan herkese sonsuz selamlarimi ve saygilarimi sunar, yüregi sevgiyle carpan herkese mutluluklarla dolu huzur dolu paylasimlar dilerim... |
bendeee geldimmmmmm benideee aranıza alın lütfennnnnnnnn |
hoşgeldin.. merhabalar harikayım.. http://th37.photobucket.com/albums/e..._WELCOME-3.gif sen de yanımıza hoşgeldin.. ark5 |
Alıntı:
Mutlu paylaşımlar diliyorum.. sevgiler..actionsmile |
Aramiza hosgeldin, saygili ve hosgörülü bir sitede bolca paylasimlar dilegiyle. |
Alıntı:
ıyı paylasımlar dılerm |
Alıntı:
hosgeldın yanımıza mutlu gusel paylasımlar |
Cevap: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa slm bnde yeniyim |
Cevap: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa slm hoşgeldiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM. |