![]() |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa beni de alperi karşıladığınız gibi karşılayın, çok kötü kıskandım vallaa yoksa başka bir sayfaya giderim ona göre... blook |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa blook hoşş bulduk asi kedi, bu kadarla geçiştiremezsiniz blook hoş geldin diyecek başka üyeleri de görelim, çok kötü kızıyorum ona göre... blook hoşgeldin demiyorsanız sayfanıza geldim diye bi teşekkür falan edin bariii... çok sinirlendim yaww... blook |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa hoşgeldin çok acelecisin, kıma sabret ,güzel yazılarını ve deneyimlerini bekliyoruz kıskanç yaramaz |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa Alıntı:
ikinizde hoşgeldiniz siteye |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa vvvıyyyyyy yakışıklı , nerden geldin sen babam, traş bıcaa falan yok muydu oralarda? ama olsun sende insansın. hoşgellldiiiinnnnnnnnnnn sefalarr getirdinn babammm tender45 |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa hayır sana yazdım seni tanımlayan sıfatların farkında değilsin galiba yada üstüne alınmıyorsun ama hepsi gülümseten şakalar |
http://img508.imageshack.us/img508/4...addfb94uu9.jpg |
Ynt: hayatını değiştirmek isteyen tüm üyelere kocaman merhabaa vvıııııııııııyyyyy... kalbim nası çarpıyo inanamazsın, ben sana aşık oldum be teo... çok haşin gülüyon, yaktın beni teom... uy897 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 PM. |