Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Forum ve Tanışalım heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar Öncelikle Nurhanzaya bu konuyu açtığı için teşekkür ederim. Geçen ay güneye giderken tuz gölünün kenarında durdum göz alabildiğine açık alanda 360 derece döndüm Türkiyenin en geniz düz arazisi olduğu için gözünüzle görebileceğiniz en geniz toprak parçası sayılır. Gördüğüm ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Like Tree2Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-09-2009, 12:11 PM   #41 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Merhaba arkadaşlar Öncelikle Nurhanzaya bu konuyu açtığı için teşekkür ederim. Geçen ay güneye giderken tuz gölünün kenarında durdum göz alabildiğine açık alanda 360 derece döndüm Türkiyenin en geniz düz arazisi olduğu için gözünüzle görebileceğiniz en geniz toprak parçası sayılır. Gördüğüm ağaç sayısı iki elin parmaklarını geçmedi inanın.
Bazı önerilerim ve eleştirilerim var. Birincisi Daha Önce Nazım Hikmet Vakfı Bursada bir arazi aldı ve Nazım Hikmet Ormanı yaptırdı Bunun gibi bir proje yapabiliriz. İnsanlar para yatırıyorlar ağaçları dikiliyor sertifikaları gönderiliyor ve her ağacın üzerine ağaç sahibibin ismini belirten bir etiket konuluyor. yıllar sonra gidip kendi ağacınızı bulabiliyorsunuz. aslında hepsi bizim ama yinede hoş bir uygulama. Cesurd arkadaşa bir eleştirim var geçen bahar dağa çıkmıştım derece bir sürü fidan gördüm Oralarda devamlı avlanan bir avcı ile görüştük sordum. "Bunlar Ormanın verdiği fidanlar dedi mütahit işçileri tek tek uğraşmayıp fidanların birazını dikiyor gerisini dereye atıyor" dedi. Yalan doğru bilmem ama derede bir sürü fidan vardı işte. Yani siz canla başla uğraşır ödenek çıkartır, fidan bulur vs herşeyi hazırlarsınız ama yeterince kontrol etmezseniz birileri sadece tembelliğinden işten kaytarmak için vs başka nedenlerle tüm çabanızı boşa çıkarır.
Antalyadaki Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınını da iyi incelemek lazım burada hiç kimsede bir ihmal, hata, vs bulunmadı ne ilginç değilmi. Cumhuriyet tarihinin en büyük yangını neden o kadar büyüdü göktaşımı düştü yerden alevlermi çıktı yoksa bazı ihmallermi vardı. Geçen hafta olan İstanbul selinde de aynısı oldu. Türkiyede olay oluyor ölen ölüyor sonra yaşatması olayı engellemesi yada düzeltmesi gerekenler birbirlerini tebrik ederek "Ne güzel öldürdük biz olmasaydık ......" diyor. Her kötü olayın soruşturularak gerçek hataları bulmaz geçiştirip birbirimizi tebrik edersek daha çok orman yakar daha çok insan öldürürüz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-09-2009, 04:39 PM   #42 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 2
Tesekkür: 8
2 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çitçit is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

siteyi bulalı iki hafta kadar olmasına rağmen bir haftadır ego dinliyorum. dünden beride suçluluk dinlemeye başladım. ego başımı ağrıttı. suçluluk ise uykularımı bölüyor. iş hayatım yoğun olduğu için uyku saatlerinde açabiliyorum müzikleri. suçlulukta doğayı bulamadığımdan sanat müziği açtım ve allak bullak oldum. su sesi dinlendiriyor. değişiklik mi. işte asıl mevzuu.

kendime engel olamıyorum sürekli fikirler üretmekteyim. üretipte bir kenara atamıyorum üstelik. zaten yapımada aykırı. hayata geçiremeyeceğim şeyleri sadece özel hayatım için hayal ederdim. yine bir değişiklik yapmadım. iş hayatımda uygulamaya geçirebilieceğim her türlü zor yada kolay fikri uygulamaya koyuyorum. aslında sözü son derece dinlenilen biriydim ama üst üste gelen fikirlerime ve aceleme tanık olmadıkları için iş arkadaşlarımda şaşkınlık yaşıyor ve hızıma yetişemeyeceklerini düşünüp bir nebze planlarımı geri atmaya çalışıyorlar. pışııık. yok öle yağma. hayat bir gündür oda bu gündür....
çitçit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2009, 10:56 AM   #43 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
hakpinar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Arkadaşlar bu konuyu başlatmanız çok güzelde biz Türklerin herşeyde özellikle ağaç konusundada çok güzel anlamlı ata sözlerimiz var sizlerde bunları örnek vermişsinizdeee asıl icraat ne zaman bu güzel proje lafta kalmasın.
hakpinar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2009, 06:38 PM   #44 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
orenbas is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Çok güzel fikir,bravo doğrusu.Üretici olmak güzel ya.Katkılarımızla destek oluruz,faaliyet başlayınca.Kutluyorum güzel fikirleriniz için nurhanza,bravo doğrusu
orenbas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 01:58 PM   #45 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 22
Tesekkür: 34
22 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lacerem is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım benim harika bir proje..

bizim gibi büyük şehirde yaşayanların bir sıkıntısı var..
meyva ağaçlarını istediğimiz yere dikemiyoruz..
özellikle ilaçlanması v.b gibi bakım istediği için meyveleri olduğu zaman doğal olarak talan edildiği için bu duruma site yöneticileri sıcak bakmıyor..

ama benim eşim geçen sene tüm müşterilerine bayram yılbaşı v.b. gibi günlerde hediye almak yerine orman hediye etti..
bunun için tema vakfıyla bağlantıya geçerek para yatırdı.. tabii o tek el olduğu için bu kolay olmuştu..
bunun gibi bizde hayatimdegisti ormanı yapabiliriz..
tema vakfıyla konuşarak bize bir bölge vermelerini ve forum aracılığıyla ulaşanların ağaçlarının o bölgeye dikilmesini isteyebiliriz..

tabi böyle bir uygulamaları vardır diye umarak bunları yazıyorum..
bu konuda araştırmalar yapalım..
en uygun yolu bularak hareket edelim..
hem dikili ağaçlarımız olsun hem de hayaimdegisti ormanını oluşturalım..
hem de yanan bölgelerimize bir nebze olsu yararımız dokunmuş olur..

bu güzel üretici fikrinden dolayı tebrik ediyorum tatlım seni..

Bu fikri çok beğendim.......Ben de varım:)
Ne demişler kıyamet koparken elinde bir fidan varsa dahi dik değil mi?Öyle bir şeydi ama mükemmel bir fikir...Uygulanır inş...
lacerem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 02:24 PM   #46 (permalink)
Yüzbaşı
 
genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 711
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

bu mükemmel projeye destek olmaya hazırım. valla bu site beni tekrar hayata döndürdü,umut dolu,yaratıcı yürekleri güzellik dolu insanlarla bir arada olmak mutlu ediyor huzur veriyor.

geleceğimiz,yarınlarımız için tüm projelerin altına imzamı atarım.
lütfen bir an önce harekete geçelim.
genco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 09:31 PM   #47 (permalink)
Teğmen
 
Stroncow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Bursa/İznik
Mesajlar: 46
Tesekkür: 50
48 Mesajinıza toplam 216 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Stroncow is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Fikriniz çok güzel.Beğendim ve bende varım ama şu ki ;

Konu 12-07-2008 tarihinde açılmış ama hala gerçekleştirebilme hayalleriyle uğraşıyorsunuz fikrinize tamamen sadığım ama artık bir kombinasyon olsun istiyorum.
Stroncow isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2009, 08:17 AM   #48 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
maywaz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

YAV NASI TANITIM YAPIOZ
maywaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-12-2009, 04:19 AM   #49 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dilekucan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

hadi ne bekliyoruz yapmak içinhttp://www.hayatimdegisti.com/forum/images/smilies/LRbankspring2.gif
dilekucan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 07:18 PM   #50 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 5
Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gubsejineps is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Merhaba arkadaşlar. Bir ağaçlandırma projesinden bahsetmişsiniz. Elimden geldiğince bu konuda yardımcı olmak istiyorum. Mesleğim Orman Mühendisliği. Böyle bir amacınızın olduğunu bilmek beni çok mutlu etti doğa adına. Ağaçlandırmayı tema vakfı eliyle yapmak zorunda değilsiniz. İsterseniz kendinizde yapabiliyorsunuz. öncelikle hangi ilde yapılacağını belirlemek gerekiyor bence. sonrası halledilebilir. :) Hepinize güzel günler diliyorum...
gubsejineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!!

Forum ve Tanışalım heyyyy, sevgili forumum varmısınız, hep beraber!!!!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar Öncelikle Nurhanzaya bu konuyu açtığı için teşekkür ederim. Geçen ay güneye giderken tuz gölünün kenarında durdum göz alabildiğine açık alanda 360 derece döndüm Türkiyenin en geniz düz arazisi olduğu için gözünüzle görebileceğiniz en geniz toprak parçası sayılır. Gördüğüm ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.