Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Suçluluk Duyguları

Uyarılar

SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Suçluluk Duyguları SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Suçluluk duygusu yalnış bir hareket yaptığını düşünen insanın kendini affedememesinden kaynaklanır. Burada önemli olan, bireyin yalnış yaptığına dair inancıdır. Yalnışın bireye veya başkalarına olumsuz etkisinin olmuş veya olmamış oluşu, yada diğer kişilerin bireye incinmiş yada incinmemiş oluşu hiç önemli değildir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Suçluluk Duyguları telkin cd indir izle İstanbul Suçluluk Duyguları nerededir kimdir Suçluluk Duyguları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Suçluluk Duyguları hipnoz Suçluluk Duyguları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Suçluluk Duyguları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Suçluluk Duyguları kuantum düşünce kitap haberi

SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-12-2010, 01:29 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 77
Tesekkür: 24
81 Mesajinıza toplam 572 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rimdeng2121 has a spectacular aura aboutrimdeng2121 has a spectacular aura aboutrimdeng2121 has a spectacular aura about
Standart SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ


Suçluluk duygusu yalnış bir hareket yaptığını düşünen insanın kendini affedememesinden kaynaklanır. Burada önemli olan, bireyin yalnış yaptığına dair inancıdır.Yalnışın bireye veya başkalarına olumsuz etkisinin olmuş veya olmamış oluşu, yada diğer kişilerin bireye incinmiş yada incinmemiş oluşu hiç önemli değildir. Söz konusu yalnış, sadece düşünce yada duygu seviyesinde de olabilir. Yapılan yalnış bir iş için kendinizi suçlarsınız çünkü kendinizi affedemezsiniz.Bu tecrübeyi geçmişte bırakıp hayatınıza devam edemezsiniz.
Zaman zaman herkez kendini suçlu hisseder, ancak bazı insanlar bu duyguyu daha sık deneyimlerler.Ne zaman hata yapsalar,uzun süre bu hatayı unutamaz ve bu nedenle kendilerini çok kötü hissederler. Eğer kendini sık sık suçlu hisseden kişilerden biriyseniz muhtemelen aşağıdaki özelliklerin bir veya birkaçına sahipsiniz demektir.
Kendine güvensizlik
Mükemmelliyetcilik
Kızgınlık duygularını atamamak
Affedememek
Depresif olmaya eğilim
Endişe halleri
Daima kontrollü olma ihtiyacı

Bu özellikler kişiyi suçluluk duygusuna ittiği gibi suçluluk duygusuda kişiye bu özellikleri getirir.Bu bir fasit dairedir.
Suçluluk duygusunu yenebilmek için bazı öneriler:
Güvendiğiniz bir kişi ile yaptığınıza inandığınız hatayı paylaşabilirsiniz.Hatanızı paylaştığınız zaman,belki de yaptığınızın o kadar da korkunç bir şey olmadığını farkedeceksiniz.
Eğer kendine güven sorunları yaşıyorsanız, kendinizin affedilmeye değer bir insan olduğunuzu tamamen anlayıncaya kadar kendine güven konusu üzerinde çalışmanız gerekebilir.Depresyonunuz varsa bu sorunu çözmeye çalışınız.
Mükemmelliyetcilik ve daima kontrollü olma ihtiyacı, suçluluk duygusunu yenebilmenizin önünde duran en önemli engellerdir.Bu eğilimlerden kurtulmaya çalışınız.

Neden kendinizi suçlu hissettiğinizi anlayamıyorsanız,anılarınızı yazmaya başlayın. Bunun suçluluk duygusunun sebebini bulabilme konusunda çok yararı olacaktır.Sebebi bulursanız kendinize şunu sorun. Kendimi neden affedemiyorum? Kendimi affedebilmek için ne yapmalıyım?Kendimi suçlu hissetmek benim için ne gibi bir amaca hizmet ediyor? Bana ne kazandırıyor?
Hataların hayatımızda çok önemli bir yeri olduğunu hepimizin bilmesi gerekiyor.Hata yaparak öğreniriz.Suçluluk duygunuzun sebebini kavradığınız zaman,bu tecrübenin size ne öğrettiğini çıkartmaya çalışın.Eğer herhangi birşey öğrenmediğinizi düşünüyorsanız,düşünmeye devam edin.Bu hatadan ne öğrenebileceğinizi bulmaya çalışın. Mükemmel olmak zorunda olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? O nedenle mi kendinizi affedemiyorsunuz? Aynı hatayı başka birisi yapmış olsa ona ne söylerdiniz?
Suçluluk duygusundan bir günde kurtulabilmek muhtemelen mümkün değildir. Eğer suçluluk duygusu yaşamaya eğilimli bir kişiyseniz, düzenli olarak bu problemi nasıl aşabileceğiniz konusu üzerinde çalışınız.Suçluluk duygusundan kurtulduğunuzda nasıl bir yaşamınızın olacağını,neler hissedeceğinizi hayal etmeye çalışınız.Geçmişi geride bırakabilmek,kabullenme ve affetme kavramları üzerinde çalışınız.
AmEdL!!

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

rimdeng2121 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2010, 02:11 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
asas76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 30
Tesekkür: 65
30 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asas76 will become famous soon enoughasas76 will become famous soon enough
Standart Cevap: SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

Güzel paylaşım olmuş yüreğine ,dimağına sağlık.
Suçluluk duygusunu oluşturan kendi büyüttüğümüz şeytanlarımız yine,besle kargayı oysun gözünü misali :)
Özellikle küçük yaşlarda maruz kaldığımız (özellikle ebeveynlerimizden) olumsuzlamalar ,henüz egomuz gelişim ve dış dünyadan bilgi toplayarak kendini inşa etme sürecinde olduğu için verimli bir toprağa atılmış tohum gibi hemen çimlenip büyümeye başlıyor, sonraları biz bu zararlı otları ne kadar dikkate alıp adeta şeytan gibi kulağımıza fısıldadığı olumsuzlamaları dikkate aldıkça gitgide güçleniyorlar.
Bu zararlı otları temizlemek için olumlama yapmak ve asıl önemlisi ekildikleri düzeye yani köklerine inip söküp atmalıyız, bunu yapmak için gerekli olan odaklanmış zihni yazarak kazanabiliriz, özellikle bir olayı araştıran dedektif gibi , yazmalı ve elde ettiğimiz yeni deliller ışığında araştırmamıza devam edip suçluluk duygusunun kaynağı olan
zanlıyı bulup kapı dışarı etmeliyiz.
Yazmak zihnin dağılmaması ve tarafsız bir yaklaşım için önemli, bunu gerçekten yapatığımız zaman konuya ilişkin rüyalarda değişir, bilinç altından zehirli otlar temizlenmiştir işlem tamamdır:)

asas76 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2010, 08:52 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
cikin_emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Bulunduğu yer: Smyrna
Mesajlar: 36
Tesekkür: 27
42 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cikin_emel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

Çok yararlı bi paylaşım olmuş çok teşekkürler.
__________________
Hayat gözyaşı dökülecek kadar değerli birşey değil ki,ama çikolata için gözyaşı dökülebilir
cikin_emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2010, 02:23 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
daktilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 86
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daktilo is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

çok ama çok doğru bir tespit olmuş.kontrolcülük ve mükemmeliyetçilik kadar hayatı zindan eden bişi var mı?ama kurtulacağım hatta büyük yol katettim bile ama şu yaşıma kadar biriktirdiklerim arada beni vurmuyor mu içim eriyip akıyor sanki.neyse paylaşım için teşekkürler.
__________________
Allah'ın dediği olur..
daktilo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2010, 02:38 PM   #5 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

"Güvendiğiniz bir kişi ile yaptığınıza inandığınız hatayı paylaşabilirsiniz.Hatanızı paylaştığınız zaman,belki de yaptığınızın o kadar da korkunç bir şey olmadığını farkedeceksiniz." - Ben bunu birkaç hafta önce keşfettim ve çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
Aynı şekilde yazmak da çok çok işe yarıyor. Harika paylaşım teşekkürler ikinize de.
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2010, 09:42 AM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 546
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice
Standart Cevap: SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

evet harika bir paylaşım . suçluluk duygusu ile ilgili olumlamalar bulmak gerekir. araştırayım bende.
__________________
Alice in Wonderland isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2011, 01:30 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 700
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

Bunu geniş bir zaman bulup incelemeliyim. Ellerine sağlık.
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2011, 12:10 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Zafer yolcusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 88
Tesekkür: 210
80 Mesajinıza toplam 242 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Zafer yolcusu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

MÜkemmelliyetçiyim kurtulmak istiyorum kontrollü olma durumu var.Bunlar varken bazen de isyana bağlamak istiyorum :)
Zafer yolcusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2011, 04:08 PM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 8
Tesekkür: 3
8 Mesajinıza toplam 25 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
osmangazi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

Sucluluk duygusu , size bir bilinc , ahlak anlayisi ve neyin yanlis neyin dogru oldugu konusunda fikir verir. Sucluluk duygusu utanma, cogu kez ayni anda ortaya cikar. Utanma duzeltmeniz gereken bir kusur oldugunu soyler size, baskalarini incilten durtusel kizginlik gibi. Sucluluk duygusu ise davranislarimizla ilgilidir ve bir davranisi ya da yanlisi duzeltmenizi soyle size. Sizi utandiran bir kusurdan kurtulmak , yaptiginiz bir yanlisi duzeltmekten daha cok vakit ve caba gerektirir. Kusur sizin icinizdedir ve parcanizdir. Hatali davranis ise sizin disinizda olan bir seydir.
osmangazi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2011, 08:35 AM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
sseerrppiil is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

ben yenemiyorum suçluluk duygumu. nasıl? nasıl? nasıl yapabilirim bilmiyorum...
sseerrppiil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Suçluluk Duyguları SUÇLULUK DUYGUSU ÜZERİNDE BİR ANALİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Suçluluk duygusu yalnış bir hareket yaptığını düşünen insanın kendini affedememesinden kaynaklanır. Burada önemli olan, bireyin yalnış yaptığına dair inancıdır. Yalnışın bireye veya başkalarına olumsuz etkisinin olmuş veya olmamış oluşu, yada diğer kişilerin bireye incinmiş yada incinmemiş oluşu hiç önemli değildir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Suçluluk Duyguları telkin cd indir izle İstanbul Suçluluk Duyguları nerededir kimdir Suçluluk Duyguları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Suçluluk Duyguları hipnoz Suçluluk Duyguları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Suçluluk Duyguları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Suçluluk Duyguları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.