![]() |
hepinize çok teşekkürler bu siteyi kurduğunuz için ben de son zamanlarda kendimi biraz kötü hissediyorum inşallah yararı olucak buna kesinlikle inanıyorum. |
Cevap: Suçluluk Duyguları New Age slm arkadaşlar ben cd indirdim fakat dinleyemiyorum.. sitede yeniyim.. bunları hangi program çalıştırıyor.. yada ben yanlış yerden mi indirdim? ya da online olarak mı dinlenebiliyor..? bana yardımcı olabilirmisiniz.. teşekkürler |
Cevap: Suçluluk Duyguları New Age Alıntı:
|
Cevap: Suçluluk Duyguları New Age arkadaslar artık ulasamıyoruz . birinizi eklesem ben bana atsanız bu müziği nasıl olur :D |
Cevap: Suçluluk Duyguları New Age YA NE SÖYLESEM BOŞ ...GERÇEKTEN ARADIĞIM MÜZİKLER... ELLERİNİZE SAĞLIK USTA....TEŞEKKÜRLER... |
Cevap: Suçluluk Duyguları New Age bi şey sorcam ben ya ilk 2 hafta dinledim bu suçluluk telkinini oldu kaç ay tekrar dinlemem gerekir mi?nedense bi dinlememe isteği var bu telkini itici geliyo bana tuhafff... |
Cevap: Suçluluk Duyguları New Age Alıntı:
Tamamen listenden çıkarmanı tavsiye etmem..actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları New Age Merhaba, sanırım tüm new age altyapılı telkinler kaldırılmış.. Acaba new age linkiyle ilgili olan konuları da kaldırsanız daha mı iyi olur? |
Cevap: Suçluluk Duyguları New Age arkadaşlar merhaba, mp3lerde herhangi okunan bi metin filan yok değil mi,ben yanılmıyorum.. |
Cevap: Suçluluk Duyguları New Age merhaba bende yeniyim sitede umarım işe yarar bu telkinler suçluluk ve ego ile başlcam hadi hayrlsı bakalım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM. |