Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/)
-   -   Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/2385-su231luluk-duygular305-su-do287a-versiyonu.html)

ebru_li 27-03-2011 11:23 AM

Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu

merhabalar sanırım telkinlerde virüs var ):

Işıldayan Safir 27-03-2011 11:43 AM

Alıntı:

ebru_li Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794433)
merhabalar sanırım telkinlerde virüs var ):

Telkinleri www.telkinmp3.com adresimizden temin edebilirsiniz sevgili ebru_li. ttli3

nshlndrk 05-06-2011 05:05 PM

arkadaslar ben indiremiyorum bi türlü :S google chrome dan indirmeye çalııyorum inmiş gözükse de dinleyemiyorum yardımmcı olabilir misiniz ???

ozlem_89 05-06-2011 09:12 PM

sucluluk duygusu doga versiyonunun suresi 11dk mi?dogru mu yuklenmis bemim

Işıldayan Safir 05-06-2011 09:29 PM

Evet. doğru. superxy

aprilrose 06-07-2011 12:39 PM

Merhaba, ben oldukça eski bir üyeyim. İlk üye olduğum dönemde bir ara dinlemiştim telkinleri ancak olması gerektiği gibi düzenli olarak dinleyemedim, bu yüzden randıman alamamıştım.

Dün itibariyle programlı bir şekilde suçluluk telkinlerini dinlemeye başladım. Dün bütün gün rahattım dinlerken. Hatta sebepsiz bir ferahlık, rahatlık ve mutluluk hakimdi. Hoşuma gitti. İnşallah dedim ben kabus falan görmeyeceğim, rahat geçecek dinleme süreci.

Ancak gece herşey korkunç bir şekilde değişti. Yazan arkadaşların çoğu kabus görüyoruz demiş ama ben kabustan da öte şeyler yaşadım. Gece 5-6 kez karabasan geldi. Hareket edemedim, bağırmak istedim sesim çıkmadı. İnanılmaz korkunçtu !

Sizlerle paylaşmak istedim. Tüm yazıları okudum, hiç karabasan geldiğini söyleyen olmamış. Galiba ben ilkim :))

Paylaşmak istedim. Ayrıca iyi bir şey olduğunu biliyorum, olması gereken bu.

Vazgeçmeyip 90 saat dinleyip, gelişmeleri sizlere aktaracağım.

Saygılar, sevgiler sunarım.

fragil 14-12-2011 10:37 PM

doğa sesinde diğerleri gibi arkadaki telkinleri duymuyoruz hiç ama hiç duymuyoruz bi fısıltı bile yok şüphelendim bi an hata olup olmadıgını söyler msinz?

azraist_24 14-12-2011 11:58 PM

Alıntı:

fragil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813753)
doğa sesinde diğerleri gibi arkadaki telkinleri duymuyoruz hiç ama hiç duymuyoruz bi fısıltı bile yok şüphelendim bi an hata olup olmadıgını söyler msinz?

Hicbir hata yok hic merak etme gonul rahatligi ile dinleyebilirsin, telkinlerde ki cumleler sadece bilincaltinin algilayabilecegi (subliminal) duzeyde oldugundan dolayi duymaman cok normal.girlhahaBunu bilincaLtin cok guzel algiliyor hic merak etme sen icini ferah tut...

ran70 09-08-2012 06:50 PM

dosyalar hata veriyor..yardım lütfen..

aylin0658 09-08-2012 08:35 PM

dosyayı indiremiyoruz hata veriyor

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM.