Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/)
-   -   Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/2385-su231luluk-duygular305-su-do287a-versiyonu.html)

deniz_sercan 16-09-2009 09:42 AM

Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu

bunları ne kdr dnlemem grekyo?xS kaç dk mesela?yukarda 10 saat fln geçiyoda xS ...

nevin aydoğmuş 24-10-2009 08:57 AM

Cevap: Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu

likleri gönderebilirmisiniz ağda sorun var çözemedim yüklemiyor teşekkür

gly_cskn 27-10-2009 01:27 PM

Cevap: Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu

suçluluk telkinlerinin hiç biri yüklenmiyor :((

Belgin ∞ 27-10-2009 02:43 PM

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

alternatif linki kullanabilirsiniz.

eren165 08-02-2010 01:49 PM

paylaşım için teşekkürler

sahranurela 13-03-2010 11:55 PM

ya sucllk we ego gçlendrcnn içnde 1 den fazla mzk war her iki başlktanda 1 er mi yoksa hepsnimi dnlemek geredusun2kk???

Edward_87 21-01-2011 11:14 AM

Merhabalar,
Ben ego ve suçluluğu 3 haftadır kulaklıkta dinliyordum.Fakat hoparlörden etkisinin daha yüksek olduğunu öğrendim. Hemen hemen 1 haftaya yakın ego ve suçluluğu dinliyorum.Şimdiden diğer telkinlere geçsem olur mu??Zamanında insanlarla konuşurken kendimi çok kasardım.Karşı cinse karşı daha fazla olurdu. Acaba yanlış anlar mı? Kırılır mı diye? şimdi dinleyeli çok gelişme kaydetti kendimde:) Sizce bu önceki durumum suçluluk duygularından mıydı??

Edward_87 21-01-2011 11:24 AM

Merhaba Sahranurela,
Benim bildiğim kadarıyla hepsini dinlemek zorunda değilsin. müziklerin içindeki telkinler aynıdır.Örneğin Ben suçluluk ve Ego yu klasik olarak dinliyorum. Sen de istersen Suçluluk ve Ego dan doğa versiyonlarını dinleyebilirsin.

Sevgilerimle, mutlu paylaşımlar :)

Işıldayan Safir 21-01-2011 12:42 PM

Alıntı:

Edward_87 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787752)
Merhabalar,
Ben ego ve suçluluğu 3 haftadır kulaklıkta dinliyordum.Fakat hoparlörden etkisinin daha yüksek olduğunu öğrendim. Hemen hemen 1 haftaya yakın ego ve suçluluğu dinliyorum.Şimdiden diğer telkinlere geçsem olur mu??Zamanında insanlarla konuşurken kendimi çok kasardım.Karşı cinse karşı daha fazla olurdu. Acaba yanlış anlar mı? Kırılır mı diye? şimdi dinleyeli çok gelişme kaydetti kendimde:) Sizce bu önceki durumum suçluluk duygularından mıydı??

Özellikle karşı cinle iletişimde zorlanmak suçluluk duygularından kaynaklanabilir ama tek başına suçluluk duygularındandır diyemeyiz. Ego güven güçlendiricinin de önemli bir rolü var burada. Gelişim ve olumlu değişimlerinizin daimi olmasını dilerim.

Sevgilerimle. actionsmile

Edward_87 22-01-2011 11:02 AM

Emeğiniz için çok teşekkür ederim. :)peki şimdi diğerlerini listeye ekleyebilir miyim??

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM.