![]() |
Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu bunları ne kdr dnlemem grekyo?xS kaç dk mesela?yukarda 10 saat fln geçiyoda xS ... |
Cevap: Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu likleri gönderebilirmisiniz ağda sorun var çözemedim yüklemiyor teşekkür |
Cevap: Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu suçluluk telkinlerinin hiç biri yüklenmiyor :(( |
Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu |
Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu paylaşım için teşekkürler |
Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu ya sucllk we ego gçlendrcnn içnde 1 den fazla mzk war her iki başlktanda 1 er mi yoksa hepsnimi dnlemek geredusun2kk??? |
Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu Merhabalar, Ben ego ve suçluluğu 3 haftadır kulaklıkta dinliyordum.Fakat hoparlörden etkisinin daha yüksek olduğunu öğrendim. Hemen hemen 1 haftaya yakın ego ve suçluluğu dinliyorum.Şimdiden diğer telkinlere geçsem olur mu??Zamanında insanlarla konuşurken kendimi çok kasardım.Karşı cinse karşı daha fazla olurdu. Acaba yanlış anlar mı? Kırılır mı diye? şimdi dinleyeli çok gelişme kaydetti kendimde:) Sizce bu önceki durumum suçluluk duygularından mıydı?? |
Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu Merhaba Sahranurela, Benim bildiğim kadarıyla hepsini dinlemek zorunda değilsin. müziklerin içindeki telkinler aynıdır.Örneğin Ben suçluluk ve Ego yu klasik olarak dinliyorum. Sen de istersen Suçluluk ve Ego dan doğa versiyonlarını dinleyebilirsin. Sevgilerimle, mutlu paylaşımlar :) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu Alıntı:
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu Emeğiniz için çok teşekkür ederim. :)peki şimdi diğerlerini listeye ekleyebilir miyim?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM. |