![]() |
Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu Mp3 indirmek için link üzerine gelip sağa tiklayip hedefi farklı kaydet yapınız. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3 linkte meydana gelecek geçici problemler halinde aşağıda ki alternatif linki kullanabilirsiniz.. http://rapidshare.com/files/81581935...sleri.mp3.html |
Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu suçluluk ve egoyu bıraktıktan sonra kendimde gerilemeler farkettim.ve süresiz olarak ya da uzunca bi süre suçluluk duyguları ve ego güçlendiricinin doğa versiyonunu dinlemeye karar verdim.bu ikisinin lokomatif telkinler olduğuyla ne denmek istediğini artık daha iyi anladım.kendinize iyi bakın. hismiley |
Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu neden indiremiyorum sag tıklayıp kaydedıncede olmuyo ustune tıklayıncada??? |
Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu Alıntı:
|
Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu yüklüyor ama bir yere gelince tıkanıyor orda kalıyor umarım yükleyebilirim |
Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu |
Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu Arkadaşlar,ben gece vrsiyonlarında suçluluk ve ego için su versiyonlarını dinlemek istiyorum,gündüz ise nev age ne dersiniz.Bir de su versiyonları için düşünceleriniz nedir? |
Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu merhabalar erkanylmz hoşgeldin yanımıza... hismiley aynı telkine ait farklı versionların olmasının sebebi sıkılmadan dinleyebilmemiz için... içerikleri aynı olduğu için dilediğin gibi dinleyebilrisin.. music45 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu Teşekkürler,inanın telkinler insanın hayatına,mutluluk,neşe,umut ve güven katıyo,inanmayanlara ise inanmayın dinleyin yeter diyorum,sevgiler... |
Ynt: Suçluluk Duyguları Su Doğa Versiyonu Merhaba, siteye yeni üye oldum.Ben böyle şeylere inanırım ve deneyeceğim.Bahsetmek istediğim şu: Birkaç versiyon yapmışsınız telkinler için ancak eğer dediğiniz gibi günde 10 saat dinlersek baygınlık verir hep aynı 4-5 müzik.Bu versiyon sayısını arttırma gibi bir düşünceniz var mı?Çok daha iyi olurdu bence.Tabi bu arada çalışmalarınız için sizi tebrik eder, teşekkürlerimi bildiririm. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM. |