Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   subliminal images programı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/9746-subliminal-images-programi.html)

LEOPAR 27-06-2009 11:55 AM

Cevap: subliminal images programı

bu telkin cdlerini kendimiz hazırlamak için program var oldunu duydum nerde bulabiliriz onu

sedefli 01-07-2009 11:41 AM

Şifre çıkmıyor ama:( sayfa çıkıyo sadece winrar vs var

Sewqi 24-07-2009 10:47 AM

Selamlar
Ben de yükledim programı ve o tırnak içinde yazan kelimlerle de etkinleştirdim fakat program açıldığında yine " Buy now" diyor. Bunun çıkmaması gerekmez miydi? Ayrıca acaba ne resimleri yüklediniz paylaşır mısınız?

gulumser 27-10-2009 10:12 AM

teşekkür ederim :)yeni indirdim programı ne resmi yükleyeceğime karar veremedim henüz,bunu ne kadar süre izlemeliyiz acaba?

gulumser 28-10-2009 07:05 PM

evet güzel bir vucut resmi ekledimy789bende öyle bir vucuda sahip olmak istiyorummmmmmmmmmmmmart56art56

zambak06 01-11-2009 12:33 PM

merhaba ben programı indirdim. kurdum iyi de ne işe yaradığını valla anlamadım. resimleri silip mesela hayatında olmasını istediklerini mi oraya ekliyorsun. ordaki hamburger ve kola resimlerine baktıp hiç bir tepkim olmadı.

örneğin ben sebze ve sağlıklı yiyecekler yemek istiyorum. onların resmini mi yükleyecem buraya.

1. zayıflamak istiyorum, ne yükleyecem
2. yükledim diyelim ne kadar zaman hangi sıklıkta izleyecem?

altann 25-02-2010 01:40 AM

mesela paintte bi resim hazırla yazı olarak su kadar kiloyum die onu ekle sonra begendiğin bi vucut resmi ekle vs. süper bi program yalnız hele Nil Günün para dostumduru dinleince çifte kavrulmus oluyor . beklediğim ve beklemediğim yollardan para gelecek dedim altın resmi ekleyip benim altınım yazdım dün yolda bi altın buldum :) gittim bozdurdum faturalarımıda sevgiyle ödedim sevgiler hepinize durmak yok inanmaya devam....

cagsen 02-03-2010 04:16 PM

Alıntı:

altann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586421)
mesela paintte bi resim hazırla yazı olarak su kadar kiloyum die onu ekle sonra begendiğin bi vucut resmi ekle vs. süper bi program yalnız hele Nil Günün para dostumduru dinleince çifte kavrulmus oluyor . beklediğim ve beklemediğim yollardan para gelecek dedim altın resmi ekleyip benim altınım yazdım dün yolda bi altın buldum :) gittim bozdurdum faturalarımıda sevgiyle ödedim sevgiler hepinize durmak yok inanmaya devam....

bilgisayar özürlüyüm bu site dolasmak bile zor benım için buldugum bıseyı bıdaha bulamıyorum ama bunu öğrenmelıyim :) yardım edermısın bana nasıl bısey bu

hayrican 21-06-2010 11:24 PM

Alıntı:

ametist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 57639)
subliminal images görüntülerle bilinçaltı programı.belki ilginizi çekebilir.verdiğim link full versiyondur.deneme versiyonu değildir smiliyface

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting şifre:Full and Free - Everything you need (bu sefer şifre doğru aa34)
(alıntıdır)

ŞİFRESİ YANLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIŞ

Janit 29-10-2014 12:00 AM

Mesela ben futbolcu olmak istiyorum bunun için ideolümdeki futbolcunun resmini falanmı koymam lazım.Birde ideolümdeki futbolcuyu falan koyarsam futbolcu olmak yerine beni o futbolcuya yaklaştırmasın :) yani resimler konusunda kararsızım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 AM.