![]() |
subliminal images programı subliminal images görüntülerle bilinçaltı programı.belki ilginizi çekebilir.verdiğim link full versiyondur.deneme versiyonu değildir smiliyface http://rapidshare.com/files/10006681...mages_v1.0.rar şifre:www.fullandfree.info (bu sefer şifre doğru aa34) (alıntıdır) |
Ynt: subliminal images programı çok teşekkürler bu proğrama istediğimiz resimleri yükleyebiliyoruz galiba..ben bir denedim..şimdi sıra çekim yasası için istediğimiz resimleri bulmakta. saygılı sevgiler |
Ynt: subliminal images programı evet hayal ablacım,programın içeriğinde böyle yazıyor ama açıkçası denemedim daha alk78.birikimlerinizi bizlere abla yakınlığıyla paylaştığınız için,asıl siz sağolun 96.saygılı sevgilerimle art56art56 kiss3 |
Ynt: subliminal images programı bende kurulum yaptım. resim eklenebiliyor... hmmmm. benim gene bi fikrim geldi.... |
Ynt: subliminal images programı paylaşım için teşekkürler sn kısmen. devamını bekleriz. de resim diyorum. daha mistiği yokmuydu? sevincli |
Ynt: subliminal images programı Alıntı:
kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 ama önce kola ile hamburger resmi görünce çok şaşırdım..eyvah diet yapanlar naaapcak şimdi derken birde baktım resim ekleniyor..eh be kadııın dedim kendime ..doğru dürüst bakmadan kaygılanmanın alemi varmı...eski alışkanlıklar zaman zaman depreşiyor anlaşılan.. |
|
|
Ynt: subliminal images programı arkadaşlar kilo verme konusunda bilinçaALTINınıza güvenin smiliyfaceben üniversiteye başlamadan önce ve ünv deyken zayıf bir kızdım, ama son sene bir kilo almaya başladım sonra durduramadım,okul bitti 1,5 yıl iş bulamadım sıkıntıdan ye babam ye,sonra işe girdim ama yine değişiklik olmadı.aradan 1 yıl daha geçti ve ben bu kilolar iyi yer edip gitmeyecek diye çok korkuyordum,eskiden yeme konusunda iradesine sahip olan ben şimdi yemek yemeden duramıyordum yemeğe karşı acaip bir zaafım oluşmaya başladı.neyse birgün hayatımda radikal kararlar almaya başladım ve bunlardan biride kilo vermekti ama öle diettir bilmemnedir inanmıyordum.sadece her an kendimi incecik olarak görmeye başladım sabırlı olursam sonuca ulaşacaktım buna emindim,her an kendimi inceymiş gibi hissediyordum ve gerçekten şartlar öyle bir olmaya başladıki ben yeteri kadar yemek yemeye başladım,zaten su içerim sadece su içmeye başladım ve acayip yürümeye başladım heryere.yani bunlar için bilinçli bir şartlama yapmadım ve ben günden güne kilolarımı fazlasıyla verdim ve artık kilo almaktan kokrmuyorum.tam 15 kilo verdim 30 beden kot giyerken 27 giymeye başladım ve artık kilo almaktan korkmuyorum çünkü almayacağımı biliyorum.sevgiler arkadaşlar cat3500 cat3500 kiss3 kiss3 |
Ynt: subliminal images programı Merhaba, Ben verdiginiz programi indiremiyorum,verdigim harf sifresini almiyor, ne yapmaliyim |
Ynt: subliminal images programı o sıtenın sana verdıgı sıfrelerı dogru yazmamanla alakalı...kedılerı yazma taktıgını bılıyormusun??? ..forumda bazı yerlerde anlatılmıstı ama bıdaha yazalım...o hanelerden 4 tanesınde oturan sekılde kedı var..o kodları bulup yazacaksın normla duz duranlar kopekler...kuyrugu yukarda olanalr kedıler. |
Ynt: subliminal images programı sayfayı acmıyor ewt.. bi kaç kez denedim ama.. :( |
Ynt: subliminal images programı istersen tekrar dene magnetic.. pc05 sayfa aktif durumda.. super sevgiler.. hismiley |
Ynt: subliminal images programı açtı açtı.. hpm1 teşekkürler.. wave acaba bu programa ne gibi fotolar koyup faydalanabilirz.. fikri olan yazsın lütfen.. hatta resimleri de paylaşabilir.. smil56 |
Ynt: subliminal images programı Ben bu programi kullanmak istiyorum ama sifreyle acmiyor.. ooo67 zaten subliminal bölümünde tek parogram haric Natura Sound diger hangi programi yüklediysem hep hata verdi programlar 88a Imaj programiiiii baska bilen yada bu programi kullanan yardimci olabilecek kimse var mi banaaaaa lüüüüfffeeeennnn 128956 |
Ynt: subliminal images programı şifre doğru canım hatta şimdi tekrar denedim .zaten dikkat ettiysen zip dosyasını açtığında şifreyi görüyorsun. www.fullandfree.info bu şifrenin tamaını kopyala ve tekrar dene.haber bekliyorum kiss3 |
Ynt: subliminal images programı link ölmemiş bi de ben bunu yabancı bi siteden buldum.şifre nası değiştirilir bilmiyorum agl34 .kurulumu tekrar denedim şifrede geçerli oldu benim bilgisyar da tekrar.bi daha dene bi aksilik vardır.linki noktasını virgülünü değiştirmeden kopyala direkt olucak art56art56 |
Ynt: subliminal images programı Kismen saolasin yardimin icin.. programi kaldirip tekrar yükledim ve bu sefer sifreyi kabul etti.. Yükledimmm Ancakkkkkkkkkkkkk son asamada Your Serial Key diyor... Nereye basiyim ya da ne yazmam gerekir ?? |
Ynt: subliminal images programı canım çok sevindim.o son çıkan kutucuğun en altında sağ tarafta "Continue with the trial version" yazıyo oraya tıkla program çalışsın.umarım işine yarar ben indirdikten sonra hiç kullanmadım y789.bi de bu arada mind master programı var,bi natura saund programını yükleyebildim diyosun ya,mind master da subliminal mesaj programıdır.kurulumu basittir.eğer ihtiyacın varsa onu da yükle.sitemizde mevcut link ölü değil.son olarak Hayatimdegisti Telkinli Kisisel Gelisim CD'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Hipnoz > HİPNOZLA İLGİLİ SÜPER BİR BLOG başlığı var orda da işine yarıcak bişeyler çıkar belki smileydance. sevgilerle kiss3 |
Ynt: subliminal images programı 96 uy897 uy897 uy897 Yupppiiiiiiiiiiiiii yüklendiiii cok saol Kismencim yaaaaaa kiss3 kiss3 kiss3 simdi resimleri eklemeye basladim... coffe2 Söyledigin diger adrese de bakicam... Yine takilirsam sana msj atabilir miyim ? Kusura bakmazsin dimiiiii b456 |
Ynt: subliminal images programı hiç önemli değil canım.kuramadığını yazınca bi el atıyım dedim olaya girlhaha.tabi takıldığın bi yer olursa sorabilirsin ama açıkçası kurulumdan başka bişey bildiğim söylenemez çünkü kurcalamadım ,daha doğrusu kullanmadım programı agl34 ama yine de buraya msj atarsın.programı kullanan arkadaşlar illa ki vardır,ben de yardımcı olmaya çalışırım tabii ki elimden bişey gelirse smiliyface.sitede yenisin sanırım böyle köşe bucak dolaş ,burası süper bi paylaşım sitesi aynı zamnda zaten anlamışsındır y789 çok yararlı bilgiler ediniceksin benim de çok işime yaradı öğrendiklerim blissy hpm2 sevgilerle smiliyface |
Ynt: subliminal images programı Tekrar saol... Suanda programa resimleri de ekledigim calisiyor karrsimdaaaa ... Evet yeniyim her köse bucagini okumaya calisiyorum... Artik ögrenene kadar iyicene msj yazar dururum... Sevgiyle Kal ... Mucksss |
Ynt: subliminal images programı tekrar hoşgeldim vien1 mutlu paylaşımlar.msjlarının devamını bekliyoruz kiss3 |
Arkadaşlar bu program demo, serial key bulabilen var mı? |
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar ben subliminal imaj programındaki kola ve hamburger resimlerini silemiyorum ve kendi eklediğim resimlerle birlikte bunlarda çalışıyor bilen biri yardımcı olabilirmi |
merhabalar visha.. ekledeğim resim yardımcı olacaktır.. sevgiler.. http://img210.imageshack.us/img210/4...liminalsv3.jpg |
çok teşekkürler sevgili ametist:) resim nasıl ekleniyor acaba utananadam |
buldum :)teşekkürler... smil56 |
Cevap: subliminal images programı ne gibi resimler yükleyebiliriz sizce arkadaşlar kulllanan vasa söylesin |
Cevap: subliminal images programı bu telkin cdlerini kendimiz hazırlamak için program var oldunu duydum nerde bulabiliriz onu |
Cevap: subliminal images programı Şifre çıkmıyor ama:( sayfa çıkıyo sadece winrar vs var |
Cevap: subliminal images programı Selamlar Ben de yükledim programı ve o tırnak içinde yazan kelimlerle de etkinleştirdim fakat program açıldığında yine " Buy now" diyor. Bunun çıkmaması gerekmez miydi? Ayrıca acaba ne resimleri yüklediniz paylaşır mısınız? |
Cevap: subliminal images programı teşekkür ederim :)yeni indirdim programı ne resmi yükleyeceğime karar veremedim henüz,bunu ne kadar süre izlemeliyiz acaba? |
Cevap: subliminal images programı evet güzel bir vucut resmi ekledimy789bende öyle bir vucuda sahip olmak istiyorummmmmmmmmmmmmart56art56 |
Cevap: subliminal images programı merhaba ben programı indirdim. kurdum iyi de ne işe yaradığını valla anlamadım. resimleri silip mesela hayatında olmasını istediklerini mi oraya ekliyorsun. ordaki hamburger ve kola resimlerine baktıp hiç bir tepkim olmadı. örneğin ben sebze ve sağlıklı yiyecekler yemek istiyorum. onların resmini mi yükleyecem buraya. 1. zayıflamak istiyorum, ne yükleyecem 2. yükledim diyelim ne kadar zaman hangi sıklıkta izleyecem? |
Cevap: subliminal images programı mesela paintte bi resim hazırla yazı olarak su kadar kiloyum die onu ekle sonra begendiğin bi vucut resmi ekle vs. süper bi program yalnız hele Nil Günün para dostumduru dinleince çifte kavrulmus oluyor . beklediğim ve beklemediğim yollardan para gelecek dedim altın resmi ekleyip benim altınım yazdım dün yolda bi altın buldum :) gittim bozdurdum faturalarımıda sevgiyle ödedim sevgiler hepinize durmak yok inanmaya devam.... |
Cevap: subliminal images programı Alıntı:
bilgisayar özürlüyüm bu site dolasmak bile zor benım için buldugum bıseyı bıdaha bulamıyorum ama bunu öğrenmelıyim :) yardım edermısın bana nasıl bısey bu |
Cevap: subliminal images programı Alıntı:
|
Cevap: subliminal images programı Mesela ben futbolcu olmak istiyorum bunun için ideolümdeki futbolcunun resmini falanmı koymam lazım.Birde ideolümdeki futbolcuyu falan koyarsam futbolcu olmak yerine beni o futbolcuya yaklaştırmasın :) yani resimler konusunda kararsızım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:14 AM. |