Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   subliminal images programı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/9746-subliminal-images-programi.html)

ametist 11-06-2008 05:46 AM

subliminal images programı

subliminal images görüntülerle bilinçaltı programı.belki ilginizi çekebilir.verdiğim link full versiyondur.deneme versiyonu değildir smiliyface

http://rapidshare.com/files/10006681...mages_v1.0.rar şifre:www.fullandfree.info (bu sefer şifre doğru aa34)
(alıntıdır)

hayalayaz 11-06-2008 06:50 AM

Ynt: subliminal images programı

çok teşekkürler bu proğrama istediğimiz resimleri yükleyebiliyoruz galiba..ben bir denedim..şimdi sıra çekim yasası için istediğimiz resimleri bulmakta. saygılı sevgiler

ametist 11-06-2008 02:10 PM

evet hayal ablacım,programın içeriğinde böyle yazıyor ama açıkçası denemedim daha alk78.birikimlerinizi bizlere abla yakınlığıyla paylaştığınız için,asıl siz sağolun 96.saygılı sevgilerimle art56art56 kiss3

MuminOKAN 11-06-2008 02:18 PM

bende kurulum yaptım. resim eklenebiliyor...

hmmmm. benim gene bi fikrim geldi....

MuminOKAN 11-06-2008 02:19 PM

paylaşım için teşekkürler sn kısmen. devamını bekleriz.

de resim diyorum. daha mistiği yokmuydu? sevincli

hayalayaz 11-06-2008 02:36 PM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
evet hayal ablacım,programın içeriğinde böyle yazıyor ama açıkçası denemedim daha alk78.birikimlerinizi bizlere abla yakınlığıyla paylaştığınız için,asıl siz sağolun 96.saygılı sevgilerimle art56art56 kiss3

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
ama önce kola ile hamburger resmi görünce çok şaşırdım..eyvah diet yapanlar naaapcak şimdi derken birde baktım resim ekleniyor..eh be kadııın dedim kendime ..doğru dürüst bakmadan kaygılanmanın alemi varmı...eski alışkanlıklar zaman zaman depreşiyor anlaşılan..

ametist 11-06-2008 02:41 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için teşekkürler sn kısmen. devamını bekleriz.

de resim diyorum. daha mistiği yokmuydu? sevincli

ben teşekkür ederim ne demek sapkal89.bundan daha anlamlı bi foto olamaz bence music45,baksana makbule teyzem vucut dilini nası da iyi kullanmış y789

ametist 11-06-2008 02:45 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
ama önce kola ile hamburger resmi görünce çok şaşırdım..eyvah diet yapanlar naaapcak şimdi derken birde baktım resim ekleniyor..eh be kadııın dedim kendime ..doğru dürüst bakmadan kaygılanmanın alemi varmı...eski alışkanlıklar zaman zaman depreşiyor anlaşılan..

hayal ablacım,aslında diyet yapanlara özel versiyonuda çıkmalı ,böyle kabak,lahana,bi kibrit kutusu büyüklüğünde peynir falan girlhaha. kiss3

disik82 12-06-2008 09:10 AM

arkadaşlar kilo verme konusunda bilinçaALTINınıza güvenin smiliyfaceben üniversiteye başlamadan önce ve ünv deyken zayıf bir kızdım, ama son sene bir kilo almaya başladım sonra durduramadım,okul bitti 1,5 yıl iş bulamadım sıkıntıdan ye babam ye,sonra işe girdim ama yine değişiklik olmadı.aradan 1 yıl daha geçti ve ben bu kilolar iyi yer edip gitmeyecek diye çok korkuyordum,eskiden yeme konusunda iradesine sahip olan ben şimdi yemek yemeden duramıyordum yemeğe karşı acaip bir zaafım oluşmaya başladı.neyse birgün hayatımda radikal kararlar almaya başladım ve bunlardan biride kilo vermekti ama öle diettir bilmemnedir inanmıyordum.sadece her an kendimi incecik olarak görmeye başladım sabırlı olursam sonuca ulaşacaktım buna emindim,her an kendimi inceymiş gibi hissediyordum ve gerçekten şartlar öyle bir olmaya başladıki ben yeteri kadar yemek yemeye başladım,zaten su içerim sadece su içmeye başladım ve acayip yürümeye başladım heryere.yani bunlar için bilinçli bir şartlama yapmadım ve ben günden güne kilolarımı fazlasıyla verdim ve artık kilo almaktan kokrmuyorum.tam 15 kilo verdim 30 beden kot giyerken 27 giymeye başladım ve artık kilo almaktan korkmuyorum çünkü almayacağımı biliyorum.sevgiler arkadaşlar cat3500 cat3500 kiss3 kiss3

mavifirca 21-06-2008 04:24 PM

Merhaba,
Ben verdiginiz programi indiremiyorum,verdigim harf sifresini almiyor, ne yapmaliyim

felistigris 21-06-2008 05:37 PM

o sıtenın sana verdıgı sıfrelerı dogru yazmamanla alakalı...kedılerı yazma taktıgını bılıyormusun??? ..forumda bazı yerlerde anlatılmıstı ama bıdaha yazalım...o hanelerden 4 tanesınde oturan sekılde kedı var..o kodları bulup yazacaksın normla duz duranlar kopekler...kuyrugu yukarda olanalr kedıler.

MagNetiC 21-06-2008 05:45 PM

sayfayı acmıyor ewt.. bi kaç kez denedim ama.. :(

shamanic 21-06-2008 11:25 PM

istersen tekrar dene magnetic.. pc05 sayfa aktif durumda.. super

sevgiler.. hismiley

MagNetiC 22-06-2008 12:18 AM

açtı açtı.. hpm1
teşekkürler.. wave

acaba bu programa ne gibi fotolar koyup faydalanabilirz..
fikri olan yazsın lütfen.. hatta resimleri de paylaşabilir.. smil56

monange 15-07-2008 01:46 AM

Ben bu programi kullanmak istiyorum ama sifreyle acmiyor.. ooo67

zaten subliminal bölümünde tek parogram haric Natura Sound diger hangi programi yüklediysem hep hata verdi programlar 88a

Imaj programiiiii baska bilen yada bu programi kullanan yardimci olabilecek kimse var mi banaaaaa lüüüüfffeeeennnn 128956

ametist 15-07-2008 02:02 AM

şifre doğru canım hatta şimdi tekrar denedim .zaten dikkat ettiysen zip dosyasını açtığında şifreyi görüyorsun. www.fullandfree.info bu şifrenin tamaını kopyala ve tekrar dene.haber bekliyorum kiss3

ametist 15-07-2008 02:12 AM

link ölmemiş bi de ben bunu yabancı bi siteden buldum.şifre nası değiştirilir bilmiyorum agl34 .kurulumu tekrar denedim şifrede geçerli oldu benim bilgisyar da tekrar.bi daha dene bi aksilik vardır.linki noktasını virgülünü değiştirmeden kopyala direkt olucak art56art56

monange 15-07-2008 02:15 AM

Kismen saolasin yardimin icin.. programi kaldirip tekrar yükledim ve bu sefer sifreyi kabul etti.. Yükledimmm Ancakkkkkkkkkkkkk son asamada Your Serial Key diyor...

Nereye basiyim ya da ne yazmam gerekir ??

ametist 15-07-2008 02:24 AM

canım çok sevindim.o son çıkan kutucuğun en altında sağ tarafta "Continue with the trial version" yazıyo oraya tıkla program çalışsın.umarım işine yarar ben indirdikten sonra hiç kullanmadım y789.bi de bu arada mind master programı var,bi natura saund programını yükleyebildim diyosun ya,mind master da subliminal mesaj programıdır.kurulumu basittir.eğer ihtiyacın varsa onu da yükle.sitemizde mevcut link ölü değil.son olarak
Hayatimdegisti Telkinli Kisisel Gelisim CD'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Hipnoz > HİPNOZLA İLGİLİ SÜPER BİR BLOG başlığı var orda da işine yarıcak bişeyler çıkar belki smileydance.
sevgilerle kiss3

monange 15-07-2008 02:28 AM

96 uy897 uy897 uy897

Yupppiiiiiiiiiiiiii yüklendiiii cok saol Kismencim yaaaaaa kiss3 kiss3 kiss3
simdi resimleri eklemeye basladim... coffe2 Söyledigin diger adrese de bakicam... Yine takilirsam sana msj atabilir miyim ? Kusura bakmazsin dimiiiii b456

ametist 15-07-2008 02:34 AM

hiç önemli değil canım.kuramadığını yazınca bi el atıyım dedim olaya girlhaha.tabi takıldığın bi yer olursa sorabilirsin ama açıkçası kurulumdan başka bişey bildiğim söylenemez çünkü kurcalamadım ,daha doğrusu kullanmadım programı agl34 ama yine de buraya msj atarsın.programı kullanan arkadaşlar illa ki vardır,ben de yardımcı olmaya çalışırım tabii ki elimden bişey gelirse smiliyface.sitede yenisin sanırım böyle köşe bucak dolaş ,burası süper bi paylaşım sitesi aynı zamnda zaten anlamışsındır y789 çok yararlı bilgiler ediniceksin benim de çok işime yaradı öğrendiklerim blissy hpm2
sevgilerle smiliyface

monange 15-07-2008 02:48 AM

Tekrar saol... Suanda programa resimleri de ekledigim calisiyor karrsimdaaaa ... Evet yeniyim her köse bucagini okumaya calisiyorum... Artik ögrenene kadar iyicene msj yazar dururum...

Sevgiyle Kal ... Mucksss

ametist 15-07-2008 02:51 AM

tekrar hoşgeldim vien1 mutlu paylaşımlar.msjlarının devamını bekliyoruz kiss3

jushiro 12-12-2008 01:58 PM

Arkadaşlar bu program demo, serial key bulabilen var mı?

alakas 13-12-2008 01:40 AM

Alıntı:

jushiro Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91506)
Arkadaşlar bu program demo, serial key bulabilen var mı?

rar ı açtığınızda içinde bir text dosyası var. oradaki tırnak içindeki kelimeler programı full yapıyor. orayı kopyalayıp full yapabilirsiniz.

visha 15-01-2009 11:19 PM

merhaba arkadaşlar ben subliminal imaj programındaki kola ve hamburger resimlerini silemiyorum ve kendi eklediğim resimlerle birlikte bunlarda çalışıyor bilen biri yardımcı olabilirmi

shamanic 16-01-2009 10:30 AM

merhabalar visha..
ekledeğim resim yardımcı olacaktır..

sevgiler..

http://img210.imageshack.us/img210/4...liminalsv3.jpg

banu 22-01-2009 02:23 AM

çok teşekkürler sevgili ametist:) resim nasıl ekleniyor acaba utananadam

banu 22-01-2009 02:28 AM

buldum :)teşekkürler... smil56

lilth 27-06-2009 11:24 AM

Cevap: subliminal images programı

ne gibi resimler yükleyebiliriz sizce arkadaşlar kulllanan vasa söylesin

LEOPAR 27-06-2009 11:55 AM

bu telkin cdlerini kendimiz hazırlamak için program var oldunu duydum nerde bulabiliriz onu

sedefli 01-07-2009 11:41 AM

Şifre çıkmıyor ama:( sayfa çıkıyo sadece winrar vs var

Sewqi 24-07-2009 10:47 AM

Selamlar
Ben de yükledim programı ve o tırnak içinde yazan kelimlerle de etkinleştirdim fakat program açıldığında yine " Buy now" diyor. Bunun çıkmaması gerekmez miydi? Ayrıca acaba ne resimleri yüklediniz paylaşır mısınız?

gulumser 27-10-2009 10:12 AM

teşekkür ederim :)yeni indirdim programı ne resmi yükleyeceğime karar veremedim henüz,bunu ne kadar süre izlemeliyiz acaba?

gulumser 28-10-2009 07:05 PM

evet güzel bir vucut resmi ekledimy789bende öyle bir vucuda sahip olmak istiyorummmmmmmmmmmmmart56art56

zambak06 01-11-2009 12:33 PM

merhaba ben programı indirdim. kurdum iyi de ne işe yaradığını valla anlamadım. resimleri silip mesela hayatında olmasını istediklerini mi oraya ekliyorsun. ordaki hamburger ve kola resimlerine baktıp hiç bir tepkim olmadı.

örneğin ben sebze ve sağlıklı yiyecekler yemek istiyorum. onların resmini mi yükleyecem buraya.

1. zayıflamak istiyorum, ne yükleyecem
2. yükledim diyelim ne kadar zaman hangi sıklıkta izleyecem?

altann 25-02-2010 01:40 AM

mesela paintte bi resim hazırla yazı olarak su kadar kiloyum die onu ekle sonra begendiğin bi vucut resmi ekle vs. süper bi program yalnız hele Nil Günün para dostumduru dinleince çifte kavrulmus oluyor . beklediğim ve beklemediğim yollardan para gelecek dedim altın resmi ekleyip benim altınım yazdım dün yolda bi altın buldum :) gittim bozdurdum faturalarımıda sevgiyle ödedim sevgiler hepinize durmak yok inanmaya devam....

cagsen 02-03-2010 04:16 PM

Alıntı:

altann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586421)
mesela paintte bi resim hazırla yazı olarak su kadar kiloyum die onu ekle sonra begendiğin bi vucut resmi ekle vs. süper bi program yalnız hele Nil Günün para dostumduru dinleince çifte kavrulmus oluyor . beklediğim ve beklemediğim yollardan para gelecek dedim altın resmi ekleyip benim altınım yazdım dün yolda bi altın buldum :) gittim bozdurdum faturalarımıda sevgiyle ödedim sevgiler hepinize durmak yok inanmaya devam....

bilgisayar özürlüyüm bu site dolasmak bile zor benım için buldugum bıseyı bıdaha bulamıyorum ama bunu öğrenmelıyim :) yardım edermısın bana nasıl bısey bu

hayrican 21-06-2010 11:24 PM

Alıntı:

ametist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 57639)
subliminal images görüntülerle bilinçaltı programı.belki ilginizi çekebilir.verdiğim link full versiyondur.deneme versiyonu değildir smiliyface

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting şifre:Full and Free - Everything you need (bu sefer şifre doğru aa34)
(alıntıdır)

ŞİFRESİ YANLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIŞ

Janit 29-10-2014 12:00 AM

Mesela ben futbolcu olmak istiyorum bunun için ideolümdeki futbolcunun resmini falanmı koymam lazım.Birde ideolümdeki futbolcuyu falan koyarsam futbolcu olmak yerine beni o futbolcuya yaklaştırmasın :) yani resimler konusunda kararsızım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:14 AM.