![]() |
Ynt: subliminal images programı o sıtenın sana verdıgı sıfrelerı dogru yazmamanla alakalı...kedılerı yazma taktıgını bılıyormusun??? ..forumda bazı yerlerde anlatılmıstı ama bıdaha yazalım...o hanelerden 4 tanesınde oturan sekılde kedı var..o kodları bulup yazacaksın normla duz duranlar kopekler...kuyrugu yukarda olanalr kedıler. |
Ynt: subliminal images programı sayfayı acmıyor ewt.. bi kaç kez denedim ama.. :( |
Ynt: subliminal images programı istersen tekrar dene magnetic.. pc05 sayfa aktif durumda.. super sevgiler.. hismiley |
Ynt: subliminal images programı açtı açtı.. hpm1 teşekkürler.. wave acaba bu programa ne gibi fotolar koyup faydalanabilirz.. fikri olan yazsın lütfen.. hatta resimleri de paylaşabilir.. smil56 |
Ynt: subliminal images programı Ben bu programi kullanmak istiyorum ama sifreyle acmiyor.. ooo67 zaten subliminal bölümünde tek parogram haric Natura Sound diger hangi programi yüklediysem hep hata verdi programlar 88a Imaj programiiiii baska bilen yada bu programi kullanan yardimci olabilecek kimse var mi banaaaaa lüüüüfffeeeennnn 128956 |
Ynt: subliminal images programı şifre doğru canım hatta şimdi tekrar denedim .zaten dikkat ettiysen zip dosyasını açtığında şifreyi görüyorsun. www.fullandfree.info bu şifrenin tamaını kopyala ve tekrar dene.haber bekliyorum kiss3 |
Ynt: subliminal images programı link ölmemiş bi de ben bunu yabancı bi siteden buldum.şifre nası değiştirilir bilmiyorum agl34 .kurulumu tekrar denedim şifrede geçerli oldu benim bilgisyar da tekrar.bi daha dene bi aksilik vardır.linki noktasını virgülünü değiştirmeden kopyala direkt olucak art56art56 |
Ynt: subliminal images programı Kismen saolasin yardimin icin.. programi kaldirip tekrar yükledim ve bu sefer sifreyi kabul etti.. Yükledimmm Ancakkkkkkkkkkkkk son asamada Your Serial Key diyor... Nereye basiyim ya da ne yazmam gerekir ?? |
Ynt: subliminal images programı canım çok sevindim.o son çıkan kutucuğun en altında sağ tarafta "Continue with the trial version" yazıyo oraya tıkla program çalışsın.umarım işine yarar ben indirdikten sonra hiç kullanmadım y789.bi de bu arada mind master programı var,bi natura saund programını yükleyebildim diyosun ya,mind master da subliminal mesaj programıdır.kurulumu basittir.eğer ihtiyacın varsa onu da yükle.sitemizde mevcut link ölü değil.son olarak Hayatimdegisti Telkinli Kisisel Gelisim CD'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Hipnoz > HİPNOZLA İLGİLİ SÜPER BİR BLOG başlığı var orda da işine yarıcak bişeyler çıkar belki smileydance. sevgilerle kiss3 |
Ynt: subliminal images programı 96 uy897 uy897 uy897 Yupppiiiiiiiiiiiiii yüklendiiii cok saol Kismencim yaaaaaa kiss3 kiss3 kiss3 simdi resimleri eklemeye basladim... coffe2 Söyledigin diger adrese de bakicam... Yine takilirsam sana msj atabilir miyim ? Kusura bakmazsin dimiiiii b456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:30 PM. |