| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Subliminal NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Fabrika ayarlarını şöyle çevirdim ben kendime göre: 1. Tamamen Uyanık 2. Enerji Arttırıcı 3. Yüksek Farkındalık 4. Beyin Yenileyici 5. Yüksek Konsantrasyon 6. Zihinsel Uyarım 7. Mutlu ve Enerjik Olma 8. Yaratıcı İmgeleme 1 9. Yaratıcı İmgeleme 2 10. Derin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #18 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Fabrika ayarlarını şöyle çevirdim ben kendime göre: 1. Tamamen Uyanık 2. Enerji Arttırıcı 3. Yüksek Farkındalık 4. Beyin Yenileyici 5. Yüksek Konsantrasyon 6. Zihinsel Uyarım 7. Mutlu ve Enerjik Olma 8. Yaratıcı İmgeleme 1 9. Yaratıcı İmgeleme 2 10. Derin Meditasyon 1 11. Derin Meditasyon 2 12. Derin Meditasyon 3 13. Derin Meditasyon 4 14. Bağışıklık Sitemi Güçlendirici 15. Rahatlama 1 16. Rahatlama 2 17. Rahatlama 3 18. Rahatlama 4 19. Rahatlama 5 20. İç Huzuru 21. Sakinleşmek 22. Problem Çözücü 23. Gelişmiş Öğrenme 24. Ruh Hali Yükseltici 1 25. Ruh Hali Yükseltici 2 26. İç Rehberi 27. En Üst Düzeyde Sağlık 28. Stresten Kurtarma 29. Zihin-Vücut İyileştirme 1 30. Zihin-Vücut İyileştirme 2 31. Zihin-Vücut İyileştirme 3 32. Yatağa Gitmeden Önce Gevşemek 33. Uyku Zamanı 34. Lucid Rüya 35. Uykuya Başlama 36. Sessiz Zihin 37. Durgunluk 38. Derin Uyku Bunlardan birini seçince "Brainwave Synchronizer" yazan yerde frekansı yazıyor. Bence kendimiz ayarlamaktansa yeni dinlemeye başlayanlar için fabrika ayarları ile dinlemek daha güvenli. Bir de 30 dakikadan fazla ve günde 2 saatten çok dinlemeyin beyin için yorucu oluyor.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Subliminal NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Fabrika ayarlarını şöyle çevirdim ben kendime göre: 1. Tamamen Uyanık 2. Enerji Arttırıcı 3. Yüksek Farkındalık 4. Beyin Yenileyici 5. Yüksek Konsantrasyon 6. Zihinsel Uyarım 7. Mutlu ve Enerjik Olma 8. Yaratıcı İmgeleme 1 9. Yaratıcı İmgeleme 2 10. Derin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi