Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/4393-natura-sound-therapy-30-key.html)

nurbanu25 20-05-2011 02:09 PM

Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:

dreamland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 35028)
Natura sound therapy programı (bilinç altı ses dalgaları ile tedavi programı) en son versiyonu. İndirme
linki: http://www.download.com/Natura-Sound-Therapy/3000-2054_4-10068715.html?part=dl-NaturaSou&subj=uo&tag=button&cdlpid=10068715
Seriallerin birtanesini başlangıçta seçip yazın(yapıştırın) trial kalksın.Selam ve muhabettle...

Serial: URKL-W3K8-O2L5-L2N8

URKL-N2G2-K5M3-S1R6

URKL-I7I2-M8J2-P4V6

URKL-F9J3-F7D8-W4X6

URKL-J3K2-J8Q6-G3Z8

sevgili dreamland,
yüklediğin programı indirdim.gerçekten çok güzel bir program.teşekkürler.ingilizce olduğu için e-sözlükten çeviri yaptım.adminlere nasıl kullanılması gerektiğini sordum,3 günde bir yarım saatlik bir süre ile kullanılması gerektiğini söylediler.fazlası zararlıymış.prıgramı kullanan arkadaşlara duyurulur...

Berilce 01-07-2011 10:46 AM

Alıntı:

_aYsE_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789450)
ben programı ındıremedım yardımcı olurmusunuz :((

Bu programı bende indiremedim, pasifleşmiş, bir arkadaş yükleyebilir mi acaba?

newroses 22-08-2011 11:29 PM

İndiriyor Bir Deneyelim bakalım:)

newroses 22-08-2011 11:30 PM

yüklediğin programı indirdim.gerçekten çok güzel bir program.teşekkürler.ingilizce olduğu için e-sözlükten çeviri yaptım.adminlere nasıl kullanılması gerektiğini sordum,3 günde bir yarım saatlik bir süre ile kullanılması gerektiğini söylediler.fazlası zararlıymış.prıgramı kullanan arkadaşlara duyurulur...

aaa çok teşekkür ederim bilgin önemliydi;)

bizzare 25-08-2011 12:30 PM

natural sound da frekans bölümündeki ayarlamaları nasıl yapabilirim?

alfa beta theta deta demiş bunların sağ tarafında mhz sayıları var benim merak ettiğim üst tarafta yer alan
C C2 G A demiş burdaki puntoları nasıl ayarlıyoruz ve kullanacağız?

Ben smmm imtihanlarına hazırlanıyorum ve soru çözüyorum ve konuları okuyorum...Hangisinde soru çözerken hangisinde konu okurken kullaklığımı takıpta hangi frekansları dinleyerek çalışmalıyım?
teşekkürler

sweeet 25-08-2011 11:13 PM

Cevap: Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:

AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 66193)
Tekrar teşekkürler,hepiniz uğraşıp birşeyler ekliyorsunuz,bende böyle programlar yok,ne yapayım diye düşündüm,prgramın "factory preset" de yazanları çevirmeye çalıştım ttli3 Yanlış ve eksik çeviriler için kusuruma bakmayın,çeviremediğim yerlerin doğrusunu da yazalım buraya

http://img166.imageshack.us/img166/2...raevirity8.jpg

http://img146.imageshack.us/img146/7...aeviri2vv6.jpg

Programı büyük bir heycanla indirdim. Yukarıdaki tabloya benzer bir tabloda kendime hazırlamıştım ki bunu gördüm yeni başlayanlara faydası çok olur. İndirme sürecinde de yorumların hepsini okudum. Ciddi bir işe kalkışıyorsak bilinçli olmak gerek. Azar azar başlamak ve gereken bekleme sürelerine mutlaka uymak gerekiyor diye düşünüyorum. 38 adet hazır ayar bulunmakta fazla heycam yapıp birden hepsini deneyesiniz geliyor bazen. Ama sakin olup heycanımızı kontrol edip o gün neye en çok ihtiyacımız varsa onu dinlemeliyiz.

Ben bugün supreme konsantrasyonu 2 saat ara verdikten sonra da deep sleep i dinledim. Az önce bitti. adı üzerinde deep sleep derin uyku gerçekten çok uykumu getirdi. Uyumaya gidiyorum.

İyi geceler.

vandal 28-02-2012 06:21 PM

Bu programı telkinlerle beraber kullanabilir miyiz ?

sweeet 28-02-2012 07:08 PM

Telkinlerle aynı anda mı kullanmak istiyorsunuz?

vandal 28-02-2012 07:20 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821117)
Telkinlerle aynı anda mı kullanmak istiyorsunuz?

Evet, aynı anda kullanılabilir mi ? İkisi de benzer metotlar kullanıyorlar sanırım.

sweeet 28-02-2012 08:21 PM

Metotlar benzer değil. Telkinler subliminal mesajlar içerirken bu program sadece ses dalgaları yardımı ile beynimizin yaydığı frekansı belli modlara getirmeye yardımıcı oluyor. Telkinleri dinlerken bu programı kullanmayı hiç düşünmedim. Olumlu etki yapar mı bilmiyorum. Ses dalgaları destekli telkinler olduğunu biliyorum. Ama forumdaki telkinler ritmotrans subliminal olarak hazırlanmış telkinler.

Bu porgramı uzun süreli kullanmak önerilimiyor. Bildiğim kadarıyla günde 3 kez 30 ar dakika periyotlarla dinlenmesi tavsiye ediliyor. Benim en uzun dinleme sürem 1 saati aşmadı. O kadar uzun dinleyince bende baş ağrısı yapıyor ama beyin yorulduğu için böyle bir etki görmüş olabilirim. Beyin dalgalarımı kendi yöntemlerimle kontrol etmeyi seçiyorum bu yüzden. Meditasyon yaparken özellikle beyin dalgalarının frekansı odaklanma arttıkça düşüyor. Alfa seviyesine kadar düştüğünü düşünüyorum bunu nereden biliyorum? Bu programda dinlediğim zaman hissettiğim durumu meditasyonun sonlarına doğru da hissettiğim için öyle olduğuna karar verdim. Alfanın bir altı teta dalgaları o daha yüksek bir konsantrasyon hatta rüya başlamadan hemen öncesi.

Gelişiminizi destekleyecek frekansları seçip dinleyebilirsiniz. ALFA frekansı seçenekleri daha uygundur. Fabrika ayarlarından stres relief, calm down, relaxations seçenekleri uygun olabilir. Kulaklıkla dinlemenizi tavsiye ederim. Arada bir kullanıyorum aklıma geldikçe çok sık kullanmıyorum. Daha çok supreme consantration dinlerim. Deep sleep, create visualizations, immune boots system, mind body healing, deep meditation denediklerim arasında. Aslında baktıkça aklıma geliyor baya da denemişim.Yine de kendim zihnime hükmetmeyi seçiyorum. Böylesi daha sağlıklı geliyor bana.

Bu konuda bildiklerim bunlar. Yine de detaylı araştırılıp bilgi edinilmesi gerekilen bir konu bence. Daha bildiklerimin tamamını aktaramamış olabilirim. Tekrar diyorum bu tür programları kullanırken temkinli olmakta fayda var.

vandal 28-02-2012 08:37 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821120)
Metotlar benzer değil. Telkinler subliminal mesajlar içerirken bu program sadece ses dalgaları yardımı ile beynimizin yaydığı frekansı belli modlara getirmeye yardımıcı oluyor. Telkinleri dinlerken bu programı kullanmayı hiç düşünmedim. Olumlu etki yapar mı bilmiyorum. Ses dalgaları destekli telkinler olduğunu biliyorum. Ama forumdaki telkinler ritmotrans subliminal olarak hazırlanmış telkinler.

Bu porgramı uzun süreli kullanmak önerilimiyor. Bildiğim kadarıyla günde 3 kez 30 ar dakika periyotlarla dinlenmesi tavsiye ediliyor. Benim en uzun dinleme sürem 1 saati aşmadı. O kadar uzun dinleyince bende baş ağrısı yapıyor ama beyin yorulduğu için böyle bir etki görmüş olabilirim. Beyin dalgalarımı kendi yöntemlerimle kontrol etmeyi seçiyorum bu yüzden. Meditasyon yaparken özellikle beyin dalgalarının frekansı odaklanma arttıkça düşüyor. Alfa seviyesine kadar düştüğünü düşünüyorum bunu nereden biliyorum? Bu programda dinlediğim zaman hissettiğim durumu meditasyonun sonlarına doğru da hissettiğim için öyle olduğuna karar verdim. Alfanın bir altı teta dalgaları o daha yüksek bir konsantrasyon hatta rüya başlamadan hemen öncesi.

Gelişiminizi destekleyecek frekansları seçip dinleyebilirsiniz. ALFA frekansı seçenekleri daha uygundur. Fabrika ayarlarından stres relief, calm down, relaxations seçenekleri uygun olabilir. Kulaklıkla dinlemenizi tavsiye ederim. Arada bir kullanıyorum aklıma geldikçe çok sık kullanmıyorum. Daha çok supreme consantration dinlerim. Deep sleep, create visualizations, immune boots system, mind body healing, deep meditation denediklerim arasında. Aslında baktıkça aklıma geliyor baya da denemişim.Yine de kendim zihnime hükmetmeyi seçiyorum. Böylesi daha sağlıklı geliyor bana.

Bu konuda bildiklerim bunlar. Yine de detaylı araştırılıp bilgi edinilmesi gerekilen bir konu bence. Daha bildiklerimin tamamını aktaramamış olabilirim. Tekrar diyorum bu tür programları kullanırken temkinli olmakta fayda var.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de biraz araştırma yaptım. (araştırma dediğim önceki mesajlara baktım, ekşiye falan baktım işte :D ) 3 günde 30 dakikadan fazla kullanmamaya karar verdim. Bugün bir saatten fazla dinledim kafamdan tır geçmiş gibi oldu. Başımı, gözümü ağrıttı. Ben en iyisi ders çalışırken yararı olması için 3 günde bir supreme consantration dinliyeyim.

Tekrar teşekkürler.

melody84 03-03-2012 06:38 PM

Merhabalar, programı kurdum 22 sayfayı da tek tek okudum, biraz tedirgin de olsam programı kurcalamaya başlayacağım. Mp3 olarak soran arkadaşlar olmuş, ben naturayı keşfetmeden önce Amerika'daki bir programı araştırırken bir site buldum, bu sitede her duruma uygun iso sounds denilen mp3 ler yüklenmiş. 4 ana başlık var: lucid dreaming, Miscellaneous Tones, Recreational Tones ve Spiritual Tones; bunların altında ise bir çok alt başlık var (çakra, bağışıklık, teta vs) Ancak sitenin ana sayfasında uyarı da var; "DO NOT USE ANY OF THESE TONES WHILE DRIVING OR OPERATING HEAVY MACHINERY. I AM NOT RESPONSIBLE FOR ANY SIDE-EFFECTS CAUSED BY THE USE OF THESE TONES. THEY ARE INTENDED FOR RESEARCH PURPOSES ONLY AND YOU ARE ASSUMING THE RISK IF YOU CHOOSE TO LISTEN TO THEM. THE TONES ON THIS WEBSITE ALTER YOUR BRAINWAVES AND THE SHORT- AND LONG-TERM EFFECTS OF THIS ARE STILL NOT COMPLETELY UNDERSTOOD. THESE TONES SHOULD NOT BE USED IN A SETTING WHERE THEY WILL AFFECT ANYONE UNDER THE AGE OF 18 YEARS OLD/BY DOWNLOADING AND/OR LISTENING THEM YOU AGREE THAT YOU ARE 18 YEARS OF AGE OR OLDER. THE END-USER TAKES FULL RESPONSIBILITY FOR ANY EFFECTS EXPERIENCED FROM THE TONES. " yani bunların araştırma amaçlı oluşturulduğu, hiç bir mesuliyet kabul edilmediği, araba ya da makina kullanırken dinlenmemesi gerektiği gibi açıklamalar var. Burada link verebiliyor muyuz bilmiyorum, ilgilenenlere özelden yazabilirim. Ancak içeriği bu programla aynı,sadece mp3 formunda ancak başlıklar vs ingilizce.. herkese kolay gelsin

sweeet 03-03-2012 07:34 PM

Söylediğin linkler bu programda olduğu gibi belli frekanslara sahip ses dalgası içeren mp3 lerse link verebilirsin. Yanlnız bu dediğini ayrı bir başlık altında yaparsan daha iyi olur böylece bu tip konularla ilgilenenler konuya daha kolay ulaşır. Burada paylaşırsın ulaşmak biraz daha zahmetli olur. Sevgiler.

melody84 03-03-2012 08:09 PM

evet o link de bu tip frekans içeren sesler. Tamam yeni konu açarım. Bu arada bu programı paylaşan tüm arakadaşlara sonsuz teşekkürler. İlk denememi demin yaptım yarım saat meditasyon dinledim, kendimi hiç bu kadar mutlu ve rahatlamış hissetmemiştim. Zaten İstanbul'da güvenilir ve uygun bir meditasyon kursu araştırmayı düşünüyordum ne zamandır, bu da ön hazırlık olacak. Şu an sanki hiç derdim, tasam yok. İçimde nasıl bir enerji gezdi anlatamam. Ama arada yüzümde karınca geziyormuş gibi kaşıntılar oldu saniyelik. Bunu yaşayan oldu mu acaba? Aklıma gelen hiç bir düşünceye odaklanamamak uzun zamandır aradığım şeydi. Uykusuzluğumu çözeceğim sanırım :) Bu arada reklama girmezse meditasyona giden arkadaşlardan kurs tavsiyeleri beklemekteyim (yoga ve meditasyon) herkese kocaman sevgi yolluyoruuum

sweeet 03-03-2012 10:07 PM

Normal meditasyon yaparken, odaklanmaya çalışırken de benzer bir şey hissediyor insan bu bence bir yan etki değil doğal bir durum. Uykuyu getiren ayarlar var bu programda ben en ağırını dinlemiştim bir kere PC başında uyuyakalacaktım az kalsın. :)) Aslında sırf bu tür programlar yüzünden uzun kablolu bir kulaklık almayı düşündüm bazılarını yatarak dinlemek daha iyi olurdu. Özellikle düşün frekanslıları.

melody84 03-03-2012 10:20 PM

aslında ben de uyku getirenlerden dinlemeyi düşünüyorum ama alışkanlık yaparsa diye korkuyorum ama tam tersi olur da gece aynı saatlerde ( dinlediğim saatlerde) uykum kendiliğinden de gelebilir tabi :) koşullanma misali :) yalnız başımda tarif edemediğim garip bir his var..dalıp gidiyorum sürekli. sanırım ilk denemem olduğu için böyle tepkiler normaldir (umarım) yine de denemeye devam! bu arada uzun kablolu kulaklık almayı ben de düşündüm, naturayı açıp yarım saate ayarlayıp uyumak amaçlı :D

sweeet 03-03-2012 10:29 PM

Hangi ayarı dinledin tam olarak fabrika ayarlarından. Alışkanlık yapmaz bence. Her gün dinlemek yerine gün aşırı dinleyebilirsin. Bir gün dinle bir gün aynı hali kendin yakalamaya çalış. Beyni o modlara biz doğal olarak sokabiliyoruz. Ama dışarıdan bir ses dalgası da aynı etkiye neden oluyor.

melody84 03-03-2012 10:31 PM

deep meditation 1 dinledim. tabi uyumak için başka seçenekler var, bu başlangıç içindi. fazla ağır olsun istemedim

sweeet 03-03-2012 10:55 PM

Ben derin uyku - deep sleep modunu denemiştim. Çünkü uykumun geleceğine inanmıyordum. İlk denemelerimde ben de hahfilerden başlayıp sonra etkisini tam hissedemeyince onu denemiştim. Dedim ya pc başında uyuyordum hani yatağa nasıl gittim onu bile hatırlamıyorum. Dinlerken geveşemişim bir de beklentisiz dinlemiştim. Hatta hatırlıyorum forumda birşeyler okuyordum gözlerim kapanmaya başladı. Hani çok uykusuz olur böyle esnersin falan öyle birden uykusu mu gelir insanın. Geliyor işte. :))

Milliyan 23-03-2012 10:17 PM

Merhabalar,ben bu forumda yeniyim,çok güzel alternatif konularınız var,ve bu bölümü okudum,yapmış olduğunuz kişiye özel ses terapileriniz var,ben uzun zamandır bu forumdan öncede bu konuları bayağı bir inceledim,evet bazı arkadaşların dediği gibi,bu tip uygulamaların geriye dönülemeyecek bazı dezajantajları olabilir,sebebi her insanın ,aynı parmak izi gibi,kendine has beyin dalgaları frekansı vardır,size iyi gelen bir uygulama başkasına kötü gelebilir,tabii bunun sonuçları hemen ortaya çıkmayabilir,bazen günler,bazende aylar sonra bazı tuhaf ataklar yaptırabilir bu tip şeyler,yinede temkinli olun,ve en iyi yöntem olarak binlerce yıldır uygulanan,müzik terapisini uygulayın,bizim osmanlı bile zamanında buları uygulamıştır,nasıl mı uygulanacak?...özellikle yumuşak melodili bir klasik müzik çk iyi olur,özellikle tavsiyem bach,beethoven,chopin, bunların müzikleri gerçekten beyne çok olumlu enerji yüklemeleri yapıyor,ve bulabilirseniz bizim türk musikisi de olabilir,mp3 cihazınıza yükleyip gece kulaklığınızı takarak kısık sesle rahat bir biçimde dinleyebilirsiniz,yada gün içinde tek kulağınıza takarak(tercih sizin) normal işinizi yaparakta dinleyebilirsiniz,bu klasik müzik terapisi binlerce yıldır uygulanıyor ama bu yapılan şimdiki bahsettiğiniz metodler ise daha yeni 50 yıllık metodlar,biliyorsunuz son zamanlarda bazı ülkeleler toplumun zihinlerini yönlendirmek için tuhaf gizli metodlar uyguluyor?...şimdiden saygılar....

azraist_24 24-03-2012 09:13 AM

Oncelikler aramiza hosgeldiniz,

Yazdiklariniz cok guzel gercekten...

Uygulamayi seciyorum..

Veee olumlama + meditasyon + telkin muzik + klasik muzikler ucucam bu gidisatla:))))

Milliyan 24-03-2012 09:47 PM

Telkin her şeyin başıdır, aslında telkinin özünde ise "DUA" vardır,zihinde canlandırmalı dualar çok etkilidir...çünkü devamlı aynı isteğiniz için yapılan dua bir anlamda kendi kendinize telkindir,duanızın kabul olup olmayacağı fikrini sakın ola hiç düşünmeyin?...tekrar başa dönersiniz...örneğin kur'an da bir ayette çok güzel söylemiştir ALLAH "" Kullarım sana Beni sorarlarsa, bilsinler ki Ben, şüphesiz onlara yakınım. Benden isteyenin, dua ettiğinde duasını kabul ederim... ""(bakara:186) bu ayet beni çok dalgalandırıyor,derin bir şekilde bu ayeti düşünerek dua ederseniz,ALLAHın ruhunuzun içinde olduğunu ve içinizden tuhaf bir hissin uyandığını fark edersiniz...tabii bu forumda çok deneyimli uzman arkadaşlar var,benimde bazı uyguladığım yöntemler var,bunu ileri ki zamanlarda burada paylaşırım...şimdiden saygılar herkese....

aytaçhoca 06-05-2012 11:23 PM

arkadaşlar ben beta, teta, delta frekans boylarını açamadım dunk56
yardımcı olur musunuz? agl34

sweeet 09-05-2012 12:38 AM

Kendiniz frekans ayarlarmak istiyorsanız "select frequency" seçeneğini kullanmalısınız. Eğer hazır olan fabrika ayarlarından dinlemek istiyorsanız bu ayarları seçerken "Include Brainwave Synchronizer" seçeneğinin seçli olmasına dikkat edin. Zaten belli frekan içeren ses dalgaları efektlerle birlite çalışırken yukarıda natura 3 yazısının yanında dalga hareketi animasyon olanrak gözleniyor.

aytaçhoca 09-05-2012 02:00 PM

çok teşekkür ederim sweeet. Ama "Include Brainwave Synchronizer" seçneyinde veriler hep ingilizce... hangi frekans olduğunu nasıl anlayabilirim?

sweeet 09-05-2012 07:46 PM

Fabrika ayarlarını şöyle çevirdim ben kendime göre:

1. Tamamen Uyanık
2. Enerji Arttırıcı
3. Yüksek Farkındalık
4. Beyin Yenileyici
5. Yüksek Konsantrasyon
6. Zihinsel Uyarım
7. Mutlu ve Enerjik Olma
8. Yaratıcı İmgeleme 1
9. Yaratıcı İmgeleme 2
10. Derin Meditasyon 1
11. Derin Meditasyon 2
12. Derin Meditasyon 3
13. Derin Meditasyon 4
14. Bağışıklık Sitemi Güçlendirici
15. Rahatlama 1
16. Rahatlama 2
17. Rahatlama 3
18. Rahatlama 4
19. Rahatlama 5
20. İç Huzuru
21. Sakinleşmek
22. Problem Çözücü
23. Gelişmiş Öğrenme
24. Ruh Hali Yükseltici 1
25. Ruh Hali Yükseltici 2
26. İç Rehberi
27. En Üst Düzeyde Sağlık
28. Stresten Kurtarma
29. Zihin-Vücut İyileştirme 1
30. Zihin-Vücut İyileştirme 2
31. Zihin-Vücut İyileştirme 3
32. Yatağa Gitmeden Önce Gevşemek
33. Uyku Zamanı
34. Lucid Rüya
35. Uykuya Başlama
36. Sessiz Zihin
37. Durgunluk
38. Derin Uyku

Bunlardan birini seçince "Brainwave Synchronizer" yazan yerde frekansı yazıyor. Bence kendimiz ayarlamaktansa yeni dinlemeye başlayanlar için fabrika ayarları ile dinlemek daha güvenli. Bir de 30 dakikadan fazla ve günde 2 saatten çok dinlemeyin beyin için yorucu oluyor.

turşusuyu 20-05-2012 01:32 AM

Cevap: Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 42467)
yok frekansları ayrı ayrı indirmene gerek yok arkadaşım,programı actıgında Brainwave synchronizer yazısının altında select frequency yazısına bas,bir tablo cıkacak, o tablodan istediğin frekansı ayarla,ama merve bu konunun başında bu frekansalrın anlamları tek tek acıklanmıştı önce onlara bir göz at istersen,ne tür frekans dinlemek istediğine oyle karar ver ok mi hismiley

o su seslerının vs altında telkın fılan yok dımı sadece açtıgımız dalgayı daha rahat dınleyebılmek ıcın mı?

turşusuyu 20-05-2012 02:40 AM

Alıntı:

vittoria è nostra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784329)
bu programı mp3lerı paylaşan ve butun değerli bilgi ve yorumlarıyla bızı aydınlatan herkese çok teşekkürler. program kullanışlı ve guzel. özlem hanımında kullanmış olması daha bir güvence verdı. ancak benım sorunum ne dınlemelıyım konusunda. baştan sona bütün iletileri okudum programı kullanma konusunda bir sıkıntım yok. 38 çeşit hazır dalga boyutları var çeşitli ihtiyaçlarımız için. kimisi meditasyon kimisi uyumak kimisi uyanmak ve bunun yanında moral enerji ve canlanmak için olanlarda var. ve belirttiğiniz üzere alpha beta theta ve deltanın nelerde etkı gösterdıgınıde defalarca çok guzel şekilde yanıtlamışsınız. ama benim ihtiyacım olan durumu hala karar veremedım acaba hangı dalga boyutu karşılıyor diye. bu konuda yardımcı olursanız programı ona göre dınlemek isterim. sorunum şu kı hissizleştim. bir haftadır hıçbır duyguyu hissedemıyorum. bir olay yaşadım ondan sonra butun duygularımı kaybettım. dıyorum beta dalgası çok olunca kaygı gergınlık korku olurmuş olaydan sonra boyle bır durum olsa ama o acı ve olay geçtikten sonra oda yok bende. hıçbışı kalmadı. sevgımı mutlulugu huzuruda hıssedemıyorum. ot gıbı bısı oldum. istemiyorum ben bu halımı. eski önemseyen sevgı dolu huzurlu halımı istiyorum. olumlama medıtasyon telkın yok tık yok bırde bunu deneyeyım. acaba hangı dalganın eksıklıgı yada fazlalıgı bu duruma neden oldu bende duzeltırlebılırmı kı bu programla bir açıklama bilen birinden alabilirsem çok sevinirim sağlıcakla kalın.

aynı durumdayyız valla.Bu programdakı Yuksek farkındalıgı dınlemeye basladım eger bu hıssıklıkten cıkarsam yazıcam sana.

bumbada 24-05-2012 06:37 PM

çok hoşmuş yahu . şu amerikan piyano sesi . bir de bir şey soracağım . fabrika ayarları nerde ?

hatiicee 25-07-2012 10:34 PM

süpermiş.. çok beğendim ben bu programı:))

sweeet 25-07-2012 11:36 PM

Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Bumbada işte fabrika ayarlarını nereden açacağını resimlerde işaretledim. Bunlardan bir tane seçebilirsin. Özellikle brainwave synchronizer açıksa resimdeki gibi işaretliyse dinleme süresini abartmadan dinlemek önemli beyin yoruluyor bunu da hatırlatmak istedim.

bumbada 26-07-2012 02:39 AM

sağol uyku modunu denedim , uyuyamadım :D

sweeet 26-07-2012 06:34 PM

"deep sleep" de mi uyuyamadım inanamıyorum sana. O zaman ters mantık uyandıranı dinle he kulaklıkla mı dinledin kulaklıkla dinlemek önemli bir de ses dalgaları fonskiyonu resimdeki gibi seçili olmalıydı ve uyuyamadın öyle mi? İlginç. Ben onu dinlediğimde gözlerim ağırlaşıyordu. :)

mmmeee11 01-12-2012 12:11 PM

yaaa Allah'ımmm ne güzel şey bu beni kendime getirdi..iyi zamanlarımdan daha iyi bir ben oldum....

gündoğuşu 01-12-2012 09:36 PM

Paylaşım için teşekkürler programı indirdim 3 gün arayla dinlemeyi düşünüyorum ..s456

YESHAPPY 16-02-2013 05:38 PM

Elinde olan varsa program linkini güncelleyebilir mi?

seniha. 16-02-2013 06:39 PM

aşağıdaki linkte var.

Natura Sound Therapy - CNET Download.com

davutby 16-02-2013 06:42 PM

Hotfile.com: One click file hosting: Natura_Sound_Therapy_3.0.zip

YESHAPPY 16-02-2013 07:16 PM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837028)

O siteden denedim de inmedi bilgisayarıma. Yüklemede dondu kaldı. Teşekkürler.actionsmile

YESHAPPY 16-02-2013 07:17 PM

Alıntı:

davutby Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837029)

Link için teşekkür ederim.actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 AM.