Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/4393-natura-sound-therapy-30-key.html)

kinetix 10-03-2010 11:44 PM

Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:

gappan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587531)
yani farkındalık olabilir,mesela ben üstümdeki kaygı,sıkıntı ve stresten kurtulmak istiyorum bazen ders çalışmam gereken zamanlarda uykum gelio bunu birsüreliğine engellemek için dinle ve uyu gibisinden bölümler war sadece onlara tıklasam yeterli olur dmi?cevap için tesekkrleractionsmile

Merhaba..
Stres, sıkıntı ya da endişe gibi sorunlar bir süreklilik halindeyse, çözüm uzmanlık gerektiren bir konu olabilir.

Ders çalışmak içinse uykunuzla oynamanızı çok gerekmedikçe ben tavsiye etmem.

gappan 16-03-2010 05:36 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588963)
Merhaba..
Stres, sıkıntı ya da endişe gibi sorunlar bir süreklilik halindeyse, çözüm uzmanlık gerektiren bir konu olabilir.

Ders çalışmak içinse uykunuzla oynamanızı çok gerekmedikçe ben tavsiye etmem.

cvp için tskler öle sürekilik yok ara sıra olabiliyor stres fln.nedense tam ders çalışmaya başlayınca gelio uykum (: iyice alışkanlık yaptı :D nescafeninde pek etkisi olmuo artık vücüt alıştı ama bencede en iyisi uyumak vücüt dinleniş olur hem

Megavolt 19-03-2010 02:02 PM

Öncelikle paylaşım için dreamland a teşekürler .Arkadaşlar bu brainwave synchronizer nasıl kullanılıyor hiç bi sitede bulamadım , ses yükseltip alçaltmak dışında bir fark görünmüyor. 0.1 lik hz farklılıkları yaratır düye düşünmüştüm :))

DeLiTaY21 25-04-2010 12:26 AM

bu program bende var.ama kulaklıkla dinlemem çok zor çünkü yatarak dinleyince daha iyi etki hissediyorum.burada oluşturduğumuz telkinleri mp3 halinde kayıt etme şansımız var mı?

YESHAPPY 25-04-2010 12:29 AM

cool record edit pro ile kayıt yapabilirsin.

Işıldayan Safir 15-05-2010 11:20 PM

Arkadaşlar kusura bakmayın msjları incelemiştim ama göremedim ingilizcemde yok maalesef.

Şunu merak ediyorum. Astral seyehatle ilgileniyorum bu aralar. Henüz çıkış yapamadım. Astral için hangisine ayarlamam uygun olur. Lucid dreaminge ayarlamıştım bir kere ama doğru bir tercih mi bilmiyorum.

Sevgiler...

DeLiTaY21 15-05-2010 11:48 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747065)
Arkadaşlar kusura bakmayın msjları incelemiştim ama göremedim ingilizcemde yok maalesef.

Şunu merak ediyorum. Astral seyehatle ilgileniyorum bu aralar. Henüz çıkış yapamadım. Astral için hangisine ayarlamam uygun olur. Lucid dreaminge ayarlamıştım bir kere ama doğru bir tercih mi bilmiyorum.

Sevgiler...

eğer astrali başarabilirsen haberleşelim.ben ne yatıysam olmadı.

zahiri 20-06-2010 06:38 PM

Cevap: Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Alıntı:

tbox Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 35409)
Delta (0-4 Hz) Derin uyku Bu dereceye beyni sokmak gerçek zaman alabilir. Eğer yeterince bu durumu sağlarsak Astral seyahat için uygun olabilir.(lusidcilerede uyar kanımca)

Theta(4-8 Hz) Hayal kurma imgeleme çalışsacaksanız iyi gelebilir. ::)

Alpha(8-12 Hz) relaksasyon rahatlama ve kimilerine göre beynin vücüdü iyileştirmeye başladığı frekans aralığı

Alpha 2(12-15 Hz) konsantrasyon odaklanmanız için iyi gelecektir. idea3

Beta1(15-18 Hz) problem çözme Normal durumumuz ve Bilinçin susmadığı anlar. Devamlı birşeyler düşünen beyin

Beta2(18-25 Hz) Anksiyete Endişe, kaygı, korku, gerilim, sıkıntı gibi anlar 88a sad456.

0 - 25 Hz arası beyin aktiviteleri arası beynimizin yapdığı dalgalanmadır. Burada ki frekanslara göre kendi istediğiniz tını ayarına getirirn Natura Sound trerapy i . KULAKLIK Kullanmıyorsanız etkileri göstermiyecektir. pc05

Birde Programın Kendisi Dalga boylarına ayırmış. Dalga boyları ve yararları .

Beta 13-16 Hz
Dikkat ve Konsantrasyon
Beta durumunda odaklı ve keskin tutacaktır. Beyniniz kolayca analiz,organize bilgi,bağlantı kurma ve yeni fikirler üretme durumunda olacaktır. Bu durum size Sınav hazırlıklarında,spor yaparken, sunum yaparken veya dikkat gereken herhangi bir durumda size dikkat ve konsantrasyon sağlayacaktır.
Alpha 8-12 Hz
Yaratıcılık,Rahatlama,Görselleme
Alfa durumu Betadan daha fazla fark yaratır. Rahatlama hissi size ,güzel görme ve yaratıcı bir enerji sağlayacaktır. Alfa durumu ortamdan soyutlanma,problem çözmekte ve imgelemede ,yaratıcılınızın çıkış noktası olmasını sağlayacaktır.
Tetha 4-7 Hz
Derin Rahatlama, Meditasyon ,Hafıza
Daha yavaş dalgalanma Teta hafif uyku durumunu yansıtır. Bu durum Lucid Rüya kontrolü için tasvir edilir. Teta dalgalanması stress atmak ve unutulmuş bilgilerin hatırlanması için uygundur. Bu batış durumunda derin meditasyon size daha iyi sağlık,daha az uyku, daha fazla yaratıcılık ve gelişmiş öğrenim sağlıyacatır.
Delta 0-3 Hz
İyileşme ve Derin uyku
Delta dalgalanması en yavaş olandır derin uykuya özdeşdir. HGH büyüme hormonu salgılatır. HGH iyileşmeye yardımeder. Delta durumu uyanıkken ulaşabilirseniz , size bilinçüstü(yada bilinaltı) sınırsız beyin aktivitesi bilinçli yapılabilir kılar.

Programın açıkladıklarını kendi yorumum ve ingilizcem yettiği kadar size aktardım. Umarım yararlı olur sapkal89

o kadar guzel anlatmissinki anlamamak mumkun degilsevincli

emegine saglik

derbur 28-07-2010 03:34 PM

Herkese merhaba.Ben de bu programı indirdim, hatta bununla da yetinmeyip yabancı sitelerden teta delta meditasyonu bulup indirdim, dinleyince neler olacağını merak ediyordum, indirdiğim mp3 ün süresi 1 saate yakın, dalga sesi, fülüt sesi, keman sesi var, dinlerken çok rahatladım.son 20 dk ya girdiğimde kendimi farklı bir boyutta hissettim, bütün vücudum karıncalandı, yoğun bir enerji hissettim, birkaç gün üstüste astral seyahat ile ilgili yazılanları da okuyordum, istersem bunu yapabileceğimi biliyordum ama ben korktuğum için kesinlikle istemedim ama bilinçaltıma bunu yapabileceğim yerleşmiş, son 20 dk kendimi serbest bırakınca yükseldiğimi hissettim ama o an kendimi sıkıp bedenimden çıkmak istemediğimi söyledim kendi kendime, kendimi çok sıktım, gevşek bırakmaya korktum, çünkü hemen vücudum daha çok karıncalanıyor ve sanki yükseliyordum, çok korktum, sabaha kadar uyuyamadım, meditasyonu dinlemeyi bıraktığım halde etkisi geçmedi, sonra nasıl olduysa uyumuşum ama gece 40 derece ateşle uyandım ve heryerim ağrıyordu, kafam yerinde değildi, delta frekansından çıkamıyordum, sabah kendime gelirim belki diye 2 yaşındaki oğlumla markete gittim ama orda daha da kötü oldum, bayılacakmışım gibi hissettim, eve zor geldim, biraz uyuyunca kendime gelir gibi oldum ama şu an yine kendimi iyi hissetmiyorum, kafam yerinde değil, algılarım çok zayıf, ayakta duramıyorum.Bilinçsizce böyle yoğun bir meditasyon dinlediğim için kendime kızıyorum, inşallah bu gece uyuyunca kendime gelirim biraz.Bir süre beyin dalgalarıyla oynamamayı düşünüyorum.

himalayalar 28-07-2010 04:06 PM

bende şimdi indirdim.TEŞEKKÜRLER

debiantech 02-08-2010 05:09 PM

üçgömlek adresinden audacity.sourceforge.net audacity adlı programı indir naturayıda audacity birlikte çlıştır.Audacity digital olarak kaydedebiliyor.Mp3 olarak kaydetmek için bir plugini var onu da kurmak zorundasın.

MMSI 07-08-2010 12:04 AM

Arkadaşlar programı indirdim ama hiç birşey anladım.. dediğiniz frekansları nasıl yazıyoruz nereye yazıyoruz çok dinlersek bir zararı olur mu neye niçin dinliyoruz..
http://img343.yukle.tc/images/72331111111111.JPG

nasıl ayarlamalar yapıyoruz. bana tam anlamı ile açıklarmısınız yeniyimde kusura bakmayın

Sevgiyle kalın.

strongman 07-08-2010 04:00 AM

Alıntı:

mmsi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760990)
Arkadaşlar programı indirdim ama hiç birşey anladım.. dediğiniz frekansları nasıl yazıyoruz nereye yazıyoruz çok dinlersek bir zararı olur mu neye niçin dinliyoruz..
http://img343.yukle.tc/images/72331111111111.JPG

nasıl ayarlamalar yapıyoruz. bana tam anlamı ile açıklarmısınız yeniyimde kusura bakmayın

Sevgiyle kalın.

arkadasım burda hepsı yazıyor umarım yardımcı olmusumdur..
BETA DALGALARI

ATİKLİK KONSANTRASYON

Beta beyin akımı durumu zihninizi keskin ve odaklanmış bir şekilde tutar.Beta durumu halinde, beyniniz kolaylıkla bilgiyi analiz ve organize eder, bağlantılar kurar ve yeni düşünceler ve çözümler üretir.Beta işyeri verimliliği, sınav çalışması, sunum hazırlamak, yüksek seviyede konsantrasyon ve atiklik gerektiren diğer aktivitelere kalkışmak için yardımcıdır.

Beta dalgalarını kullanırken her saat için mutlaka 10 dakika Alpha dalgaları veya Theta dalgaları kullanın.Çok fazla beta endişe (tedirgin ) , kaygılı veya gergin hissetmeye neden olabilir.

ALPHA DALGALARI

YARATICILIK GEVŞEME ( DİNLENME ) GÖZÜNDE CANLANDIRMA ( TASAVVUR ETME )

Alpha beyin akımları beta durumunun hızına karşı yavaş bir kontrastıdır.Bu dinlendirici ( gevşetici ) durum yaratıcı enerjinin ve mutluluğun akmasına cesaret verir,destekler.Alpha beyin akımı durumu derin düşünme, problemleri çözmek, gözünde canlandırma, yaratıcılığımıza doğru giriş yeri ( geçit ) görevi görmede idealdir.

Her bir saatlik çalışma döneminden sonra 10 dakikalık Alpha dalgaları beynin beta dalgalarına ara verdirir ve bilgileri özümsemede ( kavramada ) yardımcı olurlar.Alpha kendi kendini hipnoz için idealdir.

THETA DALGALARI

DERİN GEVŞEME MEDİTASYON HAFIZA ARTIRMA

Betaya göre daha yavaştır.Theta beyin akımı durumu hafif uyku halinde rüyalı olduğumuz sırada çıkar.Sıkça hayal içinde olmak gibi tasvir edilir.Theta frekansı stresten kurtuluş ve uzun süre önce unutulmuş anıları geri çağırmakla ( hatırlamakla ) beraber bağdaştırılmaktadır.Bu alacakaranlık durumu derin meditasyonu, tüm sağlığı iyileşmiş olarak sonuçlanmayı, daha az miktarda uyuma ihtiyacını, artmış yaratıcılığı, öğrenmeyi artırmayı ortaya çıkarabilir.

Hareketli bir gün içinde çok fazla beta dalgalarından kurtulmak için, 5-15 dakika Theta dalgasını kulaklığımızdan dinlediğimizde mini meditasyon yaptırır, odaklanmış düşünceden beyine ara verdirir ve canlandırıcı şekerleme ile tadını çıkartırsınız.

MMSI 07-08-2010 09:00 AM

mesala burada
Alıntı:

Delta (0-4 Hz) Derin uyku Bu dereceye beyni sokmak gerçek zaman alabilir. Eğer yeterince bu durumu sağlarsak astral seyahat için uygun olabilir.(lusidcilerede uyar kanımca)

Theta(4-8 Hz) Hayal kurma imgeleme çalışsacaksanız iyi gelebilir.

Alpha(8-12 Hz) relaksasyon rahatlama ve kimilerine göre beynin vücüdü iyileştirmeye başladığı frekans aralığı

Alpha 2(12-15 Hz) konsantrasyon odaklanmanız için iyi gelecektir.

Beta1(15-18 Hz) problem çözme Normal durumumuz ve Bilinçin susmadığı anlar. Devamlı birşeyler düşünen beyin

Beta2(18-25 Hz) Anksiyete Endişe, kaygı, korku, gerilim, sıkıntı gibi anlar .

0 - 25 Hz arası beyin aktiviteleri arası beynimizin yapdığı dalgalanmadır. Burada ki frekanslara göre kendi istediğiniz tını ayarına getirirn Natura Sound trerapy i . KULAKLIK Kullanmıyorsanız etkileri göstermiyecektir.

Birde Programın Kendisi Dalga boylarına ayırmış. Dalga boyları ve yararları .

Beta 13-16 Hz
Dikkat ve Konsantrasyon
Beta durumunda odaklı ve keskin tutacaktır. Beyniniz kolayca analiz,organize bilgi,bağlantı kurma ve yeni fikirler üretme durumunda olacaktır. Bu durum size Sınav hazırlıklarında,spor yaparken, sunum yaparken veya dikkat gereken herhangi bir durumda size dikkat ve konsantrasyon sağlayacaktır.
Alpha 8-12 Hz
Yaratıcılık,Rahatlama,Görselleme
Alfa durumu Betadan daha fazla fark yaratır. Rahatlama hissi size ,güzel görme ve yaratıcı bir enerji sağlayacaktır. Alfa durumu ortamdan soyutlanma,problem çözmekte ve imgelemede ,yaratıcılınızın çıkış noktası olmasını sağlayacaktır.
Tetha 4-7 Hz
Derin Rahatlama, Meditasyon ,Hafıza
Daha yavaş dalgalanma Teta hafif uyku durumunu yansıtır. Bu durum Lucid Rüya kontrolü için tasvir edilir. Teta dalgalanması stress atmak ve unutulmuş bilgilerin hatırlanması için uygundur. Bu batış durumunda derin meditasyon size daha iyi sağlık,daha az uyku, daha fazla yaratıcılık ve gelişmiş öğrenim sağlıyacatır.
Delta 0-3 Hz
İyileşme ve Derin uyku
Delta dalgalanması en yavaş olandır derin uykuya özdeşdir. HGH büyüme hormonu salgılatır. HGH iyileşmeye yardımeder. Delta durumu uyanıkken ulaşabilirseniz , size bilinçüstü(yada bilinaltı) sınırsız beyin aktivitesi bilinçli yapılabilir kılar.

Programın açıkladıklarını kendi yorumum ve ingilizcem yettiği kadar size aktardım. Umarım yararlı olur

efendim frekans ayarları nedir peki kafama göre yapmayacağım değil mi ?
ayarlamaları anlamadım mesala 18 denmiş orada ama 18 yok progrramda görüldüğü üzere '' Beta2(18-25 Hz) '' hem ben orada beta 2 göremiyorum hemde 18 sayısı yok 16 ya kadar var.

Yanlış birşey yapmayalım. Yeniyiz zaten pek ruh sağlığımızda yerinde değil daha çok bozmaktan korkuyorum takıntılarım var neutrali5

ntemmuz 07-08-2010 04:40 PM

herkese merhaba,
ben bu programı indiremedim,yardımcı olursanız çok sevinirim.

MMSI 08-08-2010 04:26 PM

Arkadaşlar nasıl kullanabilirim ayrıntılı bir açıklama yapabilirmisiniz foruma yeni üye olduğum için pek bilmiyorum bu tarz şieyleri yukarıda resimdede verdiğim şeyi ayarlamasını filan kullanmnasıını açıklarmısınz

julia1240 13-08-2010 12:38 PM

arkadaşlar dün beni bu programı indirdim ve virüs girdi bilgisayarıma, dosyalarım gitti patrondan yediğim fırça cabası tabii. bir yerde hatamı yaptım acaba?

RenaC 13-08-2010 12:41 PM

Alıntı:

julia1240 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762059)
arkadaşlar dün beni bu programı indirdim ve virüs girdi bilgisayarıma, dosyalarım gitti patrondan yediğim fırça cabası tabii. bir yerde hatamı yaptım acaba?

Ben kullanıyorum programı problem yoktur.İndirdiğiniz siteden veya başka bir yerden virüs bulaşmış olabilir.Bunun için bilgisayarınızda bir antivirüs programı kullansanız iyi olur

RenaC 13-08-2010 12:58 PM

Alıntı:

mmsi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761157)
Arkadaşlar nasıl kullanabilirim ayrıntılı bir açıklama yapabilirmisiniz foruma yeni üye olduğum için pek bilmiyorum bu tarz şieyleri yukarıda resimdede verdiğim şeyi ayarlamasını filan kullanmnasıını açıklarmısınz

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post762060

Faydalı olabileceğini düşünüyorum.Eğer kullanamazsan orda hazır fonksiyonlar var onları kullanabilirsin.

Üstte presets bölümünün altında factory butonuna tıklarsan karşına bir sürü seçenek çıkacak uyku,stres,enerji,rahatlama gibi seçenekler var ingilizce yazıyor bunları kelimeleri öğrenerek çok rahat cevirebilirsin.Bunlardan birine tıkladığın zaman o kendisi ayarlı bir şekilde çalacaktır.Sen sadece istediğin sese ayarla yeter

MMSI 12-09-2010 10:43 PM

TR-ance arkadaşımızın bize sunmuş oldugu çakra açma frekansını bulamadım bunu bulmam konusunda yardımcı olurmusunuz birde

asıl önemli olan bir nokaya deyinmek istiyorum C C2 G A şunların açıklamasını bana bilen birisi öğretebilir mi?

Sevgilerimle

zahiri 12-09-2010 10:46 PM

bunu ogrenemedigim icin otomatik seklini tercih ediyorum mmsi..

Trance in profilini arat ve konularina bak orda bulursun

MMSI 13-09-2010 12:28 AM

pekala ama şu C C2 G A nın ne olduğunu tam anlamıyla öğrenmek lazım yoksa herkes kulagının hoşuna gittiğinimi dinliyor.

MMSI 13-09-2010 01:00 AM

arkadaşlar bir sorum daha olacaktı normal rutin yaşamda beta frekansındamıyız biz yani olumsuz düşünceler, kontrolsüz düşünceler, kaygı filan bunlar hep beta frekasındamı gerçekleşiyor.

MaxWawe 15-09-2010 03:10 AM

programı şu anda indiriyorum kulağa gerçekten hoş geliyor açıkçası. eğer bu program daha aktif ve çevik düşünmemi sağlayabilecekse ki bunun olabileceğine inanıyorum gerçekten çok hoş ama şimdi ben her boş vaktimde telkin dinliyordum bunlar da işin içine girince ne yapacağım bilemem :D

Işıldayan Safir 15-09-2010 11:54 AM

Merhaba arkadaşlar,

Ben artık nadir kullanıyorum bu programı. Çünkü bu tür işlerde dikkatli olmak gerekiyor bana göre. Frekansları iyi ayarlamak gerekiyor. Bence konuyla ilgili çok fazla bilgi sahibi olmayan kişiler -yani benim gibiler- çok fazla dinlemesinler. Kesinlikle bilinçli bir şekilde kullanılması gerektiğini düşünüyorum bu programın. Daha önceden frekansları bilinçsiz olarak kullanıp olumsuz etkilenen biri olarak.

İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş diyebilirsiniz. Ancak dinleyen arkadaşlarımın çoğunun da bu konuda çok bilgili olduğunu sanmıyorum. İnsanlar bu işe yıllarını veriyor çünkü.

Program verilmiş ancak indirip kullanan herkes konu içindeki msjların tamamını inceledi mi bilemiyorum. Bu tür konularda önemli ayrıntılar vardır ve onları atlamamak gerekir.

Mesela bir frekansa aldığınız zaman ardından başka frekansa geçemezsiniz. Kulaklıkla dinlemeniz gerekir ve önerilen süreleri aşmamalısınız. Ayrıca bir kaç gün arayla dinlemeniz daha iyi olacaktır. Bunları büyük ihtimalle bilirsiniz. Ancak onun dışında merak ettiklerinizi ayrıca kendiniz de araştırın. Frekanslarla ilgili olarak bolca bilgi bulabilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

MaxWawe 15-09-2010 07:32 PM

verdiğin linkten değil ama başka bir linkten indirdim. Verdiğin key çalıştı sorunsuz olarak kullanıyorum çok teşekkürler. az önce üstümde yorum yazan arkadaşın dedikleri mantıklı geldi ve artık dinlememeye karar verdim :) Frekansları çıkaracağım ama doğa sesleri bir harika :) İstediğim gibi bir for müziği yapabiliyorum ve bu bence çok değerli bir program bu yönüyle.

chop.suey 25-09-2010 04:17 PM

öncelikle merhabalar. umarım bu yazımla ilgilenen olur ve bende rahatlarım. bildiğimiz gibi yeni eğitim öğretim sezonu basladı arkdslar. ben bu sene 2.kez lysde şansımı denicem ve bu kez çok daha duyarlıyım. ders çalışma konusunda telkin siparişi vermeyi düşünüyorum ancak önce var olan çalışma sistemimde daha fazla verim alabilmek için naparım diye düşünürken dün "largo müzikleri" paylaşımı yapılmış.
ders çalışırken tavsiye ediliyo konsantrasyonu artırıyomus ( beyni alfa konumuna getiriyomus ) ve daha iyi öğrenme sağlanıyomus. pki şmdi sorum şu, bu başlık altındaki tüm yorumları okudum ve açıklamalardan anladığım kadarıyla öğrenme frekansı teta. şmdi ben napıcam arkdslar tam olarak napıcağımı söylermisnz, ders çalışmadan önce hangi frekanslarda dinlemeliyim? bu konuda çok bilgli arkdslar mevcut gördğm kdryla, lütfen yrdmcı olun :((

by_erdem 29-09-2010 09:46 AM

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum telkin mp3lerini yaklaşık 1 aydır aralıklı dinliyorum şimdi bahsedilen bu programı indirdim ama ne nasıl kullanıcağımı biliyorum nede tam olarak ne işe yaradığını, size zahmet eğer bilgisi olan kardeşlerim varsa bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum yada bunun bir görsel videosu kullanma klavuzu gibi bir şeyler varmıdır şimdiden teşekkür ediyorum

elisya 29-09-2010 03:02 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768510)
Merhaba arkadaşlar,

Ben artık nadir kullanıyorum bu programı. Çünkü bu tür işlerde dikkatli olmak gerekiyor bana göre. Frekansları iyi ayarlamak gerekiyor. Bence konuyla ilgili çok fazla bilgi sahibi olmayan kişiler -yani benim gibiler- çok fazla dinlemesinler. Kesinlikle bilinçli bir şekilde kullanılması gerektiğini düşünüyorum bu programın. Daha önceden frekansları bilinçsiz olarak kullanıp olumsuz etkilenen biri olarak.

İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş diyebilirsiniz. Ancak dinleyen arkadaşlarımın çoğunun da bu konuda çok bilgili olduğunu sanmıyorum. İnsanlar bu işe yıllarını veriyor çünkü.

Program verilmiş ancak indirip kullanan herkes konu içindeki msjların tamamını inceledi mi bilemiyorum. Bu tür konularda önemli ayrıntılar vardır ve onları atlamamak gerekir.

Mesela bir frekansa aldığınız zaman ardından başka frekansa geçemezsiniz. Kulaklıkla dinlemeniz gerekir ve önerilen süreleri aşmamalısınız. Ayrıca bir kaç gün arayla dinlemeniz daha iyi olacaktır. Bunları büyük ihtimalle bilirsiniz. Ancak onun dışında merak ettiklerinizi ayrıca kendiniz de araştırın. Frekanslarla ilgili olarak bolca bilgi bulabilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

evet, Haklısınız.. Ben de bugün gördüm konuyu tesadüf eseri. Konuyla ilgili bütün mesajları okudum. Mesela İlk başta herkes çok güzel, yararlı bir program olduğunu söylemiş. Ama sonra sakıncalarından da söz edilmiş. Ben programı indirdim. ama daha kurmadım. açıkcası kurayım mı daha karar veremedim de.
Çünkü onca mesaj okudum ama daha tam olarak nasıl çalıştığını ve ne için dinlememiz gerektiğini, ne kadar zaman sonra bu müzikleri bırakmamız gerektiğini kalıcı olup olmadığını falan tam olarak anlamadım.

Bu muzikler dinlenildiğinde beynin dalga frekanslarını değiştiriyor.

uyumak yada meditasyon yapmak istediğimizde başka frekanslı müzikleri
yada ders çalışmak istediğimizde ise başka frekanslı müzikleri dinlemek gerekiyor galiba. yanlış anlamadımsa. Faydasını gören olmuş ama illaki çok gerekli bir şey değildir heralde diye düşünüyorum.

yada bu frekanslar beynimizi şuanki durumumuzdan gerçekten daha aktif yada daha algılayıcı ve konsantrasyonu arttırıcı hale mi getiriyor.? Öle ise ben de dinleyeyim.
yok sadece o anda dinlediğimiz müzikle değişiyor ise beynimiz ve telkinler gibi hayat boyu kalıcı olmuyor ise pek dinleme taraftarı değilim ben şahsen, kendim olaraktan.... arkadaşlar. sadanim

Dinleyip kullananlara bir sorum var lütfen cevap verirlerse sevinirim.

Ne gibi artıları var beynimizi telkinler gibi kalıcı olarak geliştiriyor mu bu program ? Konsantrasyonu arttırıyormu mesela..
buna ihtiyacım var şuan da o yüzden dusun2
Teşekkürler.

farkvar 29-09-2010 10:54 PM

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak natura sound programındakı hangi frekansı dınleyerk acaba olumlamaları bilinç altına atarak çabuk öğrenebiliriz...

Houner 02-10-2010 10:10 PM

Alıntı:

farkvar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770981)
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak natura sound programındakı hangi frekansı dınleyerk acaba olumlamaları bilinç altına atarak çabuk öğrenebiliriz...

Alfa dalgası ile olumlamaları yaparsak daha yararlı olur..çünkü beyin en iyi alfa dalgası ile öğrenirmiş...music45

chop.suey 06-10-2010 01:52 PM

e herkes soru soruyo bu konuda, keşke cvp verse birileri.

MMSI 01-11-2010 01:27 PM

Arkadaşlar ben natura programında ki frekansları nasıl MP3 şeklinde kayıt edebilirim.

newroses 01-11-2010 03:22 PM

ilk defa böyle birşey denicem...hadi hayırlısı:)

Divinee 08-11-2010 06:54 PM

telkinlerle birlikte dinlenebilir değil mi?

vittoria è nostra 25-12-2010 06:41 PM

bu programı mp3lerı paylaşan ve butun değerli bilgi ve yorumlarıyla bızı aydınlatan herkese çok teşekkürler. program kullanışlı ve guzel. özlem hanımında kullanmış olması daha bir güvence verdı. ancak benım sorunum ne dınlemelıyım konusunda. baştan sona bütün iletileri okudum programı kullanma konusunda bir sıkıntım yok. 38 çeşit hazır dalga boyutları var çeşitli ihtiyaçlarımız için. kimisi meditasyon kimisi uyumak kimisi uyanmak ve bunun yanında moral enerji ve canlanmak için olanlarda var. ve belirttiğiniz üzere alpha beta theta ve deltanın nelerde etkı gösterdıgınıde defalarca çok guzel şekilde yanıtlamışsınız. ama benim ihtiyacım olan durumu hala karar veremedım acaba hangı dalga boyutu karşılıyor diye. bu konuda yardımcı olursanız programı ona göre dınlemek isterim. sorunum şu kı hissizleştim. bir haftadır hıçbır duyguyu hissedemıyorum. bir olay yaşadım ondan sonra butun duygularımı kaybettım. dıyorum beta dalgası çok olunca kaygı gergınlık korku olurmuş olaydan sonra boyle bır durum olsa ama o acı ve olay geçtikten sonra oda yok bende. hıçbışı kalmadı. sevgımı mutlulugu huzuruda hıssedemıyorum. ot gıbı bısı oldum. istemiyorum ben bu halımı. eski önemseyen sevgı dolu huzurlu halımı istiyorum. olumlama medıtasyon telkın yok tık yok bırde bunu deneyeyım. acaba hangı dalganın eksıklıgı yada fazlalıgı bu duruma neden oldu bende duzeltırlebılırmı kı bu programla bir açıklama bilen birinden alabilirsem çok sevinirim sağlıcakla kalın.

Megavolt 03-02-2011 09:16 PM

Alıntı:

birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784329)
bu programı mp3lerı paylaşan ve butun değerli bilgi ve yorumlarıyla bızı aydınlatan herkese çok teşekkürler. program kullanışlı ve guzel. özlem hanımında kullanmış olması daha bir güvence verdı. ancak benım sorunum ne dınlemelıyım konusunda. baştan sona bütün iletileri okudum programı kullanma konusunda bir sıkıntım yok. 38 çeşit hazır dalga boyutları var çeşitli ihtiyaçlarımız için. kimisi meditasyon kimisi uyumak kimisi uyanmak ve bunun yanında moral enerji ve canlanmak için olanlarda var. ve belirttiğiniz üzere alpha beta theta ve deltanın nelerde etkı gösterdıgınıde defalarca çok guzel şekilde yanıtlamışsınız. ama benim ihtiyacım olan durumu hala karar veremedım acaba hangı dalga boyutu karşılıyor diye. bu konuda yardımcı olursanız programı ona göre dınlemek isterim. sorunum şu kı hissizleştim. bir haftadır hıçbır duyguyu hissedemıyorum. bir olay yaşadım ondan sonra butun duygularımı kaybettım. dıyorum beta dalgası çok olunca kaygı gergınlık korku olurmuş olaydan sonra boyle bır durum olsa ama o acı ve olay geçtikten sonra oda yok bende. hıçbışı kalmadı. sevgımı mutlulugu huzuruda hıssedemıyorum. ot gıbı bısı oldum. istemiyorum ben bu halımı. eski önemseyen sevgı dolu huzurlu halımı istiyorum. olumlama medıtasyon telkın yok tık yok bırde bunu deneyeyım. acaba hangı dalganın eksıklıgı yada fazlalıgı bu duruma neden oldu bende duzeltırlebılırmı kı bu programla bir açıklama bilen birinden alabilirsem çok sevinirim sağlıcakla kalın.

hissizleşmen bilinçaltının kendini dışarıya kapatmasıyla ilgili olabilir, bir şey hisstmiyor değilsin sadece yadsıyorsun,, muhtemelen değişim çabanı engelleyen kendi iç dinamiklerinle ilgilidir , kendini serbest bırakabilirsen daha kısa sürer .

programı 2 günde 1, 30 dk dan fazla dinlemezsen iyi olur, baş ağrısı yapabiliyormuş
sevgiler

underground7 04-02-2011 01:13 AM

arkadaşlar öncelikle emeği geçen bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim.Benim aklımada birşey takıldı.Uzun zaman önce Melik Duyar'ın bu metodu kullanarak ders çalışmayı verimli hale getirdiğini söylediği set vardı.Orada klasik müzikler var(yaklaşık 10 dk gibi sürelerde) bu müzikleri çalışma esnasında çalışma bitene kadar dinlenmesi öneriliyordu yanlış hatırlamıyorsam.Yani benim anladığım kabaca ;tam olarak konsantre olmak istiyorum,gerekli dalgada konsantre olmak istediğim süre boyunca dinlemek gerekiyor şeklinde.Fakat burada da önerilen 20 dk gibi süreler var hatta 2 günde bir.Öğrenmek istediğim 20 dk dinlesek bunun etkisi ortalama ne kadar sürer?Beyni o dalgada tutabilme alışkanlığı mı kazandırır yoksa dinlenilen süre boyunca etkilidir sonra etkisi biter mi?Gerçekten konu hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

_aYsE_ 07-02-2011 11:54 AM

ben programı ındıremedım yardımcı olurmusunuz :((

davutby 05-03-2011 07:46 PM

teşekkürler..çok güzel bir programm.beğendim bunu.tavsiye ederim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 PM.