![]() |
Cevap: my desktop therapy bu program ne işe yarıyor, yardımcı olurmusunuz ??? |
Cevap: my desktop therapy benim sormak istediğim şu. acaba neden oyun felan oynarken program orda devreye girmiyor yani sadece windows penceresinde mi işe yarıyor. |
Cevap: my desktop therapy bu programın işlevi tam olarak nedir arkadaşlar? |
Cevap: my desktop therapy bu ne yaa indirdim ama bir işee yaramıyor... |
Cevap: my desktop therapy arkadaşlar bu program türkçe karakterleri göstermiyor kullanmayın boşuna. |
Cevap: my desktop therapy Alıntı:
|
Cevap: my desktop therapy bazı yazı stillerinde karakterlerde problem var sadece o kadar hepsinde değil |
Cevap: my desktop therapy Arkadaşlar bir sorum var actionsmile Bu programı indirdim ve kullanıyorum. Ama süre olayı nasıl olacak? Yani biz telkinleri dinlerken arka plandaki sesi duymuyoruz. Yani duymazsak bilinç yorum yapamaz ve direkt bilinç altına gider. Doğru mu? krzm67 O zaman bu programda ekrandaki metinler de çok kısa yani bizim okuyamayacağımız kadar hızlı mı geçmeli? Kaç ms olarak kullanıyorsunuz siz? Teşekkürler..Sevgiyle kalın.. s456 |
Cevap: my desktop therapy Arkadaşlar cevap verebilecek olan yok mu? sad456 |
Cevap: my desktop therapy my desktop terapy: çok güzel bir programa benziyor.ama nasıl kullanıldığını doğru dürüst bilen birileri yok herhalde.ama benim anladığım.gözle okumak gerekmiyor.yani hızlı bi şekilde akıp gitmesi gerekiyor yazıların.örneğin:video kamerayla bir kayıt yaparız,daha sonradan o kaydı tv'den veya bilgisayardan izleriz.izlerken detaylara daha fazla dikkat edebiliriz.ekranın bütün noktalarına hakim olabiliriz.gözümüzün algılayamadığı hızda akan yazıları bilinçaltımız kayda alıp detaylı bir şekilde izleme yapabiliyor sanırım.yanlışım varsa birileri bilgilendirirse sevinirim.bilgi her kesin malıdır.gelişmiş ülkelerde ne kadar güzel programlar var,ne kadar güzel forumlar oluşturuluyor malesef ülkemiz biraz arkadan ilerliyor.okumuşlarımız yabancı dil bilenlerimiz nerelerdeler bilmemki. bu programın ayarlamalarını bende öğrenmek istiyorum.bizim söylediklerimiz sadece tahmini bilgiler olarak kalıyor.dah iyi bilen birileri hepimizi bilgilendirirlerse çok iyi olur aslında. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 PM. |