Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   my desktop therapy (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/388039-my-desktop-therapy.html)

kuzusu 13-09-2010 07:52 PM

Cevap: my desktop therapy
 
bu programı bugün indirdim ve söylenilenleri yaptım ama calısıp calısmadıgını anlayamıyorum biri yardım etsin lütfen

elisya 16-09-2010 12:36 AM

Cevap: my desktop therapy
 
Arkadaşlar Merhaba,

Bende bu programı en başta anlatıldığı gibi indirdim. Ayarlamalarını da kendime göre yaptım. Gerçekten güzel bir yöntem.
Yani Ekrana yazılar geliyor ve beynimiz bunları anlayıp bilinç altına iletiyor.. yanlış anlamadım değilmi? sevincli harıka..

Yalnız bu programı çalıştırdığım zaman pc yi yavaşlatıyor galiba.
internet sayfaları çok yavaş açılıyor.. bu olumlamanın yanında küçük bi detay tabi..

ikincisi ise buraya olumlamalar yükledik yada resimlerde yükledik. Peki bunları gene olumlamalarda olduğu gibi 21 gün falan mı dinlicez . Benim şuana kadar 5 tane olumlamam oldu. para, sağlık, özvarlık vs..
Hergün birini açarsam 21 günlük olumlamanın yerine geçmez heralde.. O kadar da çok olumlama var ki daha ..dusun2

Bir de çok şeffaf olunca beynimiz bunları nasıl okuyup anlıyacak ki.. ben genede hafiften okunabilir yaptım. o zamanda gözlerimiz yoruluyo..

Arkadaşlar siz olumlamaları nasıl çalışıyorsunuz rast gele bir gün birini çalıştırarak mı ?.

Lütfen dinleyen arkadaşlar bana yardım edebilir mi?

MaxWawe 16-09-2010 01:24 AM

Cevap: my desktop therapy
 
öncelikle program için çok teşekkürler. Henüz indirip denemedim fakat ne olduğu hakkında bilgim var şimdi indirip deneyeceğim.

xxPyromaniaxx 22-12-2010 04:25 PM

Cevap: my desktop therapy
 
Merhabalar,programı dün kurdum ve kendi telkinlerime başarılı bir şekilde başladım ama merak ediyorum,müzik altından verilen telkinleri bulabilen olmadı mı? Yani sadece görsel telkin mi yapılıyor bu programla? Programs -> Audios : ne işe yarıyor? Müziğin altına telkin yerleştiremiyor muyuz? Öyle şey şey pc ekranına bakmak bayıyor çünkü..

xxPyromaniaxx 23-12-2010 11:52 PM

Cevap: my desktop therapy
 
Arkadaşlar inanın sürekli monitöre bakmak çok zor oluyor. O yüzden mp3 ardına saklanan subliminal mesaj programı arıyorum. Lütfen bilir kişi yardımcı olsun...

Sıradışı 07-08-2011 05:50 PM

Cevap: my desktop therapy
 
Merhaba benim promramın kullanımıyla ilgili birkaç sorum var. Şimdi heyşeyden önce ekranda çıkan yazıları çıplak gözle görmememiz ve okuyamamamız gerekiyor. Doğru mu? Ben Flash ı 41 milisaniye ve gösterim hızını 0,50 saniye yaptım. Ne dersiniz?

Olumlama cümlelerini ise Ör: Bir fobim var. Bunu, "..... etmekten korkmuyorum" şeklinde yazdım. Yapmaktan çekindiğim bir şeyi, "...... çıkabilirim" şeklinde, yapıp yapmamaktan tereddüt ettiğim birşeyi ise "..... yapabilecek kadar güçlüyüm" diye yazdım. Böyle nasıl? Fikirleriniz nedir arkadaşlar?

ßyKuS 10-11-2011 02:43 PM

Cevap: my desktop therapy
 
ben bir türlü şu aktivasyon kodunu alamadım e-mail'e msj aktivasyon kodu gelmiyo ouf napıcamı bilmiorum ... yardımcı olurmusunuz

herdaimmutlukız 11-11-2011 10:41 PM

Cevap: my desktop therapy
 
Ben bu programı daha önce kullandım. İşe yaradığını düşünüyorum. Tekrar kullanmak istiyorum. Fakat aktivasyon kodu gelmedi. Kaç kez denedim. Konu sahibi yardım ett ağla2

visha 14-11-2011 03:54 AM

Cevap: my desktop therapy
 
Selam (herdaimmutlukız) öncelikle kurulumu doğru yaptın mı diye soracaktım ama daha önce kullanmışsın bu durumda konu sahibinin de eli kolu bağlı durumda :) büyük ihtimal kendileriyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Belli aralıklarla programı kurmaya devam et sorun varsa kendilerindedir ve kısa zamanda düzelteceklerdir diye düşünüyorum.
Mailinde gereksiz mail dosyalarınıda kontrol edebilirsin bazen spam olarak algılıyor ve mail gelmedi gözüküyor son çare olarak

visha 14-11-2011 03:59 AM

Cevap: my desktop therapy
 
xxPyromaniaxx öncelikle monitöre oturup film izler gibi izlemiyoruz zaten sen o sırada film mi izlemek istiyorsun, yazı mı okumak istiyorsun sen işini yap zaten görmeyeceksin bir şey, o yüzden kendini kasıyormuşsun gibi hissettim
Sen işine yoğunlaş o yanıp sönsün


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.