Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/2286-subliminal-tekniklerle-ingilizce-ogrenmek.html)

ametist 17-10-2007 05:47 PM

subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek

merhaba arkadaşlar sizde internette 7 günde ingilizce öğrenme seminerleri düzenlendiğini görmüşsünüzdür.kendi sitelerinin içeriklerinde ,bilinçaltına yönelik metodlar kullandıklarından bahsediyolar fakat bu metodların tam olara neler olduklarını ve hangi programları derslerinde kullandıklarından bahsetmiyorlar doğal olarak (sanırım bir haftalık ücret 2000 euro civarındaydı) . bu seminere katılan bi allahın kulu da bahsetmiyor sır sanki 12389.bu konuda bilgisi olan ve pratiğe aktarılıp kullanacağımız yöntemler,programlar konusunda bilgisi olan kimse var mı gulensmiley?

bubu 18-10-2007 09:57 PM

Ynt: subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek

Merhabalar
Geçen ingilizce kursuna giderken bu konuda araştırma yapmıştım.Mega hafıza nın ingilizce demosunu internetten indirdim.Sonra bir arkadaşta buldum eğitim cd sini kelimelerle ilgili resim gösteriliyor ve arka fonda müzik veriliyor.mega hafıza sitesine bakarsanız fikriniz olur.Bu metodla ilgili bir okul proje yapmışlardı.bir haftada başlangıç seviyesinde konuşturmayı başardıklarını yazmışlar.

CeM 06-01-2008 12:58 PM

Evet arkadaşlar bu çok önemli gerçekten şöyle tam bilgi verecek kimse varmı?

ganesha 23-04-2008 05:20 PM

Dr. Lazanov'un tekniğini uyguluyorlar.

Dr. Lazanov öğrencilerini hipnotik transa soktuktan sonra her 4 saniyede bir kelime ve anlamını veriyormuş. Kısaca özeti bu ben daha uygulamadım bunu ama denemek lazım. Mutlaka başka küçük ayrıntılarda vardır ama olay genelde bu 4 saniye meselesinde dönüyor, tabi hipnotik transı unutmamak lazım.

_passion_ 23-04-2008 11:36 PM

mega hafızanın cdlerini ben de duydum..etkili oluyomuş..yalnız internetten nasıl indiriliyo dusun

creeat 23-04-2008 11:47 PM

Alıntı:

_passion_ Nickli Üyeden Alıntı
mega hafızanın cdlerini ben de duydum..etkili oluyomuş..yalnız internetten nasıl indiriliyo dusun

Internette full versiyonu oldunu sanmıyorum, demodur muhtemelen..

ilkdostun 28-05-2008 01:27 PM

arkadşlar bende mega hafıza seti dvd olarak var elimde..resimler bilgisayar ortamına aktarılmış ve müzikleri ve sesler mevcut tam bir set..hayatimdegisti.com üyelerine çok uygun fiyattan verebilirim..amacım ticaret değil çünkü zaten öğrenciyim ücretsiz gönderme olanağım olsa gerçekten gönderirim..iletişim kurmak isteyen arkadaşlar anti__everything@hotmail.com dan beni msn listelerine ekleyebilir yada mail atabilirler..

shamanic 28-05-2008 05:13 PM

merhabalar ..

subliminal telkinlkere bir yenisi daha eklendi haber vereyim istedim .. thumbsanim

ingilizce kelime öğrenmek için atakan bey telkin hazırlıyor .. siirokul

yanılmıyorsam 2500 adet ingilizce kelimeyi bilinçaltımıza aktarabiliyoruz..
tabii bu kişiye özel olarak hazırlanan telkinler arasında..

ben hemen edindim bir adet.. ve dinliyorum.. music45

sevgiler.. hismiley

CeM 28-05-2008 07:34 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar ..

subliminal telkinlkere bir yenisi daha eklendi haber vereyim istedim .. thumbsanim

ingilizce kelime öğrenmek için atakan bey telkin hazırlıyor .. siirokul

yanılmıyorsam 2500 adet ingilizce kelimeyi bilinçaltımıza aktarabiliyoruz..
tabii bu kişiye özel olarak hazırlanan telkinler arasında..

ben hemen edindim bir adet.. ve dinliyorum.. music45

sevgiler.. hismiley

nası yani dinlediğimizde kelimemi öğreniyoruz? smiliyface

shamanic 29-05-2008 11:35 AM

sevincli sevincli evet tender45 thumbsanim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 AM.