![]() |
Ynt: subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek Alıntı:
|
Ynt: subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek merhabalar cem.. yaklaşık 2 ay oldu dinlemeye başlayalı.. kelimeler konusunda farkındalığım ve seçiciliğim arttı.. aklıma durup dururken farklı kelimeler geliyor.. iç sesimi çeviri yaparken yakalıyorum.. seyrettiğim dizilerde alt yazı okuma oranım oldukça düştü.. alt yazıları okumadan dinlemeye anlamaya çalışırken buluyorum kendimi.. bunların kendiliğinden olması mutluluk verici.. daha önceleri anlamadığım bir cümle ile karşılaştığımda hemen sözlüklerden yararlanarak çözmeye çalışırdım.. şimdi içimde bir his biliyorsun diyor ve çözümleme yaptıktan sonra kontrol için çevirici kullanıyorum.. çoğunlukla doğru anlamış oluyorum.. bazen ifadelerim farklı oluyor.. yinede topluluk içerisinde bir şeyi söylerken emin olmadan konuşamıyorum.. buda kendimle alakalı çözmem gereken bir nokta.. daha geçen gün hipnoz sertifikasını elimize aldığımızda ingilizce cümleleri duru bu ne diyo sordu.. anladığım halde dile gelip konuşamadım.. sad456 wave en azından bu sefer kursa başladığımda başarılı olacağıma eminim.. bu benim gideceğim 3. kurs.. ve yine öğrenememek korkusu var(dı-gibi).. utananadam kursun ücretini yatırdığım halde erteliyorum.. terli345 bakalım 10 gün içinde hala başlamassam beni forumdan atın.. y789 bu şekilde herkese deklare etmeye başladım ki uçarım .. kaçarım kalmasın.. sevincli sevgiler kiss3 |
Ynt: subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek shamanic 10 gün sonra sorarım ben kursa basladnmı dıye haberın olsun |
Cevap: subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek Konu çok eskimiş ama bir yorumu çıkan olacaktır.Verim aldınız mı bu telkinden.shamanic nasıl oldu sendeki etkileri.şu anda satılan bir ingilizce telni var o da olumlu etki eder mi? |
Cevap: subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek işe yarıyor mu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 AM. |