Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/2286-subliminal-tekniklerle-ingilizce-ogrenmek.html)

ametist 17-10-2007 05:47 PM

subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek

merhaba arkadaşlar sizde internette 7 günde ingilizce öğrenme seminerleri düzenlendiğini görmüşsünüzdür.kendi sitelerinin içeriklerinde ,bilinçaltına yönelik metodlar kullandıklarından bahsediyolar fakat bu metodların tam olara neler olduklarını ve hangi programları derslerinde kullandıklarından bahsetmiyorlar doğal olarak (sanırım bir haftalık ücret 2000 euro civarındaydı) . bu seminere katılan bi allahın kulu da bahsetmiyor sır sanki 12389.bu konuda bilgisi olan ve pratiğe aktarılıp kullanacağımız yöntemler,programlar konusunda bilgisi olan kimse var mı gulensmiley?

bubu 18-10-2007 09:57 PM

Ynt: subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek

Merhabalar
Geçen ingilizce kursuna giderken bu konuda araştırma yapmıştım.Mega hafıza nın ingilizce demosunu internetten indirdim.Sonra bir arkadaşta buldum eğitim cd sini kelimelerle ilgili resim gösteriliyor ve arka fonda müzik veriliyor.mega hafıza sitesine bakarsanız fikriniz olur.Bu metodla ilgili bir okul proje yapmışlardı.bir haftada başlangıç seviyesinde konuşturmayı başardıklarını yazmışlar.

CeM 06-01-2008 12:58 PM

Evet arkadaşlar bu çok önemli gerçekten şöyle tam bilgi verecek kimse varmı?

ganesha 23-04-2008 05:20 PM

Dr. Lazanov'un tekniğini uyguluyorlar.

Dr. Lazanov öğrencilerini hipnotik transa soktuktan sonra her 4 saniyede bir kelime ve anlamını veriyormuş. Kısaca özeti bu ben daha uygulamadım bunu ama denemek lazım. Mutlaka başka küçük ayrıntılarda vardır ama olay genelde bu 4 saniye meselesinde dönüyor, tabi hipnotik transı unutmamak lazım.

_passion_ 23-04-2008 11:36 PM

mega hafızanın cdlerini ben de duydum..etkili oluyomuş..yalnız internetten nasıl indiriliyo dusun

creeat 23-04-2008 11:47 PM

Alıntı:

_passion_ Nickli Üyeden Alıntı
mega hafızanın cdlerini ben de duydum..etkili oluyomuş..yalnız internetten nasıl indiriliyo dusun

Internette full versiyonu oldunu sanmıyorum, demodur muhtemelen..

ilkdostun 28-05-2008 01:27 PM

arkadşlar bende mega hafıza seti dvd olarak var elimde..resimler bilgisayar ortamına aktarılmış ve müzikleri ve sesler mevcut tam bir set..hayatimdegisti.com üyelerine çok uygun fiyattan verebilirim..amacım ticaret değil çünkü zaten öğrenciyim ücretsiz gönderme olanağım olsa gerçekten gönderirim..iletişim kurmak isteyen arkadaşlar anti__everything@hotmail.com dan beni msn listelerine ekleyebilir yada mail atabilirler..

shamanic 28-05-2008 05:13 PM

merhabalar ..

subliminal telkinlkere bir yenisi daha eklendi haber vereyim istedim .. thumbsanim

ingilizce kelime öğrenmek için atakan bey telkin hazırlıyor .. siirokul

yanılmıyorsam 2500 adet ingilizce kelimeyi bilinçaltımıza aktarabiliyoruz..
tabii bu kişiye özel olarak hazırlanan telkinler arasında..

ben hemen edindim bir adet.. ve dinliyorum.. music45

sevgiler.. hismiley

CeM 28-05-2008 07:34 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar ..

subliminal telkinlkere bir yenisi daha eklendi haber vereyim istedim .. thumbsanim

ingilizce kelime öğrenmek için atakan bey telkin hazırlıyor .. siirokul

yanılmıyorsam 2500 adet ingilizce kelimeyi bilinçaltımıza aktarabiliyoruz..
tabii bu kişiye özel olarak hazırlanan telkinler arasında..

ben hemen edindim bir adet.. ve dinliyorum.. music45

sevgiler.. hismiley

nası yani dinlediğimizde kelimemi öğreniyoruz? smiliyface

shamanic 29-05-2008 11:35 AM

sevincli sevincli evet tender45 thumbsanim

MuminOKAN 29-05-2008 11:42 AM

benim elimde de mevcut fakat herhangi bir şekilde dağıtmam yassah. nlp destekli ing kursundan...
sanırım bende ki de 2500 kelime. super

ganesha 30-05-2008 01:54 PM

merhaba Mümin bir şey soracağım..

Bu 2500 kelimeyi de biliyor musun?

Yani uyguladın işe yaradı mı?

Veya işe yarayan arkadaş var mı?

teşekkürler

MuminOKAN 30-05-2008 02:04 PM

merhaba hakan. geçtiğimiz yıl mart ayında bir psikoloğun hazırladığı nlp destekli ingilizce kursunu aldım. toplamda 3,5 ay. yoğun ve iyi bir kurs. ne yalan söylim ilk hafta sonuda rüya gördüm ve ingilizce konuştuğum bir rüya idi. (-ki ben rüyalarını çok fazla hatırlayan biri değilim) bu çalışma ile alakalı. o sıralar çok çalışıyordum hatta işten ayrıldım kursa gidecem diye. dersleri çalışmaya başladım. o kdar aham şaham çalışan biri değilim. öğrencilik hayatımda da olmadım.

kelime saysına gelince tamamen 2500 kelime biliyorum diyemem, ama 1000 üzeri olduğunu tahmin edebiliyorum. dershaneden sonra (temmuz 7 de 1 yıl olacak) çok fazla üzerine düşmedim, bildiğiniz gibi yabanci dil, çok haindir ve hatırlamazsanız size küser ve kendini unutturur. bu yüzden artık ingilizce içerikli kitaplar almak ve üzerine biraz daha çalışmak gerekiyor. ama iş yerinde bazan verilen dökümanları okuyup dinliyorum. işe yarıyor. paylaşımda sıkıntı olmazsa paylaşacağım. (bi sözleşme imzalamıştık, bu yüzden sıkıntı yaratabilir)

ametist 02-06-2008 01:43 AM

mümin bey ,bu konu sizin cevaplamanız için açıldı demek ki sevincli .uzun zmandır ,bu konu hakkında bilgi sahibi birini arıyodum valla..ücretleri de bi öğrenciye göre astronomik miktarda olduğundan kursa katılıp ,merakımı gideremedim .bu cdler ne tarz görüntü, ses a. bu arada bu 2500 kelime hangi düzeydeki kelimeler üst ,yani bilindik kelimelerden oluşmuyodur, rt67.bi güzellik yaparsanız çok seviniriz cat3500.

MuminOKAN 02-06-2008 08:44 AM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
mümin bey ,bu konu sizin cevaplamanız için açıldı demek ki sevincli .uzun zmandır ,bu konu hakkında bilgi sahibi birini arıyodum valla..ücretleri de bi öğrenciye göre astronomik miktarda olduğundan kursa katılıp ,merakımı gideremedim .bu cdler ne tarz görüntü, ses a. bu arada bu 2500 kelime hangi düzeydeki kelimeler üst ,yani bilindik kelimelerden oluşmuyodur, rt67.bi güzellik yaparsanız çok seviniriz cat3500.

öyle olmuş gibi mi olmuş aa34
yalnız şöyle bir durum var. elimdeki dökümanlarda -cd- sadece ses kaydı var. görüntü yok. görüntüler ders olduğu zaman sınıftaydı. :) diğerleri yazı. ki onları başka bir başlık altında ayrıca araştırmalarım ve arkadaşların tarafından bana gönderilen word evxcel dökümanları.
kelime düzeylerine gelince uppr-intermediate seviyeye kadar mevcut. -ki fena seviye değil düşünüyorum???
fiyat dediğiniz gibi astronomik, taksit yapıyorlardı.

sağlıcakla ve ışıkla kalalım. super

kelimeler burada

ganesha 02-06-2008 09:20 AM

teşekkürler açıklaman için Mümin...

25889

ametist 02-06-2008 03:51 PM

münin bey,açıklamalarınız için çok teşekkürler.maalesef kelimeler açılmıyo...ayrıca program süper gidiyo wave

MuminOKAN 02-06-2008 04:06 PM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
münin bey,açıklamalarınız için çok teşekkürler.maalesef kelimeler açılmıyo...ayrıca program süper gidiyo wave

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t10497.0.html

teşekkürler. sapkal89

hulyaoz 04-06-2008 09:21 AM

İyi günler herkese,
ücretli olan ingilizce scriptinin içeriği nasıl bişeydir acaba. Mail attım ama kimse cevap yazmadı geriye. Bu script gramer bilgileri ile mi ilgili yoksa sadece telkin amaçlımı. Tam olarak bilgi bulamadım hiç biryerde

shamanic 04-06-2008 01:06 PM

merhabalar hulya.. hismiley

telkin içeriğinde 2500 adet kelime var bildiğim kadarı ile..

bu konuda en sağlıklı bilgiyi atakan bey verecektir..

bu günlerde biraz yoğun kendisi.. eğer bilgi için mesaj attıysan kendisine bir kaç gün içinde mutlaka dönüş yapacaktır..

sevgiler.. hismiley

CeM 01-07-2008 11:30 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar hulya.. hismiley

telkin içeriğinde 2500 adet kelime var bildiğim kadarı ile..

bu konuda en sağlıklı bilgiyi atakan bey verecektir..

bu günlerde biraz yoğun kendisi.. eğer bilgi için mesaj attıysan kendisine bir kaç gün içinde mutlaka dönüş yapacaktır..

sevgiler.. hismiley

Peki kaç günde ne kadar öğrendiniz acaba smiliyface

shamanic 02-07-2008 02:51 PM

merhabalar cem..

yaklaşık 2 ay oldu dinlemeye başlayalı..

kelimeler konusunda farkındalığım ve seçiciliğim arttı..

aklıma durup dururken farklı kelimeler geliyor..
iç sesimi çeviri yaparken yakalıyorum..

seyrettiğim dizilerde alt yazı okuma oranım oldukça düştü..
alt yazıları okumadan dinlemeye anlamaya çalışırken buluyorum kendimi..

bunların kendiliğinden olması mutluluk verici..

daha önceleri anlamadığım bir cümle ile karşılaştığımda hemen sözlüklerden yararlanarak çözmeye çalışırdım..
şimdi içimde bir his biliyorsun diyor ve çözümleme yaptıktan sonra kontrol için çevirici kullanıyorum..
çoğunlukla doğru anlamış oluyorum.. bazen ifadelerim farklı oluyor..

yinede topluluk içerisinde bir şeyi söylerken emin olmadan konuşamıyorum..
buda kendimle alakalı çözmem gereken bir nokta..

daha geçen gün hipnoz sertifikasını elimize aldığımızda ingilizce cümleleri duru bu ne diyo sordu..
anladığım halde dile gelip konuşamadım.. sad456

wave en azından bu sefer kursa başladığımda başarılı olacağıma eminim..
bu benim gideceğim 3. kurs.. ve yine öğrenememek korkusu var(dı-gibi).. utananadam
kursun ücretini yatırdığım halde erteliyorum.. terli345

bakalım 10 gün içinde hala başlamassam beni forumdan atın.. y789
bu şekilde herkese deklare etmeye başladım ki uçarım .. kaçarım kalmasın.. sevincli

sevgiler kiss3

eylulx 02-07-2008 03:49 PM

shamanic 10 gün sonra sorarım ben kursa basladnmı dıye haberın olsun

DeLiTaY21 13-05-2010 11:18 PM

Cevap: subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek

Konu çok eskimiş ama bir yorumu çıkan olacaktır.Verim aldınız mı bu telkinden.shamanic nasıl oldu sendeki etkileri.şu anda satılan bir ingilizce telni var o da olumlu etki eder mi?

crazyonur01 28-05-2013 04:05 PM

Cevap: subliminal tekniklerle ingilizce öğrenmek

işe yarıyor mu

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:26 PM.