Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/10222-brain-wawe-classic-music-beyin-dalgalariyla-klasik-muzik-4cd-alpha-beta-teheta.html)

esmas 28-02-2009 01:38 AM

bu insani tedirgin eden konu hakikaten beni cezbetti.
ama bir cok konuda en azindan tesekkur butonuna tiklayarak eslik eden Atakan beyin bu konuyu yorumsuz birakmasi da gozumden kacmadi.
site yetkililerinden Mumin beyin konuyu takip ediyor olmasi biraz beni rahatlatti.
ama bu mp3leri dinlemenin bir zarari olurmu acaba diye tedirginim.
bu mp3 ler de telkinlerle birlikte dinlenilip, surece olumlu katki sagliyorsa neden Atakan beyin hicbir destegi veya yorumu yok ?

hayir sakincali veya tavsiye edilmeyen bisey ise neden bu konu ortadan kaldirilmiyor.
ve cogumuzun kafasinda bir soru isareti olarak kaliyor..

iyi biseyse yetkililerin katilimini gormeyi, yok zarari olabilecek biseyse konunun ortadan kaldirilmasini isterdim dogrusu.
iki arada bir derede kalmak diye buna derler :)
selamlar...

MuminOKAN 28-02-2009 04:07 PM

merhaba arkadaşlar.
bende arkadaşımızın paylaşmış olduğu beyin dalgaları ile ilgili olan bu mp3leri dinliyorum. özellikle teta.
şöyle ki; gece yatarken genellikle doğa versiyonlarını dinlediğim suçluluk, ego, zinde uyanma mp3lerinin yanına teta dalgasını da ilave edip denemeler yapıyorum. ilk etapta teta yı dinleyip sonrasında telkinleri dinliyorum. etkiler gayet iyi. -en azından benim için-
ben bir çalışma için bu mp3 leri indirdim ve dinliyorum. okumuş olduğum kitaplardan da edindiğim bilgiler ile beraber, tr-ance nin de dediği gibi evrenin frekansı ile aynı dalga boyunda olmamız uyum içerisinde olmamız iyi bişey.

kurbaga 07-03-2009 01:23 AM

arkadaşlar bu beyin frekansları ayarlı cd leri kafanıza göre dinlemeyin.bunlar çok derin konular.yeterli bilince sahip değiliz.özellikle teta frekansını denk gelişe dinlemeyin.eğer ısrarla dinlemek istiyorsanızda aklınızdan geçen her bir düşüncenin sıkı bir takipçisi olmalısınız.yoksa zararlı olabilir.rahat bırakın beyninizi,dimağınızı.o ne yapacağını bilir.siz bir yenilik ve değişim istiyorsanız sağlıklı olduğundan kuşkumuz olmayan yolları deneyin: ritmotrans telkin cd leri yada başka hipnomeditasyon cd leri gibi.

hayatimdegisti 07-03-2009 02:46 AM

Brain Wave ile ilgili görüşlerimi bir başka konuda ifade etmiştim.Çok fazla dinlenilmesi taraftarı değilim.
Yani uzun süreli dinlenmesi gereksiz kısa süreli dinlenebilir.
Ancak forumdan tamamen kaldırılacak kadar sakıncalı bir durumu yok
Zaten bu konu ile ilgili yahoo da çok geniş bir grup vardı.2000 yılında o gruba üyeydim bir süre bende dinlemiştim.
Ritmotrans sonrası ayrıca ihtiyaç duymadım.Ritmotrans doğal olan bir yontem sadece müzik ve insan sesinden oluşur ayrıca frekans içermemektedir.

avrupalı 06-09-2009 11:00 AM

Cevap: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-tehet

Benim mesajım bir aksaklıkdan dolayı mı silindi.

yada site yönetimi tarafından mı ermak ettim...

alt tarafı theta mp3 birlikte imgeleme yaparsak. etkisi ne olur? deneyen varmıdır diye sordum.

sorumun cevabını alamadım, birde eğer nedenszi yere sorum silinmişse nedeni öğrenmek istiyorum.[/I][/B]

epiktetos87 07-09-2009 02:20 AM

Cevap: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-tehet

Açıkçası ben naturayı kullanıyorum ama aşağu yukarı aynı işi yapıyorlar sanırım. Ders çalışırken tetha soru çözerken ise alfa dalagalarını kullanıyorum ve faydasını gördüğümü söyleyebilirim. tehta dalgasında ders çalışırken zihnim sanki uykulu bir halde gibi ama daha sonra tekrar yaptığımda birçoğunu öğrendiğimi görüyorum. alfa dalgasında ise sorunun yanıtın bulurken fazla zorlanmıyorum hani geometride görmek vardır ya aynı öyle oluyor. Yalnız tethe dalgaları ile arkdaşlara uyarı yapmak isitoyrum, daha önce çok kuruntulu bir insandım hani neredeyse bazen paranoya noktasına ulaşıyordum, kendi kendime olumlu düşünerek bunu aşmıştım uzun zamandırda hiç böle bir sorun yaşamdım, ama tetha dalagalrını yoğun olarak dinlediğimde kuruntularımın büyük oranda arttığını hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor geçrketen hem de çok, bu sefer şu ikilemde kalıyorum olan birşeyi mi hissediyoryum yoksa kuruntu mu yapıyorum zaten bu soruya kesin olarak cevap bulamamak insanı çok yoruyor...

arztrkm 08-09-2009 10:33 PM

bu alfa ve teta dalgaları ile ilgili olarak çok farklı fikirler var arkadaşlar..site yönetimi de bunu görmüştür herhalde...
Anladığım kadarı ile herkes kendine göre doğru bildiğini kabul ediyor..Ama bu konuda tek doğru olduğunu düşünüyorum..Yetkili bir ağız bu beyin dalgaları ile ilgili mp3 ler, nasıl , ne şekilde , ne kadar süre ile ve hangi durumlarda dinlememiz yada dinlemememiz gerektiği konusunda bilgilendirilmeyi daha doğrusu bilgilendirilmemizi rica ediyorum..bence bu konu hassas bir konu..Kargaşaya neden olmadan kısa zaman içinde netleştirirseniz sevinirim..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

hayatimdegisti 08-09-2009 10:42 PM

Duyuru bölümünde belirttiğimiz gibi geçen hafta forumda bazı teknik problemler yaşadık.Bu nedenle 10 gün once ki yedek yüklenmek zorunda kaldı.Böyle olunca da son 10 günde yazılan mesajlar ve üyelikler silinmiş oldu.
Brain w programı ve bu tür dalgaları önermediğimi söylemiştim.Tabii ki bu kişinin kendi tercihidir.
Bu konuda net olarak zararlıdır diye bir şey yoktur.Ancak brain w ile kendi kendinize frekanslar oluşturabilmektesiniz.En azından bu tür kendi kendinize frekans oluşturmanızı önermiyorum.Hazır olanlar kullanilabilir.

arztrkm 08-09-2009 10:48 PM

teşekkür ederim..

avrupalı 09-09-2009 11:30 AM

Hazır olanlar kullanilabilirden, yorum ne anlamadım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM.