![]() |
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-te Eveeettt 1 aydan fazladır ben alpha ve theta dinliyorum,özellikle Thetayı büyük bir zevkle dinliyorum, Psikolojik midir bilmiyorum ama etkilerini gördüm şöyle ki: pratik zekayı ve düşünceyi geliştirdi bende,mesela acaip hazır cevap oldum,hakeden lafı cart diye yağpıştırıyorum dl67 Önceden bir olay karşısında ya böyle mi olsun şöyle mi yapsam derken şimdi hiç düşünmeden çözümler aklıma fırt diye geliyor,hafızam güçlendi ve psişik yeteneğim geri geldi Tekrar insanların bir sonra söyleyeceği sözler aklımın içinde gezinmeye başladı,ıman danrım geri geldiler.... |
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta) Alıntı:
Bir sonra söyleyeceği sözler değilde konuşmanın bütünü geliyorsa olabilir ama gelen bir iki kelimeyse üzgünüm bu herkeste olan birşey. Bunu karşında sohbet ettiğin bir insana denet.Bir yazı yazsın uzun olsun ama kendisi yazsın,sonra onu senin karşında okumaya başlasın. Kendi istediği bir yerde dursun bakalım devamını getirebilecek misin?Bir iki kelime değil,tamamını getirebilirsin ancak psişiğim diye iddia edebilirsin. Raslantılar psişik olmayı kanıtlamaz.Bana da çok olur istediğim insan beni arar,yolda görürüm,ya da o gün başına ne gelicek içime doğar. Ama bu benim psişik olduğumdan değil,sadece o anda frekansımın çok kuvvetli olmasından kaynaklanır.Devamlılığı önemlidir.Bu da diğer konu gibi bir iki olayla kesinleşmeyecek bir olgudur. |
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-te Alıntı:
İddiam yok ki zaten benim,ben onu gayri ciddi olarak yazmıştım,sonundaki ıman danrım geri geldiler ibaresinden de belli olması lazımdı Normalde şakacı dalgacı bir insanımdır,sanırım burda fazla ciddi oldum :D Kaldı ki bunları hep tesadüf diye geçiştirmişimdir,başka konudaki yazma sebebim ise yine tesadüf mü olduklarını öğrenmekti Not: kızmadım,biraz bağırmış gibi yazmışım 44 sapkal89 |
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta) EVET AMA KONUDAN BİRAZ UZAKLAŞMIŞIZ SANKİ.. herkes yardım istiyor ama kimse konu hakkında ekstra bir bilgi vermiyor. bu müzikleri rastgele mi dinliycez yoksa belli bi zamanı, sırası falan mı var?? ilk msjda bahsedilen ön lobda arttırma falan denilen olayları nasıl gerçekleştireceğiz? dusun LÜTFEN BU SORULARA TATMİNKAR BİR CVP VERİN. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. KOLAY GELSİN.. yrl78 |
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-te Alıntı:
Hepsini arda arda dinlemeyin,çünkü bunlar her ne kadar klasik müzik olsa da belli dalga boyları frekanslar yayıyor,beyne kendi dalga boyundan farklı dalga oyları gönderdiği için mesela alpha dinlediniz, betaya hemen geçmeyin 1-2 saat ara verin, Ben alpha ve theta dinledim,hala dinliyorum,klasik müzik çok seviyorum çünkü...Her ikisi de önce meditasyon rahatlama özelliği var.Bunun dışında Alpha yaratıcılık,pratik düşünceyi geliştiriyor, Theta ise odaklanma,konsantrasyon, yaratıcılık ve sezgileri geliştiriyor,birde ben theta ile sınavlarıma veya ingilizce çalıştım daha kolay ve kalıcı öğrenme sağlıyor sanki Beta enerji veriyor,uyuşukluğu gideriyor Delta ise yatmadan önce dinleyebilirsiniz sakinlik,dinliklik güzel bir uyku için Ancak ben delta hiç dinlemedim,dinleyin dinleyin çok güzeller hepsi de :) |
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta) İkinize de teşekkür ederim. evet ben de klasik müziği çok severim. bu yüzden de telkinlerin klasik müzikli olanlarını daha çok tercih ediyorum. bu mp3 lerdeki müzikler de gerçekten çok güzel. kendime acilen bi mp3 player almam gerekiyor music45 acaba bu müziklerle hipnoz yapılabilir mi? bu arada hipnoz konusunda bilgili bi arkadaşım pm atabilir mi? o konuda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum. teşekkürler kolay gelsin.. :D |
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta) süper teşekkürler paylaşım için 25889 |
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta) Yaa bu konuyu yeni gördüm. ilgimi çekti hemen. Bu müzikleri günde en az kaç saat dinlememiz gerekiyor. Gecede dinlenebiiyorumu. Birde atakan beyin telkinleriyle karışık dinlesek bir arıza çıkarırmı:) Merak ettim. acilen cevaplarınızı bekliyorum denemem lazım:) |
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta) Alıntı:
|
Ynt: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-teheta) bu siteyi gördüğüm ve istediğim bilgileri okuduğumdan beri kendimde olanlarla birleştirdim..epeyce bir araştırma ve okumalardan sonra çalışmalar yaptım ve hala çalışıyorum..dün akşam bürokrasinin içerisinde bir toplulukla beraber yemekte idik..içlerinden bir arkadaşı tespit ettim..vücud ısısı telepati ve düşünme gücünün birleşimi olduğunu biliyorum ve denemek istedim..birazdan bu arkadaş bana bakacak bir şey söyleyecek dedim....düşüncelerime yoğunlaştım..çok geçmedi 1-2 dk.içerisinde gerçektende o kişi dönüp bana gülümsedi ve tabaktan meyve ikram ederek konuştu.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 PM. |