Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/622100-bugun-sosyal-fobini-yenmek-icin-ne-yaptin.html)

-Elya- 24-10-2012 07:36 PM

Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

Mutlu olmak için sebep aramadım, mutlu olmak istedim ve oldum :))

huriye_89 25-10-2012 10:46 AM

üç gündür aklım o kadar karşıtı öyle gelgitler yaşadım ki.. bi ara telkinleri bırakmayı filan düşündüm. sonra o benim kovmak için canla başla çalıştığm eski düşüncelerimin geri dönmeye çabaladığını farkettim ve " sen bu değilsin,kendine gel artık." dedim. mutluluktan ziyade,huzuru bulmaya çalışıyorum şimdi.. umarım kısa zamanda karşılaşırız.

-Elya- 28-10-2012 01:42 PM

Kendimi suçlamayı bıraktım. '' Her şey olacağına varır.''

huriye_89 28-10-2012 04:21 PM

eskiye nazaran daha iyi olduğmu kesinlikle inkar edemem ama yine de bi yerlerde eksiklik var gibi geliyor bana.çözmeye çalışıyorum,bakalım becerebilecek miyim? kısmet..

sarışınım 28-10-2012 07:06 PM

geçmişimde yaşadığım tüm olumsuz durumların poizitif durumlarını hayal ettim...hayal ediorum gözümde öle canlandırıorum....zaten 40 gün deliyim dersen deli olursınız derler ya sürekli neyi düşünürsek onu yaşarız ondan poizitife odaklanıorum ve hayal etme yeteneğimi kullnaıorum

huriye_89 29-10-2012 12:13 PM

bundan bir hafta kadar önce hayattan koptuğumu düşünüp telkinler dışında herşeyi bırakmıştım. dün gece uzun uzun düşündüm ve kendime haksızlık ettiğime karar verdim. sonuçta herşeye yeniden başlamamam için hiç bir neden yok=) bugün diyet dahil,yaptığım tüm uygulamalara yeni bi başlangıç yapmayı seçtim.

-Elya- 29-10-2012 05:25 PM

Kimseye sinirlenmiyorum, kimseye kızmıyorum. Herkesi affettim. Kalbimi paramparça edenleri bile ..

serdar2535 29-10-2012 06:05 PM

Bugun bol bol forumda yazılmış olumlu olumsuz bir çok paylaşımı okuyup kendi olumsuzluklarımla karşılaştırdım insanlar ne yapmış ne yaparım diye , ve kendimi düşünmeye başladım etrafımı inceledim duyduklarıma çıkışmadan sakince dinledim , pek etrafımı takmadım en çokda bu iyiydi , yeniden kendimi programlamak için büyük bir adım attım umarım bu adımın devamını aynı hızla getiririm...

-Elya- 08-11-2012 07:24 PM

Ben bu zamana kadar telkinleri hiç bırakmadım. Ama telkinden çok daha fazla olumlama yaptım. Bunları yapmakla kalmadım hayata geçirmeye de çalıştım. Korkularımın üstüne gittim asıl sorunu bulmaya çalıştım. Pek bir gelişme olmasa da düşüncelerim değişmeye başladı buna da şükür..

kayıp35 16-08-2013 08:17 PM

pazar alışverişine tek başıma gittim, bana göre büyük bir olayy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:30 PM.