Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   AH ŞU BENDEKİ KORKU ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/619650-ah-su-bendeki-korku.html)

ac_milan_ac 07-09-2011 04:45 PM

Cevap: AH ŞU BENDEKİ KORKU !

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806358)
olamaz mi? olabiliiiirrrgirlhaha

haydi sorunu bulduguna gore tek yapman gereken cozumlemek .dedigim gibi eft gayet yardimci olabilir.e tabi bi de dua var temel tasimiz olany789

bir de benim buyume korkum vardi 8.sinifa baslarken ondan dolayi 8.sinifa baslarken daha cekingendim ama 8.sinifdan once hicbir problemim yoktu. buyume korkusu ve anlattigim olaya eft yapicam dediginiz gibi saolun baska onerisi olna varsa lutfen yazsin :) smileydance

suyahapsettim 07-09-2011 04:47 PM

bence sen bundan sonra yeni bir başlangıç yaop ve insanlara olumlu bir havayla yaklaşmayı dene sen bu şekilde yaaklaşırsan herkes seni aynı şekilde karşılar hayata biz ne anlam verirsek hayatın anlamı odur yaşın küçük ve önünde çok güzel yıllar var bence bu yılları gereksiz düşüncelere kapılarak harcama...

THE BAKER 07-09-2011 08:34 PM

öncelikle merhabalar canım,
arkadaşların hepsi çok güzel önerilerde bulunmuş. Gülünecek bi duruma düştüğünde kendine o an gülebilme gerçekten süper bi formul.Onu mutlaka dene art56art56 çünkü kendiyle dalga geçebilen insan özgür insandır.
sınıfta bazı özelliklerinle dikkat çek.Herhangi bir dersteki başarın olabilir ya da doğru olduğuna inandığın bi cevabın varsa bismillah de elini kaldır. Dünyanın en akıllı adamı olarak kendini tescilleyen erdal demirkıran da üniversite yıllarındaki çekingenliğinden bahsediyor.
Sen de çok rahat gelirsin üstesinden.
Bir de rehberlik servisi varsa konuşabilirsin bu konuyu.

karavan 07-09-2011 08:40 PM

Alıntı:

ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806279)
Selam arkadaşlar.Ben 15 yaşında erkek öğrenciyim.Geçen yıl liseye başladım.İlk haftalarda sınıfta öylece kös kös oturdum.millet şakalaşırken,konuşurken ben onlara yakışmadığımı düşünüp onlardan eksik bişeylerim oldugunu düşünüp sustum durdum.ne derslerde parmak kaldırdım ne de söz bana gelince konusabildim.ama çok sıkıldım artık.bu seneyide öyle geçirmek istemiyorum.okuldan eve evden okula istemiyorum.bende arkadaşlarım olsun onlarla gezeyim konuşayım istiyorum.ama bu utangaçlığım beni engelliyor.Bu sene sınıfta aktif olmak , derslerde söz almak , arkadaş ortamlarına rahatca girmek , insanlar arasında kendimi kolayca ifade edebilmek istiyorum.aklıma okulun açılcağı gün geliyor.öylece ayakta duracağım diye korkuyorum.tüm bir yıl böyle geçmez kendime bunu yapmamalıyım ama içimden bir şey engelliyor.artk kimseden cekinmeden utanmadan rahatça konuşabilmek insanlara sesimi dyurabillmek istiyorum.bu düşüncelerimin beni delirteceğini düşündüğümde oluyor arada.ama yeter artık benimde kankalarım olsun istiyorum.okulun güzelliğinin farkına varmak istiyorum.okula gidince gene pısırk pısırık susmaktan korkuyorum.okula gidip ''' aa filanca naber ? ee bende iyiyim nasıl geçti tatil ? '' diyebilmek istiyorum arkadaslarıma ama onların beni takmıycağını onlara yakışmadıgımı düşünüyorum.ama yeter ne olur..ben eskiden böyle değildim.orta okulda sınıfta söz alıp konusurdum.tezahüratlar yapardım bağıra bağıra.arkadaşlarım çoktu.sunum falan yaparken çekinmezdim.anlayacağınız çok iyiydim.ama şimdi öyle değilim.eski benliğimi geri istiyorum.hiçbir olumsuz düşünceye kapılmadan hedeflerime varmak istiyorum.diğer insanlar gibi sosyal olmak utanmamak çekinmemek istiyorum.dostlarım olsun istiyorum.lise döneminin güzelliğine varmak istiyorum.bana neler önerirsiniz ? aslında..bi insanla konusurken gülümsüyorum sadeece...yetti artık...sizinde önerilerinizle bunu aşacağım...yeter ! lütfen bana yardım edın :)

Merhaba ac_milan_ac,

Yazdıklarını tebessümle ve yazılanları okudum.Bunlar bu yaşlarda oluyor elbet.Kendi gençliğimi hatırladım.Bende senin durumundaydım ama senin kadar şanslı değildim.O günlerde internet deseler kim ne anlardı ki.Bak sana yardımcı olan pek çok arkadaş var burda

Dert edilecek bişey yok.Üç dört gün içinde hallederiz.

Beni MSN ine ekle ordan çalışma yapalım bitirelim bu konuyu ne dersin?art56art56

karavan1953@hotmail.com

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM.