![]() |
Sosyal Fobi Klasik Müzik Sosyal Fobi Telkinini Yüklemek İçin Linkin üzerine maus ile gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet demeniz yeterlidir. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...egisti.com.mp3 yukarıdaki linkte geçici problemler olması durumunda aşağıdaki alternatif linki kullanınız.. http://www.dosya.tc/Sfklasik2007haya...i.com.mp3.html |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik teşekkürler.. |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Atakan bey sosyal fobi telkinlerine bir de doğa su sesli olanını eklersiniz çok sevinirim 96 blissy |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik çok teşekkürler Atakan bey super |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Teşekkürlerr Atakan bey |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik derty atakan hocam bu müzikler direkt siteden inse çok daha güzel olur rapid falan zor smiliyface |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Alıntı:
|
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik sitenın linki rahmetli olmus yakınlarına bassaglıgı dılerım |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik sitede bir server değişikliği oldu yakın zamanda ondan kaynaklı olabilir linkin bozukluğu Atakan Bey en yakın zamnda düzeltecektir |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik teşekkür ederim.. |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Link kırık rt67 yenilerseniz sevinirim |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik merhabalar alternatif linkimiz çalışıyor oradan indirebilirsiniz.. rapid den dosya indiremenin ayrıntıları için aşağıdaki linkler yardımcı olacaktır.. sevgiler.. hismiley http://www.hayatimdegisti.com/forum/...r-t3993.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-t199.0.html |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik sf yi biraz geç ekledim bir kkaç gün önce keşke daha önceekleseymişim dinlediğim gün bşladı değişim tıpkı içeriği gibi süper hissediyorum sporada başladım tedirginlik cesaretsizlik korkular gitti zaten neşeliydim kafam rahatlayınca nerşem sevincim mutluluğum arttı oh bee yeniden doğmuş gibiyim hızımı alamıyorum her yere gitmek gelmek istiyorum amaaa 1 saat önce eskiye dönecek gib bir acayip oldum kötü günler geri gelecekmiş gibi ödüm koptu valla birden niye ole oldum anlamadım tam da uykum gerlmişti uyyacak gibiydim o esnada oldu ne olduysa hemen geri gönderdi biraz etkisindeyim ama eskisi gibi değil çok şükür üzüldüm tabi biraz neden diye okadar harika bir duyguyu kim kaybetmek ister ki mutluluğu insan ilişkilerim süper odu valla biraz çenem de düştü hızımı alamıyorum acaba o kötü duygu dalgalanma hissi değilmi böyle olacakmı acaba ya korkutacakmı beni böylearada ama yağma yyoook meydanı kimseye bırakmam valla kolaymı yakaladım ben bu güzel duygularıdeğilmi arkadaşlar hep ole değilmiyiz wave happy6 skan67 |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik shamanicciğim cvp vermedin beni rahatlatmanı bekliyorum canım benim ttli3arada olurmu böyle yani |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik asalet cim ark5 sen artık çözdün kalıplarını... yukarıdaki mesajın bu konuda çok şevklendirici.. uzun zamandır bizimlesin.. dalgalanma hislerini çok güzel tanımlamışsın.. seninde söylediğin gibi yeni davranışlarımız asıl olmak istediğimiz nokta.. bizi mutlu eden .. özgür hissettiren bu.. lakin eski kalıplarımızdan tam olarak kurtulamadığımız için onlarda seni arada hüzünlendirerek eskiye döndüremeye çalışcaklar.. bu noktada tavsiye ettiğimiz eylemlerimizle yeni davranışlarımızı kalıcı hale getirmek ki sen bunu meydanı onlara bırakmayacağını vurgulayarak çok güzel dile getirmişsin.. ben seni; bu yolculuğunda gösterdiğin başarılı gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.. super kısa süre içerisinde kalıcı başarılarını kutlamak dileklerimle.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Atakan Hocam siz fevkalade bir insansınız. Çalışmalarınızdan dolayı size minnettarım. Çok faydasını gördüm ve görmeye de devam ediyorum. Olağan şartlarda bir müziği sık sık dinlediğim zaman bıkkınlık gelir ve dinleyemem. Bu scriptlerde de sıkkınlık gelmiyor değil ama bu bıkkınlığımı, scriptlerinizi dinledikten sonra sayenizde elde edeceğim kazanımları düşünerek yenebiliyorum. Fırsat buldukça hazırladığınız scriptleri dinliyorum ve değişimi hayatımda farkederek yaşamaya devam ediyorum. www.hayatimdegisti.com ; sık kullanılanlara bile eklemeden, doğrudan adres satırından girerek izlediğim bir site. Çalışmalarınızın devamını diliyorum. |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik bende siteye yeni üye oldum.. aslında bu tür sitelerle insan psikolojisine çok büyük katkılar yapıyosunuz.. ama burdaki sosyal fobi telkin parçasını indiremiyorum.. en kısa zamanda düzeltileceğini umarak teşekkür ediyorum.. saygılar |
atakan bey vermiş olduğunuz linklerdede sosyal fobi telkinlerini indiremiyoruz acaba bu telkini kaldırdınız mi?? |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik http://rapidshare.de/files/38275460/...i.com.mp3.html link e tıklayın free demeniz durumunda yeni sayfaya yönlendirilecekksiniz. yaklaşık 60-80 sn bekledikten snra kodu girip indirebilirsiniz... sapkal89 |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik linklerde sorun var sanırım bir türlü indiremedim...ilgilenirseniz sevinirim teşekürler... |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Merhaba can_24; rapidshare linkiinden indirebilirsin...Üstte spY.Game arkadaşım da linkini vermiş zaten... Buraya tıkladığında, çıkan sayfada premium ve free seçenekleri var.. Free yazanı tıkla... Karşına çıkan sayfada onay kutusu çıkacak. Kenardaki harf ve sayıyı, o kutucuğa yaz...Download'a tıkla... Bir geri sayım çıkacak karşına. Sıfır olduğunda, yükleme hedefini seçebilirsin.. Yani bu link çalışıyor, ben şimdi baktım... Sevgiler... |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Linkler sizlere ömür. |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik İlk link çalışıyor ama dosya boyutu 0 bayt görünüyor dolayısıyla dinleyemiyoruz hocam bi el atarmısınız teşekkürler. |
|
arkadaşlar ben çok denedim fakat indiremedim indiren biri varsa başka bir upload sitesine yükleyebilirmi yükleyebilirse çok sevinirim çünkü bu sosyal fobi telkinlerine çok ihtiyacım var mailime yollama inceliğini gösteren biri olursa çok sevinirim sosyal fobinin hiçbirini indiremedim.Hayır o değil dosya indirmenin her yolunu biliyorum ama olmadı. mail editlendi |
merhabalar uyarınız üzerine kontrol ettim ana linkimizde geçici bir problem yaşıyoruz ama alternatif linklerimiz çalışmakta.. Web Hosting - Dedicated Server kolaylık olması için bu linke sf nin tüm versionlarını ekledim.. iyi dinlemeler.. sevgiler.. |
hepsini upload etmişsiniz çok teşekkür ederim ilginize... |
Alıntı:
Özellikle spam gönderen programlar forumlardan topladıkları maillere reklam maili gonderiyorlar onlarca.. Üyelik için girdiğiniz mailler gizli olduğu için bunlara erişemiyorlar ancak ziyaretcilerin görebildiği mailler spam için kullanılmaktadır.. |
kusuruma bakmayın ama çok fazla denedim ama indiremeyince bole bir yola başvurdum bir daha olmaz. |
süper gercekten bu siteye hastayım |
Alıntı:
bu rakam ve harflerden oluşan kod nerde ben göremiyorum arkadaşlar ooo67sadece gülen yüz olan bir kutucuk görüyorum |
çok teşekkür ederim şimdi indiriyorum ne kadar çabuk yardımcı oldunuzalk78çooook teşekkürler |
ben bi türlü dinleyemiyorum arkadaşlar siteye üye oldum ama hiç birini nasıl açıcağımı bilmiyorum mausla sağa tıkla hedefi farklı kaydet diyo yapıyorum ama hep yazılanları okuyorum halaaaaaa sinir oldum bana yardımcı olurmusuz lütfen |
merhabalar dangerous.. ilk etapta dinlemen gerekenleri zip dosyası olarak aşağıda ki linkten indirebilirsin.. ** 27 sn. geri sayım arkasından download butonu çıkacak.. Web Hosting - Dedicated Server Web Hosting - Dedicated Server forumda ki linklerimiz de bir problem gözükmüyor .. belli aralıkllarla tekrar indirmeyi deneyebilirsin.. sevgiler.. actionsmile |
paylaşımınız için teşekürler |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik teşekkürler aynı sorunu olan kişilerden biri de benim bir türlü korkularımı yenemedim |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik TEŞEKKRLER |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik rapiddende indiremiyorum. acaba başka nerden paylaşabilirim teşekkürler. |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik Alıntı:
Linkte bir sorun gözükmüyor..Sağ tuşla farklı kaydet demen yeterli.. Ayrıca,aşağıdaki linkten de yükleyebilirsin..27 sn lik bekleme süresinden sonra Download edebilirsin.. http://www.dosya.tc/Sf_20klasik_202007_20hayatimdegisti.com_2224.mp3.h tml Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik Dostum yeni bi link verir misin sana zahmet |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 AM. |