![]() |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik ya ama ben hiç bir linki indiremiyorum ki yaaa |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik Sosyal Fobi linkleri yok olmus .. yeniden eklemek mumkun mu acaba ...tesekkurler sımdıden |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html ben denedim oluyor |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik ben yükleyebileciğm bir link bulamadım..birsorun mu var ben mı sorunluyum anlamadım? |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik Alıntı:
Telkinleri üstteki mesajda yer alan linkten yükleyebilirsin..Server değişikliği nedeniyle geçici olarak bazı linkler çalışmıyor..actionsmile |
Cevap: Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Yok bir türlü açılmıyorrr,yardımcı link de çalışmıyorrr... |
Cevap: Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html Bu arada bilgisayarınızda rar programı olmalıdır.. |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik mp3 leri indiremiyorum..:(( |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik yukarıdaki linklerin hiçbiri çalışmıyor...bilginize.... |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik yaaa mp3 leri indiremiorum tıklayıp farklı kaydet diorum olmuo yardımcı olun lütfen |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik Lütfen linkler için bi şeler yapın :( |
|
|
|
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik ben bu telkini dün indirdim, ama üzerinden 24 saat geçmeden etkisini görmeye başladım. aynaya baktığımda kendimi değersiz çirkin görürdüm, bugün aynaya baktığımda normal i yüzüm olduğunu farkettim. normal dururken kötü bakmadığımı farkettim. Ayrıca 2müzik olması da güzel 1.sıkınca ikinci başlıyor, 2müzik daha güzel. Emeği geçenlere teşekkür ederim:) |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik Linkler ÇALIŞMIYORRR |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik merhabalar, ben sosyal fobiliyim, yaklaşık 2 aydır telkin dinliyorum, ilk ay ego güçlendirici ve suçluluk duygusunu dinledim, 1-2 günde etkisini hissettim, değişimim gözle görülür derecede başkaları tarafından farkedildi, insanlar önünde konuşamama, rahat olamama, yüz kızarması, çekinme, otorite karşsındaki korkum vs. bu gibi sıkıntılardan neredeyse kurtuldum, 1. ayın sonunda telkinlere sosyal fobiyide ekledim, eklediğim gün kendimde bazı olumsuzluklar hissettim, vücudumun sosyal fobi telkinini kabul etmediğini zamanla geçeceğini düşündüm, şuan 18. günümdeyim. hala telkinleri dinlediğim ilk ayki kadar rahat değilim. ego güçlendirici, suçluluk duygusu ve sosyal fobi telkinini dinliyorum. konuşamama, otoriteden çekinme gibi özellikler tekrar geldi, acaba sosyal fobi telkinini çıkartsammı, benim gibi aynı durumda olan varmı. |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik merhabalar,bu mp3ün şarkısının ismi ne acaba? |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik tessekurler |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik Merhaba, linkleri indiriyorum ama link yok diyor |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik iki linkte kırık lütfen düzeltin |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU buradan indirebilirsin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:44 AM. |