![]() |
Alıntı:
bu rakam ve harflerden oluşan kod nerde ben göremiyorum arkadaşlar ooo67sadece gülen yüz olan bir kutucuk görüyorum |
çok teşekkür ederim şimdi indiriyorum ne kadar çabuk yardımcı oldunuzalk78çooook teşekkürler |
ben bi türlü dinleyemiyorum arkadaşlar siteye üye oldum ama hiç birini nasıl açıcağımı bilmiyorum mausla sağa tıkla hedefi farklı kaydet diyo yapıyorum ama hep yazılanları okuyorum halaaaaaa sinir oldum bana yardımcı olurmusuz lütfen |
merhabalar dangerous.. ilk etapta dinlemen gerekenleri zip dosyası olarak aşağıda ki linkten indirebilirsin.. ** 27 sn. geri sayım arkasından download butonu çıkacak.. Web Hosting - Dedicated Server Web Hosting - Dedicated Server forumda ki linklerimiz de bir problem gözükmüyor .. belli aralıkllarla tekrar indirmeyi deneyebilirsin.. sevgiler.. actionsmile |
paylaşımınız için teşekürler |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik teşekkürler aynı sorunu olan kişilerden biri de benim bir türlü korkularımı yenemedim |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik TEŞEKKRLER |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik rapiddende indiremiyorum. acaba başka nerden paylaşabilirim teşekkürler. |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik Alıntı:
Linkte bir sorun gözükmüyor..Sağ tuşla farklı kaydet demen yeterli.. Ayrıca,aşağıdaki linkten de yükleyebilirsin..27 sn lik bekleme süresinden sonra Download edebilirsin.. http://www.dosya.tc/Sf_20klasik_202007_20hayatimdegisti.com_2224.mp3.h tml Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Sosyal Fobi Klasik Müzik Dostum yeni bi link verir misin sana zahmet |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 PM. |