![]() |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Merhaba can_24; rapidshare linkiinden indirebilirsin...Üstte spY.Game arkadaşım da linkini vermiş zaten... Buraya tıkladığında, çıkan sayfada premium ve free seçenekleri var.. Free yazanı tıkla... Karşına çıkan sayfada onay kutusu çıkacak. Kenardaki harf ve sayıyı, o kutucuğa yaz...Download'a tıkla... Bir geri sayım çıkacak karşına. Sıfır olduğunda, yükleme hedefini seçebilirsin.. Yani bu link çalışıyor, ben şimdi baktım... Sevgiler... |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Linkler sizlere ömür. |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik İlk link çalışıyor ama dosya boyutu 0 bayt görünüyor dolayısıyla dinleyemiyoruz hocam bi el atarmısınız teşekkürler. |
Ynt: Sosyal Fobi Klasik Müzik Alıntı:
|
arkadaşlar ben çok denedim fakat indiremedim indiren biri varsa başka bir upload sitesine yükleyebilirmi yükleyebilirse çok sevinirim çünkü bu sosyal fobi telkinlerine çok ihtiyacım var mailime yollama inceliğini gösteren biri olursa çok sevinirim sosyal fobinin hiçbirini indiremedim.Hayır o değil dosya indirmenin her yolunu biliyorum ama olmadı. mail editlendi |
merhabalar uyarınız üzerine kontrol ettim ana linkimizde geçici bir problem yaşıyoruz ama alternatif linklerimiz çalışmakta.. Web Hosting - Dedicated Server kolaylık olması için bu linke sf nin tüm versionlarını ekledim.. iyi dinlemeler.. sevgiler.. |
hepsini upload etmişsiniz çok teşekkür ederim ilginize... |
Alıntı:
Özellikle spam gönderen programlar forumlardan topladıkları maillere reklam maili gonderiyorlar onlarca.. Üyelik için girdiğiniz mailler gizli olduğu için bunlara erişemiyorlar ancak ziyaretcilerin görebildiği mailler spam için kullanılmaktadır.. |
kusuruma bakmayın ama çok fazla denedim ama indiremeyince bole bir yola başvurdum bir daha olmaz. |
süper gercekten bu siteye hastayım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM. |