Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   Sosyal Fobi Doğa Versiyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/3305-sosyal-fobi-doga-versiyonu.html)

öküz² 06-03-2009 09:05 PM

teşekkürler

MERAGİR 10-04-2009 12:50 PM

Cevap: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu

sosyal fobi doğa versiyonu dosya bulunamadı deniliyor, link çalışmıyor

sanemce 12-04-2009 03:03 AM

merhaba

ilk sayfadaki alternatif link yenilenmiştir.

bilginize actionsmile

Alıntı:

MERAGİR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370893)
sosyal fobi doğa versiyonu dosya bulunamadı deniliyor, link çalışmıyor

sosyalll 27-04-2009 04:50 PM

merhaba hocam..bende sosyal fobi var. yıllardır çekiyorum ve ben öğretmenim. en büyük sorunum okulda bir şey yiyemiyorum..ya da karşı cinsin yanında yiyememe. mideme ağrı giriyor ve kusuyorum.çok sıtresliyim bi deri bi kemik kaldım.iştahım hiç yok.önemli zamanlardan bir kaç gün önce hiç bir şey yiyemiyorum çok sıtresli oluyorum..sosyal fobi telkinini indirdim. 3 aydır dinliyorum.bayağı ii oldum. artık bir çok konuda rahatım.ama şu yemek işinde aynı problem devam ediyor.bunla ilgili bir telkin yapsanız çok sevinirim...iyi günler

duygu460 27-04-2009 09:11 PM

Alıntı:

sosyalll Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426104)
merhaba hocam..bende sosyal fobi var. yıllardır çekiyorum ve ben öğretmenim. en büyük sorunum okulda bir şey yiyemiyorum..ya da karşı cinsin yanında yiyememe. mideme ağrı giriyor ve kusuyorum.çok sıtresliyim bi deri bi kemik kaldım.iştahım hiç yok.önemli zamanlardan bir kaç gün önce hiç bir şey yiyemiyorum çok sıtresli oluyorum..sosyal fobi telkinini indirdim. 3 aydır dinliyorum.bayağı ii oldum. artık bir çok konuda rahatım.ama şu yemek işinde aynı problem devam ediyor.bunla ilgili bir telkin yapsanız çok sevinirim...iyi günler

Merhabalar hocam.Benim size sorularım olacak.1.si dinleme şeklinizi yani yaptığınız programı yazarmısınız.2.si de gördüğünüz etkiler neler yani değişimler...Bende bir sosyal fobik imde.... Sorunuza gelince galiba öyle bir telkin var ama ücretli ...

hayatimdegisti 27-04-2009 11:56 PM

Alıntı:

sosyalll Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426104)

Size önerim suçluluk ,ego güçlendirici,sosyallik arttırıcı,topluluk konuşma,sosyal fobi telkinlerini bir liste halinde dinlemenizdir...
Bu şekilde daha çok fayda görürsünüz...

Ayrıca ilaç tedavisi için bir uzmana danışmanızda fayda var....

sosyalll 28-04-2009 05:25 PM

ben akşam uyumadan önce telefonumun hoparlöründen dinliyorum.fazla ses açmıyorum.sabaha kadar öyle çalıyo.eskisinden daha mutluyum. daha rahat konuşabiliyorum.topluluk içinde söz alıp konuşabiliyorum.ben gitar çalıyom aynı zamanda. daha önceleri parmaklarım titrerdi çalarken. şimdi tamamiyle olmasada çoğunlukla aştım bunu diyeblirim.heyanlı bir yapım vardı,sesim titrerdi. şimdi bunda da ii gidiyoom

saqua 30-04-2009 02:25 AM

teşekkür ederim emeğe sağlık. Merak ediyorum olmaz belkide ama:bu telkinler çocuklara dinletebilnir mi etkisi nasıl olur. Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim:)

sanemce 30-04-2009 05:32 PM

merhaba saqua

sosyal fobi, depresyon gibi hastalık sözleri içeren telkinler ve sigara bırakma haricindekileri çocuklar da dinleyebilir..

daha detaylı bilgiler için linki inceleyebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...abilir-mi.html

sevgiler

sosyalll 05-05-2009 10:50 PM

peki ben bi şey merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.diğelim ben bi liste yaptım (suçluluk,ego güçlendirci,sosyallik artırıcı,topluluk knşma,sosyal fobi) bunu üç ayrı yerden açıp bu şekilde dinlersem ne olur. ..hem bilgisayar. hem telefon hoparlöründen ve VCD den.. yani aynı anda üçünü açıp sabaha kadar dinlesem olu mu, bu doğru mu?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 AM.