![]() |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu merhabalar duygucumsss.. uyarın üzerine kontrol ettim.. ana linklerde geçici bir problem var ama her bir başlıkta bu gibi durumlar için alternatif iki linkimiz var.. onları değerlendirebilirsin.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Sosyal Fobi Doğa Versiyonu ya ben sadece su sesi duyuorum burda.siteye bugün üye oldum çok ilgimi çekmişti ama hiçbişey anlamadım sadece sus sesi yardım edin sad456sad456 |
merhaba yenibirben, telkinler subliminal(sadece bilinçaltımızın duyabileceği hassasiyetle)kaydedilmiştir..Telkinleri duymaman normal olan endişelenme:) Telkinler dinlerken bilincimizin direnciyle karşılaşmamak adına bu metodla kaydedilmiştir, linki incelersen eminim kafandaki sorulara yanıt bulacaksın :) Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler actionsmile |
linki göremiyorum nereden indireceğiz |
forum da profil ayarlarınızı düzeltirseniz daha rahat takip ederseniz konuları.. şu anda yeniden eskiye mesaj sıralamasıyla gördüğünüz için son sayfa da ilk mesajda linkler mevcut.. yani her konunun ilk mesjında linkleri görebilirsiniz.. kolaylık olması açısından sf ye ait tüm versiyonları aşağıda vereceğim linkten indirebilirsiniz.. sevgiler.. Alıntı:
|
ya bu melanetten bi müziklemi kurtulacaz.bu kadar basitmi.ben taaa 2 yıl önce keşfetmiştim bu siteyi ve müzikleri.uzunca da bi zaman dinledim bi değişiklik olmadı sf konusunda.geröekten kurtulan varmı.varsa benimle bi bağlantıya geçsin.lütfen.neler yapmış,hangi yolu izlemiş öğrenmek istiyorum.yoksa bu işin sonu benim için hiçte iyi olmayacak herhalde.bi yardım ya |
çok faydalı olduğna inanıyorum.devamlı dinliyorum.emeği geçenlere teşekkürler |
apoda ya müzikle değişmez tabi.önemli olan içindeki telkinler.düşünce sistemini değiştirmek hemen olacak değil eğer kemikleşmiş durum varsa ısrarcı ve sabırlı olmalısın .ben müziği dinleyim iyi olayım bence kolaycılık.hayatın her anındaki düşünce sistemi değiştirmek önemli olan.bu telkin müzikleri kullanaacağın argümanlardan sadece 1 tanesi olmalı.ama cd lerin faydası çok.sana tavsiyem E.F.T yöntemini öğrenmen çok fayda göreceğni garanti ediyorum.çok basit ve çok etkili bir yöntem |
telkin sözleri ilgimi çekti müzigide indirdim ama ses duyumlumuyor . sözleri aynanınkarşısına geçip kendimizmi okuyacağız napacaz?.... birde şu var hergünmü dinliyoz veya okuyoruz |
merhabalar sevgili öküz² yanımıza hoşgeldin.. buradaki telkinler subliminal kayıt yöntemi ile hazırlanmıştır.. subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır.. ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır... subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder.. dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız.. yani siz sadece müzikleri dinlerken içlerinde kamufle olan telkinleride dinlemektesiniz.. ayrıntılı bilgiler için; Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri sevgiler...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM. |