![]() |
Ynt: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Bunun klasik versiyonuda yaptım...Yarın yüklerim siteye... Slmlar |
Ynt: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi BENCE BÜTÜN TELKİNLERİN KLASİK MÜZİKLE SUNULMASI DAHA FAYDALI,ÇÜNKÜ ZATEN KLASİK MÜZİĞİN KENDİ BAŞINA VERDİĞİ HUZUR VAR,TELKİNLERLE BİRLEŞİNCE ÇOK ÇOK İYİ OLUR SANIRIM.HANGİSİ OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM AMA Bİ TANE KLASİK MÜZİKLİ OLAN VAR VE ONU DİNLEMEK BANA ÇOOOOK HUZUR VERİYOR hismiley |
Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi arkadaşlar, telkinleri dinleyebildiğimiz kadar dinleyelim ancak öğrenmemiz gereken bazı olumlu düşünce kalıpları var: k8908 * Mükemmelliyetçilikten vazgeçmek guitar Mükemmel diye bir şeyin varolmadığını bilerek iyiye razı olmak (herkes gibi) ve sıradanlığımızdan keyif almak, yaptığımız hatalardan, günlük basit sohbetlerden yada herkesin yaptığı şeylerden zevk alabilmek, * Kendimizi kabullenmek cilgin897 Bugün ve şuanda eksiklik, hata ya da olumlu olumsuz herşeyimizle, bedenimiz ve ruhumuzu kabul etmek * Kimseyle kıyaslamamak sapkal89 Hiçbir konuda kendimizi başkalarıyla kıyaslamamak, hatta bunu aklımıza bile getirmemek * Olumsuz düşünceye son derty Olumsuz düşüncelere karşı tetikte olmak ve olumsuz bir düşünce hayal fikir aklımıza gelince sadece DUR demek, farkında olmak ve o anda ona dur demek * Eleştirmemek.. partysmiley İnsanların sadece ve sadece olumlu taraflarını görmeye çalışmak, onların da bu davranışlarını oluşturan yaşam koşulları ve duyguları olduğunu kabul etmek * Alınganlık, kişiselleştirme ve genelleme huylarımızın farkında olmak super bu, ben olduğum için başıma geldi düşüncesine son vermek, alınganlık hissine dur demek ve üstünde durmamak, ya hep ya hiç diye düşünmemek VE GÜLÜMSEMEK... 25889 |
Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi merhabalar. bende sosyal fobi olduğunu düşünüyorum. telkinlerin hangi versiyonunun dinlememi önerirsiniz. |
Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Merhabalar; Sosyal fobi konusunda bir çok üyemiz var.Onlarda öncelikle ego güçlendirici ve suçluluk telkinini dinliyorlar.Daha sonra kendine güven sf gibi telkinleri ekleyebilirsiniz. |
Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi merhaba bende ssosyal fobi olduğu için ego güçlendirici, kendine güven, suçluluk scriptlerini 3-4 ay önce 2 hafta kadar dinlemiştim ve şimdi ise özel olarak sf scripti yapmışsınız. öncelikle bunun için teşekkürler. şimdi ben diğerlerini dinlemeden sadece bunu dinlesem yeterlimi acaba??? diğer 3ünün bile bana faydası çok olmuştu. onayi onayi yalnız ben bu sf scriptinin new age türünü indirdim. sanki 3 tane şarkı arka arkayaymış gibi. acaba hepsi bütünmü?? birde şarkı biterken en sonunda yarım kalıyor. anlayamadım neden böyle olduğunu >:( |
Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Merhabalar; Öncelikle bir list yapmanizi öneririm.Ego,Suçluluk kendine güven sosyallik arttirici koruma kalkani gibi.. Hatta topluluk karşıısında konuşmayida ekleyebilirsiniz. Sadece sf telkinini dinlemek yerine önce temel olanlari dinleyip sonra sf yi ekleyiniz. Sf içeriği çok uzun dolayisi ile bir müzik yetmemiş.İki tane eklemişim.Son bölümünde telkin bitince boş müzik dinlememeniz için müziği yarida kestim. |
Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi merhabalar telkinlerin bir kaç versiyonunu hazırlamışınız (klasik müzik,ney,sanat müziği.. vs.)teşekkür ederiz. sizce hangisini ni dinlemeliyiz. ben new age i indirdim dinliyorum bir kaç gündür. |
Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Seçenek olsun diye yaptim.Beğendiğinizi dinleyebilirsiniz. music45 |
Ynt: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi arkadaslar bu sıteyi buldunuz 25889 bence duzenlı olarak gırıp okuyun bırseyler cok motive edici oluyor ... onayi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 PM. |