Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Hayvanlar Farkı Hissederler

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı Hayvanlar Farkı Hissederler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu başlığı görünce yaşadığım bi flashback canlandı gözüme.kafamda da kocaman bir ampül çıktı.ve sonra acaba o gün yaşadıklarım telkınlerın etkisimiydi diye sordum kendi kendime. öncelikle yaşadığım bu olay kesinlikle gerçektir ve abartısızdır. senelerden 2007 nın sonları yada 2008 ın başları.o ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı nerededir kimdir Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hipnoz Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı kuantum düşünce kitap haberi

Hayvanlar Farkı Hissederler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-10-2010, 12:09 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
mudokon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 117
Tesekkür: 12
52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mudokon is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayvanlar Farkı Hissederler

bu başlığı görünce yaşadığım bi flashback canlandı gözüme.kafamda da kocaman bir ampül çıktı.ve sonra acaba o gün yaşadıklarım telkınlerın etkisimiydi diye sordum kendi kendime.

öncelikle yaşadığım bu olay kesinlikle gerçektir ve abartısızdır.
senelerden 2007 nın sonları yada 2008 ın başları.o zamanlar harıl harıl telkin dinliyorum.ve belirgin bi etkisini görmediğimi düşünerek forumda çözüm arıyıp herkeze soruyodum.meğerse o zamanlarda etkiliymiş galiba geçmişe dönüp düşündüğümde bu sonucu çıkarıyorum.
neyse çok uzatmayayım.ıspartada öğrenciyken bi haftasonu bi arkadaşımla doğa açılalım dağa çıkalım dedik.artık evlerın iyice azaldığı bi yerde karşımıza bi köpek çıktı ve bizi takip etmeye başladı.biz yola devam ettik.şimdi net hatırlamıyorum ama en az 3-4 saat köpek bizi takip etti.ama saldırgan olarak takip etmiyo sevecen bi bakışla bizi takıp ediyodu.ve biz onun bizi takip etmesi için hiçbir şey yapmamıştık.hatta aldırış etmiyorduk.neyse acaba sırtımızda çanta vardı su bisküvü fln(gerçi bi süre sonra onları mideye indirmiştik) vardı onun içinmi takip ediyo diye onları bırakıp arkdaşımla ayrı yönlere doğru yürüdük.ve köpek bıraktığımız çantalara ve diğer arkadaşıma hiç aldırış etmeden direk beni takip etmeye devam etti.bu arada arkadaşımın telkin dinlemdediğini de söyleyeyim.neyse baya bi yürüyüşten sonra dönmeye karar verdik.köpek hala takip ediyo bizi tabi.neyse toprak yolda bi kamyonet denk geldi ve ona otostop çekerek bindik.kamyonet bastı gaza gidiyo ve biz arkasındayız.artık köpek bizi takip etmekten vazgeçer diye konuşurken birde baktıkki köpekde arkamızdan koşuyor! şehir merkezinde indik artık köpeği eve alsak mı naapsakmı muabbetleri çevirirken köpek bir anda kayboldu.

o zamanlar bu olayları telkine bağlamamıştım ama sanırım var.
şimdi başımdan geçen bir olay daha aklıma geldi onu da söylemessem çatlarım:
geçen ay gece beni 3-4 köpek havlayarak kovaladı.baya bi tırstım.o zamanlarda baya bi kötü durumdaydım psikolojik olarak.ve gerginlik vardı üzerimde.net olarak hatırlıyorum.ve telkinde dinlemiyordum uzun süredir.
paylaşmak istedim.
hayvanlar kesinlikle insanlardan farkı daha fazla hissediyorlar.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mudokon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2010, 12:00 AM   #2 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Hayvanlar Farkı Hissederler

Alıntı:
mudokon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ıspartada öğrenciyken bi haftasonu bi arkadaşımla doğa açılalım dağa çıkalım dedik.artık evlerın iyice azaldığı bi yerde karşımıza bi köpek çıktı ve bizi takip etmeye başladı.biz yola devam ettik.şimdi net hatırlamıyorum ama en az 3-4 saat köpek bizi takip etti.ama saldırgan olarak takip etmiyo sevecen bi bakışla bizi takıp ediyodu.ve biz onun bizi takip etmesi için hiçbir şey yapmamıştık.hatta aldırış etmiyorduk.neyse acaba sırtımızda çanta vardı su bisküvü fln(gerçi bi süre sonra onları mideye indirmiştik) vardı onun içinmi takip ediyo diye onları bırakıp arkdaşımla ayrı yönlere doğru yürüdük.ve köpek bıraktığımız çantalara ve diğer arkadaşıma hiç aldırış etmeden direk beni takip etmeye devam etti.bu arada arkadaşımın telkin dinlemdediğini de söyleyeyim.neyse baya bi yürüyüşten sonra dönmeye karar verdik.köpek hala takip ediyo bizi tabi.neyse toprak yolda bi kamyonet denk geldi ve ona otostop çekerek bindik.kamyonet bastı gaza gidiyo ve biz arkasındayız.artık köpek bizi takip etmekten vazgeçer diye konuşurken birde baktıkki köpekde arkamızdan koşuyor! şehir merkezinde indik artık köpeği eve alsak mı naapsakmı muabbetleri çevirirken köpek bir anda kayboldu.

.
Bazı zamanlarda bizi korumakla görevli melekler farklı suretlerde karşımıza çıkabilirler..Bu bir köpek de olabilir,yaşlı bir insan da olabilir..İyi algılayabilmek lazım...Yaşadığınız deneyim çok güzel..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Tepkilerin Net Olması | Bilinçaltı »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hayvanlar Farkı Hissederler

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı Hayvanlar Farkı Hissederler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu başlığı görünce yaşadığım bi flashback canlandı gözüme.kafamda da kocaman bir ampül çıktı.ve sonra acaba o gün yaşadıklarım telkınlerın etkisimiydi diye sordum kendi kendime. öncelikle yaşadığım bu olay kesinlikle gerçektir ve abartısızdır. senelerden 2007 nın sonları yada 2008 ın başları.o ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı nerededir kimdir Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hipnoz Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.