Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı

Uyarılar

Çocuklarla İletişim

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı Çocuklarla İletişim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili gurbetçi, Dün akşam oğlumla ödevlerini yapmak istemediği için tartıştık. Sakinliğiyle övünen ben kendimi bağırırken buldum ve dondum kaldım. Direkt olarak "hayır yapmayacağım" yada "beni dövecek misin" gibi sözlerle beni bayağı tahrik etti. Bu aralar herkese itiraz durumunda ben de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı nerededir kimdir Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hipnoz Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Telkinler sonrası çocuklar (akrabada olabilir) ile ilişkileriniz ne durumda?
Artık sözümü daha çok dinliyorlar iletişimim daha iyi 12 44.44%
Birazda olsa fark var 9 33.33%
Hiç fark yok 6 22.22%
Katılımcı sayısı: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Çocuklarla İletişim

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-11-2009, 02:35 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cosy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

Sevgili gurbetçi,

Dün akşam oğlumla ödevlerini yapmak istemediği için tartıştık. Sakinliğiyle övünen ben kendimi bağırırken buldum ve dondum kaldım. Direkt olarak "hayır yapmayacağım" yada "beni dövecek misin" gibi sözlerle beni bayağı tahrik etti. Bu aralar herkese itiraz durumunda ben de pek empati yapamadım, olay tırmandı. Bu sabah aklıma forumda okuduğum birşey geldi uykusunda sarılıp öptüm ve hooponopono icabı şöyle dedim :
Oğlum seni çok seviyorum, senin ödevlerini yapmak istememen, bu konuda aşırı direnç göstermen ve etrafına bu konuda eziyet etmenden dolayı çok üzülüyorum. Fakat buna bir şekilde benim yol açtığımı kabul ediyorum. Hayatım boyunca bu konuya çok önem verdim, kendimi delicesine zorlayıp, sürekli kurslar, okullar ve diplomalarla uğraştım. Sen okul yaşına gelince de aynı şeyleri sana uygulamaya kalktım. Ancak şimdi anlıyorum ki, bu konuya gereğinden fazla enerji yüklemişim. Dolayısıyla senin vasıtanla kendime çekmişim. Bunun dışında şu an farkında olmadığım nedenlerle de soruna yol açmış olabilirim. Hepsi için lütfen beni affet. Sen bu konudaki arınmamda üzerine düşen rolü gerçekleştirdin. Daha fazla devam etmene gerek yok. İkimizi de bu konudan özgür bırakıyorum. Varlığın ve aynalığın için teşekkür ederim. Seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim.
Aynı şekilde Allahım bu sorunu yaşamama neden olan içimde olumsuz her ne varsa lütfen beni affet. Seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim.

Sen de dene benim işime yaradı..

Sevgiler.






 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cosy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2009, 03:19 PM   #12 (permalink)
Sultan
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

cosy çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim
  Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2009, 04:05 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı
 
genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 711
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

çoçuklarla iletişim gayet iyidir, onları dinlemesini,oyun oynamasını,onlarla çocuk olmasını başarabilen birisiyim. telkinleri dinlemeye başladığımdan bu yana ilgim daha da artar oldu, Özellikle kardeşlerimin üzerine daha çok düşer oldum ve şimdi onlar için neler yapabilirim diyerek birseyler arıyorum. Sıkar mıyım acaba diyerek fazla üzerlerine gitmek istemiyorum ve sürekli olarak sosyal faaliyetlere katılmalarını öneriyorum. okullarda açılan kursların hiçbirisini kaçırmasınlar istiyorum. Zamanında biz yapmadık geç farkına vardık, onlar yapsın, ileri de sıkıntı yaşamasınlar diyerek onları yönlerdirmeye çalısıyorum. Kardeşimin ödevlerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Abiciğim bunu yapamıyorum dediğinde ihmal ederdim onu. Telkinler sayesinde daha iyi hissediyorum artık kendimi, ben kardeşimden ödev bekler oldum artık :) Daha iyi, güzel bir çalışma yapabilmek büyük bir zevkle ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Teşekkürler HAYATIMDEĞİŞTİ AİLESİ.
__________________
Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine.
genco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2009, 11:52 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Stroncow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Bursa/İznik
Mesajlar: 46
Tesekkür: 50
48 Mesajinıza toplam 216 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Stroncow is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

Çocukları gördüğüm zaman gülüyorum ve takip ediyorum çocuğu yol bitene kadar bana bakıyor yüzünde gülümseme tebessümü bırakarak ve beni çok memnun ediyor.

Bebekler bana dayanamaz ve hep ben bir tepki vermesem bile bana gülerler (nedenini bilmiyorum :D )

Gerçekten telkinler biz anlamamazlıktan gelsek bile gıptasına kadar değiştiriyor.Buna eminim (Atakan Bey'e sonsuz teşekkürler) = )

Sevgiyle kalın = )
Stroncow isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2009, 02:08 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 3
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayat34 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

Çocuklarla iletişim:Temelinde sevgi oldukdan sonra çözülmeyecek birşey yoktur.Sevgi anlayışı,araştırmayı,konuşmayı,emeiği ve fedekarlık yapmayı,bir çok şeyin çözülmesini sağlar.Tabi ki bir takım kurallar gereklidir.Kurallar kural olduğu için uygulanmaz,isteyerek uygulanır.Buna çözüm bulduğunuzda zaten herşey düzgün gidecektir..
hayat34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2009, 02:40 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 3
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayat34 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

Çocuklarla iletişime bir konu daha ilave etmek istiyorum.Bu konu sırf çocuklarla ilgili değil,herkes ile iletişimimizle de bağlantılı.BEN,olarak iletişime başlatırsanız baştan kaybetiniz.Bir mesafe olmalı ama bu BEN konusu olmamalı...
hayat34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2009, 03:30 PM   #17 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 32
Tesekkür: 25
32 Mesajinıza toplam 239 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pembe mutluluk is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

Çocuklar dünyanın en güzel şeyleri.Mesleğim gereği çocuklarla haşır neşirim.Ben ilkokul öğretmeniyim.Evet telkinlerden sonra çocuklarımla iletişimim çok iyi.Onlara olumsuzlukların yerine tamamen olumlu şeyler söylüyorum.küçük bir örnek vermem gerekirse susun,gürültü yapmayın,yerine otur,sınıfta dolaşma yerine bunların tam tersi şeyler söylüyorum.Onlara değerli sözler söylüyorum.Bunları yapıyordum fakat hemen pes ediyordum.Şimdi kararlılıkla ve sabırla uyguluyorum.
Bazen derslerde telkinleri beraber dinliyoruz çok keyifli.Öğrencilerim öğretmenim hani bugün kuş sesi yok mu diyolar ve kendileri dinlemek istiyorlar.Onlarda ki değişimi de görmek istiyorum.
pembe mutluluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2012, 02:48 PM   #18 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Fanus is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

SAnirim bende de degisikler olmaya basladi dun tanigimiz birinin cocuguyla cok yakindan ilgilendim daha onceden de goruyordum cocugu ama yakinlasamiyordum dun nerdeyse yuvarlandik:)) he bu arada bugun cekirdek inanc cd geldi bugunden itibaren aksatmadan dinlemeyi dusunuyorum
Fanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2012, 10:40 PM   #19 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Çocuklarla İletişim

Alıntı:
cosy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili gurbetçi,

Dün akşam oğlumla ödevlerini yapmak istemediği için tartıştık. Sakinliğiyle övünen ben kendimi bağırırken buldum ve dondum kaldım. Direkt olarak "hayır yapmayacağım" yada "beni dövecek misin" gibi sözlerle beni bayağı tahrik etti. Bu aralar herkese itiraz durumunda ben de pek empati yapamadım, olay tırmandı. Bu sabah aklıma forumda okuduğum birşey geldi uykusunda sarılıp öptüm ve hooponopono icabı şöyle dedim :
Oğlum seni çok seviyorum, senin ödevlerini yapmak istememen, bu konuda aşırı direnç göstermen ve etrafına bu konuda eziyet etmenden dolayı çok üzülüyorum. Fakat buna bir şekilde benim yol açtığımı kabul ediyorum. Hayatım boyunca bu konuya çok önem verdim, kendimi delicesine zorlayıp, sürekli kurslar, okullar ve diplomalarla uğraştım. Sen okul yaşına gelince de aynı şeyleri sana uygulamaya kalktım. Ancak şimdi anlıyorum ki, bu konuya gereğinden fazla enerji yüklemişim. Dolayısıyla senin vasıtanla kendime çekmişim. Bunun dışında şu an farkında olmadığım nedenlerle de soruna yol açmış olabilirim. Hepsi için lütfen beni affet. Sen bu konudaki arınmamda üzerine düşen rolü gerçekleştirdin. Daha fazla devam etmene gerek yok. İkimizi de bu konudan özgür bırakıyorum. Varlığın ve aynalığın için teşekkür ederim. Seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim.
Aynı şekilde Allahım bu sorunu yaşamama neden olan içimde olumsuz her ne varsa lütfen beni affet. Seni seviyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim.

Sen de dene benim işime yaradı..

Sevgiler.







off harika olmuş elinize sağlık bizimle paylaşmanızda ayrıca naziklik..ho'po yöntemininin ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını bilmeyenler için ayrıca öğretici bir örnek..çok teşekkürler..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Çocuklarla İletişim

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı Çocuklarla İletişim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili gurbetçi, Dün akşam oğlumla ödevlerini yapmak istemediği için tartıştık. Sakinliğiyle övünen ben kendimi bağırırken buldum ve dondum kaldım. Direkt olarak "hayır yapmayacağım" yada "beni dövecek misin" gibi sözlerle beni bayağı tahrik etti. Bu aralar herkese itiraz durumunda ben de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı nerededir kimdir Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hipnoz Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.