Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Duru Göru (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623041-duru-goru.html)

Tam Kung 09-06-2013 06:37 AM

Duru Göru

arkadaslar herkesde bazen gelecek ile ilgili duyum olusur,bazen ruya yolu ile,bazen gorum ile,bazen his ile,bazende uc harfliler ile, yolu ne olursa ,varsa boyle kehanetler paylasalimmi burada.

benim var durularim, chp de genel baskan degisimi bu kisi ataturkcu ve dindar bir kisi ve chp koalisyon ile iktidar olacak ilk secimlerde,isim dahi diyebilirim.
gezi parki olaylari bir hafta on gun icinde buyuk bir toplumsal uzlasma ile bitecek ser hayir getirecek hosgoru toplumsal baris huzur artacak tum yurtta bahar havasi hakim olacak.

Işıklı yol 09-06-2013 07:20 AM

Cevap: Duru Goru

malesef yok benim öyle yeteneklerim.

mehtap1606 09-06-2013 09:40 AM

Bende vardı,kullanınca enerjim azalıyordu o nedenle artık o yeteneğimi kullanmıyorum bayadır

Tam Kung 09-06-2013 09:41 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843136)
Bende vardı,kullanınca enerjim azalıyordu o nedenle artık o yeteneğimi kullanmıyorum bayadır

once bitkin dusersin sonra daha guclu olursun,potansiyelin varsa koreltme sakin.

mehtap1606 09-06-2013 09:44 AM

Kendimi bildim bileli var o yetenek yani 7 yaşta falan başladı

mehtap1606 09-06-2013 09:46 AM

Bi ara çok geliştirdim insanların sınavlarında kaç puan alacaklarını fln bile görebiliyordum.kullandığım zamanlar mutsuzdum enerjimi alıp götürdüğünden artık hiç ilişmiyorum :))

Tam Kung 09-06-2013 09:47 AM

hissel ses olarakmi ruya olarakmi goru olarakmi nasil aliyordun mesaji mehtap.

papatya_27 09-06-2013 12:54 PM

rabbimden gelen özel yetenekler
bu yetenekleri olanlar özel insanlar gibi geliiyor bana...tam kung mehtap baya baya hissediyorsunuz siz..

mehtap1606 09-06-2013 01:03 PM

Alıntı:

Tam Kung Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843140)
hissel ses olarakmi ruya olarakmi goru olarakmi nasil aliyordun mesaji mehtap.

bana hareketli görüntü ve his olarak geliyordu.

Işıklı yol 09-06-2013 01:26 PM

benim kalbime doğan bir his oluyor bazen özellikle soru sorduğumda cevap bana içimden geliyor. Genelde yaptığımda doğru oluyor bu ama ben defalarca sınıyorum. Birde şu var ki insanlar hakkında kolay yanılmam ilk görüşte sevmediğim insandan uzak dururum. Eğer bunlar sayılırsa tabi. Bazen de görüntü şeklinde bazı şeyler oluşur. Bir keresinde arkadaşlarımla otururken farklı bir perde açıldı ve sanki başka bir yere ışınlandım gibi her şey gerçekti sanki yaşadım. Sanırım eskiler buna yakaza durumu diyorlar yada tayyı zaman bast-ı mekan yani zaman ve mekanı ruhen değiştirmek.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 AM.