Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Duru Göru (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623041-duru-goru.html)

Işıklı yol 09-06-2013 01:28 PM

Cevap: Duru Goru

Ve gördüğüm o şeylerin doğru olmasını en derinden taaa yürekten diliyorum. Amin umarım kabul olacak bir duadır bu.

papatya_27 09-06-2013 01:29 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843149)
benim kalbime doğan bir his oluyor bazen özellikle soru sorduğumda cevap bana içimden geliyor. Genelde yaptığımda doğru oluyor bu ama ben defalarca sınıyorum. Birde şu var ki insanlar hakkında kolay yanılmam ilk görüşte sevmediğim insandan uzak dururum. Eğer bunlar sayılırsa tabi. Bazen de görüntü şeklinde bazı şeyler oluşur. Bir keresinde arkadaşlarımla otururken farklı bir perde açıldı ve sanki başka bir yere ışınlandım gibi her şey gerçekti sanki yaşadım. Sanırım eskiler buna yakaza durumu diyorlar yada tayyı zaman bast-ı mekan yani zaman ve mekanı ruhen değiştirmek.

wooooooowww ışık abla

Işıklı yol 09-06-2013 01:37 PM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843152)
wooooooowww ışık abla

Bir konu vardı aklımda devamlı düşündüğüm ve o an ben artık hazırım her şeye hazırım dediğim bir andı. Büyülü bir andı. Ne oldu da perde kapandı anlayamadım. hala bekliyorum gerçek olmasını. Bir konuda vardır içime hep sorduğum hep evet yanıtı gelir ama ben bir türlü olacağına ihtimal veremiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum:)
Çok tatlısın papatya_27girlhaha

mehtap1606 09-06-2013 02:12 PM

Evet aynen ben de ilk görüşte sevmediğim insandan bana hiç hayır gelmiyor.

seniha. 09-06-2013 08:20 PM

durugörü ilgimi çekiyor. bana biri ulaşmak istediği zaman gözümün önünden hızlıca küçük bir ışıltı geçiyor. daha sonra uzun zaman görmediğim bir arkadaşımı görüyorum. eğer sıkıcı bir olay yaşadıysam ama sonu iyi bitecekse içime huzur doluyor. canımı sıkacak bir şey gerçekleşecekse sık sık esniyorum . bu çok kötü bir şey. çünkü canımı sıkacak bir şey yaşayacağımı anlıyorum. sevinecek bir şey yaşayacaksam için huzur doluyor.

mevsim sonbahar 09-06-2013 10:27 PM

duru görüyü bende çok merak ediyorum eskiden gözlerimi kapatınca farklı mekanları görürdüm filim seyreder gibi ama sadece boş mekanlardı bunlar , geçmişi şifalandırma çalışması yaptıkdan sonra artık hiç bişi görmüyorum sadece kendimle ilğili olaylarda rüyalarım kesinlikle çıkar birde seyrime denilen olay bende o yüzden rüyalarımdan hep korkarım,

mehtap1606 10-06-2013 05:28 PM

bi ara insanların aklını okurdum. garip bi histi. artık yok

mehtap1606 10-06-2013 05:29 PM

kısa çöp uzun çöp ya da hangi elimde bul bakalımlar bana apaçıp beyadı veya kağıtlara bişey yazıp çekiliş yaparken eğer karşımdaki içinde ne yazdığını biliyosa ben biliyordum apacık net.
çok güzel bi duyguydu. :)

mehtap1606 10-06-2013 05:30 PM

bi ara fallar bakardım ayy ne kötü dönemlerdi enerjim sıfırın altında gezerdim. Allah kurtardı tövbe ettim. geleceği falan görürdüm enterasan.. çok kötü bir his oluşurdu sonrasında..vazgeçtim :(

papatya_27 10-06-2013 05:40 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843299)
bi ara fallar bakardım ayy ne kötü dönemlerdi enerjim sıfırın altında gezerdim. Allah kurtardı tövbe ettim. geleceği falan görürdüm enterasan.. çok kötü bir his oluşurdu sonrasında..vazgeçtim :(

bırakmakla iyi yapmışsın mehtap..fal bakan da baktıran lanetleniyor biliyorsun..bazı insanlar bundan para kazanıyorlar ya şaşıyorum o insanlara

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 AM.