![]() |
Cevap: Duru Goru Ve gördüğüm o şeylerin doğru olmasını en derinden taaa yürekten diliyorum. Amin umarım kabul olacak bir duadır bu. |
Cevap: Duru Goru Alıntı:
|
Çok tatlısın papatya_27girlhaha |
Cevap: Duru Goru Evet aynen ben de ilk görüşte sevmediğim insandan bana hiç hayır gelmiyor. |
Cevap: Duru Goru durugörü ilgimi çekiyor. bana biri ulaşmak istediği zaman gözümün önünden hızlıca küçük bir ışıltı geçiyor. daha sonra uzun zaman görmediğim bir arkadaşımı görüyorum. eğer sıkıcı bir olay yaşadıysam ama sonu iyi bitecekse içime huzur doluyor. canımı sıkacak bir şey gerçekleşecekse sık sık esniyorum . bu çok kötü bir şey. çünkü canımı sıkacak bir şey yaşayacağımı anlıyorum. sevinecek bir şey yaşayacaksam için huzur doluyor. |
Cevap: Duru Goru duru görüyü bende çok merak ediyorum eskiden gözlerimi kapatınca farklı mekanları görürdüm filim seyreder gibi ama sadece boş mekanlardı bunlar , geçmişi şifalandırma çalışması yaptıkdan sonra artık hiç bişi görmüyorum sadece kendimle ilğili olaylarda rüyalarım kesinlikle çıkar birde seyrime denilen olay bende o yüzden rüyalarımdan hep korkarım, |
Cevap: Duru Goru bi ara insanların aklını okurdum. garip bi histi. artık yok |
Cevap: Duru Goru kısa çöp uzun çöp ya da hangi elimde bul bakalımlar bana apaçıp beyadı veya kağıtlara bişey yazıp çekiliş yaparken eğer karşımdaki içinde ne yazdığını biliyosa ben biliyordum apacık net. çok güzel bi duyguydu. :) |
Cevap: Duru Goru bi ara fallar bakardım ayy ne kötü dönemlerdi enerjim sıfırın altında gezerdim. Allah kurtardı tövbe ettim. geleceği falan görürdüm enterasan.. çok kötü bir his oluşurdu sonrasında..vazgeçtim :( |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 AM. |