![]() |
Cevap: Öneriyorum Alıntı:
her neyse bende bunu değiştirmek adına bilinçaltında ki kaybetme korkusunu ve hep kötü bir şey olur, endişesini yok etmek için bu filmleri izlemeye koyuldum. |
y789.....25889.......:)) çok sevindim paylaşmana ..ancak bu kadar hızlı olur.. |
|
Cevap: Öneriyorum Dalgalara Karşı fragmanı ve videosu mutlaka izlemelisiniz diyebileceğim filmlerden biri. Çok etkili ve eğitici |
Cevap: Öneriyorum DİNGİN SAVAŞÇI Yönetmen : Victor Salva Oyuncular : Amy Smart , Paul Wesley , Steve Talley , Scott Mechlowicz , Nick Nolte Senaryo : Kevin Bernhardt , Dan Millman Yapımcı : David Welch , Cami Winikoff Film Özeti Jimnastiğin hayatındaki önem derecesi uçlarda olan Dan, olimpiyat seçmelerine 10 ay kala ciddi bir motor kazası geçirir ve bacağının parçalandığı gerçeği ile karşı karşıya kalır. Karşısına çıkan ve konsantrasyonunu yeniden kazanmasını sağlayan Sokrates ile amacına ulaşmaya çalışır... "mutlaka izlemelisiniz" dediğim filmlerdendir. Hatta "çok yazık demek seyretmedin" diyeceğim filmlerden biri. |
Cevap: Öneriyorum |
Cevap: Öneriyorum tesaduf ....izledim..bende öneriyorummmm. |
Cevap: Öneriyorum mehmet çobanoğlu, rabbin nefesi. okumanızı tavsiye ederim arkadaşlarımm t678 |
Neredesin: Burada Saat Kac: Şimdi Sen Nesin: şu an bu kısmı bir yerde okumuştum ve filmin adını arayp bulamamıştım.. :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:32 AM. |