Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Öneriyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622597-oneriyorum.html)

Işıklı yol 30-05-2013 10:13 PM

Cevap: Öneriyorum

Alıntı:

heromaster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842303)
Sana katılıyorum... bende pek türk filmi izlemem ama komedi olursa izlerim...:))

Önceleri bu filmleri izlerken de hep bir felaket beklediğimi fark ettim. Fakat Amerikalılar bizim gibi değiller. Onlar vatandaşlarını her şekilde koruyorlar. Onların filmlerinde bir adam gider, bir ülkeyi kurtarır. Bir adam dünyayı kurtarır. Ataları bir ırkı yok etmiş. Kendilerini bu kadar önemsiyorlar. Bizki 7 cihan padişahı diye anılan atalarımızı dünyaya nasıl daha sefil gösterebiliriz onun derdindeyiz. Bknz "Muhteşem yüzyıl" Harem ve daha başkaları.
her neyse bende bunu değiştirmek adına bilinçaltında ki kaybetme korkusunu ve hep kötü bir şey olur, endişesini yok etmek için bu filmleri izlemeye koyuldum.

heromaster 30-05-2013 10:21 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842304)
İletişimde Ustalaşmak

Saim Koç

Kuraldışı Yayınları

Bize Nasıl Davranacaklarını Başkalarına Biz ÖğretirizSevdiğiniz bir insanı kırdığınız için sonradan üzüntü duyuyor musunuz?Başkasına olan kızgınlığınızı aile üyelerinden çıkarıyor musunuz?Başkalarının mutluluğundan/mutsuzluğundan kendinizi sorumlu tutuyor musunuz?Başkalarının size söylediklerinden kolaylıkla alınıyor ve kırılıyor musunuz?Başkaları sizin mutluluğunuza/mutsuzluğunuza neden oluyor mu?...

heromaster'in önerisi. Sayfasında buldum:)

y789.....25889.......:)) çok sevindim paylaşmana ..ancak bu kadar hızlı olur..

Işıklı yol 30-05-2013 10:25 PM

Alıntı:

heromaster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842306)
y789.....25889.......:)) çok sevindim paylaşmana ..ancak bu kadar hızlı olur..

çok dikkatliyimdir övünmek gibi olmasın. Ayrıntı benim işimsuperxy

Işıklı yol 30-05-2013 10:26 PM

Dalgalara Karşı fragmanı ve videosu

mutlaka izlemelisiniz diyebileceğim filmlerden biri. Çok etkili ve eğitici

Işıklı yol 31-05-2013 12:11 PM

DİNGİN SAVAŞÇI

Yönetmen : Victor Salva
Oyuncular : Amy Smart , Paul Wesley , Steve Talley , Scott Mechlowicz , Nick Nolte
Senaryo : Kevin Bernhardt , Dan Millman
Yapımcı : David Welch , Cami Winikoff

Film Özeti
Jimnastiğin hayatındaki önem derecesi uçlarda olan Dan, olimpiyat seçmelerine 10 ay kala ciddi bir motor kazası geçirir ve bacağının parçalandığı gerçeği ile karşı karşıya kalır. Karşısına çıkan ve konsantrasyonunu yeniden kazanmasını sağlayan Sokrates ile amacına ulaşmaya çalışır...

"mutlaka izlemelisiniz" dediğim filmlerdendir. Hatta "çok yazık demek seyretmedin" diyeceğim filmlerden biri.

Işıklı yol 01-06-2013 07:57 AM

Eckhart Tolle-Şimdi'nin Gücü - YouTube

nuru 01-06-2013 12:36 PM

tesaduf ....izledim..bende öneriyorummmm.

serpilelif 01-06-2013 07:18 PM

mehmet çobanoğlu, rabbin nefesi.
okumanızı tavsiye ederim arkadaşlarımm t678

nuru 02-06-2013 09:35 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842339)
DİNGİN SAVAŞÇI

Yönetmen : Victor Salva
Oyuncular : Amy Smart , Paul Wesley , Steve Talley , Scott Mechlowicz , Nick Nolte
Senaryo : Kevin Bernhardt , Dan Millman
Yapımcı : David Welch , Cami Winikoff

Film Özeti
Jimnastiğin hayatındaki önem derecesi uçlarda olan Dan, olimpiyat seçmelerine 10 ay kala ciddi bir motor kazası geçirir ve bacağının parçalandığı gerçeği ile karşı karşıya kalır. Karşısına çıkan ve konsantrasyonunu yeniden kazanmasını sağlayan Sokrates ile amacına ulaşmaya çalışır...

"mutlaka izlemelisiniz" dediğim filmlerdendir. Hatta "çok yazık demek seyretmedin" diyeceğim filmlerden biri.

bencede izlemeyen çok şey kaçırır..işinilginç yanı..
Neredesin: Burada
Saat Kac: Şimdi
Sen Nesin: şu an
bu kısmı bir yerde okumuştum ve filmin adını arayp bulamamıştım.. :)

nuru 03-06-2013 08:55 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842308)
Dalgalara Karşı fragmanı ve videosu

mutlaka izlemelisiniz diyebileceğim filmlerden biri. Çok etkili ve eğitici

izledim acayip motive edici bir film..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:32 AM.