Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Öneriyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622597-oneriyorum.html)

Işıklı yol 21-08-2013 09:55 PM

Cevap: Öneriyorum

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844128)
Bir üniversitenin Sinema bölümü bitirme tezi..
En-el Hakk kitabindan esinlenilmiş..
yanlış bir yere eklemiş olabilirim belki ....

kendini aramak - YouTube

kitap ve film önerilerini kendimce buradan yapıyordum ama arkadaşlarımında katkıları beni çok ama çok mutlu eder elbette.y789

Işıklı yol 02-08-2014 11:54 PM

Benim Dünyam Fragmanı - Sinemalar.com

eğer hala izlemediniz ise kendinize bir iyilik yapın ve izleyin derim gerçekten harika bir hikaye 12389

Işıklı yol 19-11-2014 12:05 AM

Lucy güzel bir bilim kurgu.

karmam 19-11-2014 02:21 AM

İyi geceler, kesinlikle Lucy filmi muhtesem. Sanırım iki hafta önce izledim ve inanılmaz etkisinde kaldım.Bunun dışında önerebileceğim filmler: 12 yıllık esaret, kimlik, 127 saat(şiddetle tavsiye ediyorum) ve dram yüklü bi film you are not you( sen sen değilsin), Bi ruya için ağıt... Kitap önerilerim de şunlar olabilir. Cehennem (Dan Brown), Aslında ayrılık yoktur( Seda Diker), Niçe ağladığında, Aşk( Elif Şafak),Olasılıksız, empati ( Edam fawer), Kürk Mantolu Madonna( Sabahattin Ali) şimdilik bunlar geldi aklıma. Belki çoğunu okudunuz ama gene de yazmak istedim:) Sevgiler

Güllügo 19-11-2014 10:44 AM

lucy ve yarının sınırında. :)

heromaster 19-11-2014 05:11 PM

Lucy'yi izledim çok beğenmedim
drivergent(uyumsuz) filmini tavsiye ederim

cloud 22-11-2014 09:06 PM

yıldızlararası filmini tavsiye ederim.

seniha. 08-12-2014 08:12 PM

TOKAREV tokarev tek parça izle - türkçe dublaj izle, full hd izle, tek parça izle

- Seni yiyip bitiren "Memnuniyetsizlik"! Tepki verme, müdahil olma isteği. Hiçbir şey yapmadan bekle, oluruna bırak. Her şey zaten mecrasında akıyor.

- Acını içine göm ve sadece izle! Zaaflarımı gömdüğümde Acıyı da gömdüm!

- "17 yaşımda birini öldürdüm, şimdi de 17 yaşındaki kızımı öldürdüler." (...)

- Nasıl olur da böyle bir sabıkası olan adam; düzgün biri ve başarılı bir iş adamı oluverir?! (...)

FİLMİN ANA MESAJI:

- Görünen ve Sanılan her zaman doğru değildir. Görüntü ve zannından ne kadar emin olsan da gerçek ummadığın biçimde açığa çıkabilir.

- Bütün deliller zannını doğrulasa da sen yine de hüküm verme. Gerçek, bambaşka çıkabilir.

- “Seriül Hisab” ve “Zül İntikam” ahirete kalmaz; “Bedel” dünyada, burada ödenir bir şekilde.

- Duygusal Tepki; sadece kişiye değil çevresine, dostlarına, sevdiklerine de zarar verir, onulmaz yaralar açar, telafisi olmayan kayıplar getirir.
Fotoğraf: TOKAREV tokarev tek parça izle - türkçe dublaj izle, full hd izle, tek parça izle

- Seni yiyip bitiren "Memnuniyetsizlik"! Tepki verme, müdahil olma isteği. Hiçbir şey yapmadan bekle, oluruna bırak. Her şey zaten mecrasında akıyor.

- Acını içine göm ve sadece izle! Zaaflarımı gömdüğümde Acıyı da gömdüm!

- "17 yaşımda birini öldürdüm, şimdi de 17 yaşındaki kızımı öldürdüler." (...)

- Nasıl olur da böyle bir sabıkası olan adam; düzgün biri ve başarılı bir iş adamı oluverir?! (...)

FİLMİN ANA MESAJI:

- Görünen ve Sanılan her zaman doğru değildir. Görüntü ve zannından ne kadar emin olsan da gerçek ummadığın biçimde açığa çıkabilir.

- Bütün deliller zannını doğrulasa da sen yine de hüküm verme. Gerçek, bambaşka çıkabilir.

- “Seriül Hisab” ve “Zül İntikam” ahirete kalmaz; “Bedel” dünyada, burada ödenir bir şekilde.

- Duygusal Tepki; sadece kişiye değil çevresine, dostlarına, sevdiklerine de zarar verir, onulmaz yaralar açar, telafisi olmayan kayıplar getirir.
Mehmet Doğramacı

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 PM.